ako imaju ugovor o besplatnom emitovanju ko im je kriv, nisu se zalili sve ove godine, ko bi inace placao da gleda hayat jbt ???
uplatio je njima bht dovoljno love za reklame itd, pozamasni su iznosi
S americkim poklapanjem namjenske industrije i (s vremenom) sarajevskog aerodroma, BiH postaje integralni cvor(ic) u globalnom lancu snabdjevanja americkog vojnog kompleksa, Rusi ga mogu samo duvati.Haris.ba wrote: ↑24/01/2026 09:10 Sta li su naumili.
I bas konkretno Bosnu spominje.
https://www.balkanweb.com/en/lavrov-rus ... #gsc.tab=0
Kurti je bas zanimljiv.Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said on Tuesday that Moscow is communicating with the United States regarding the Balkans and is ready to develop those contacts.
"We have more opportunities to communicate with the United States [than with the European Union] regarding the Balkans, when it comes to Bosnia and Herzegovina and other countries in the region. These contacts are continuing. They have not yet resulted in any positive results or anything else. But we are open to such contacts, and as far as I can judge, our American colleagues are also willing to develop them," Lavrov was quoted as saying at a press conference, according to the Reuters news agency.
When speaking about countries in the region, Kurti focused on Bosnia and Herzegovina, saying that the situation is now more complicated because of Republika Srpska - a Serbian entity - which has direct ties to Moscow and does not allow Bosnia to progress.
"It is difficult to see how the situation will develop... it is a golden opportunity for Brussels to prove itself by bringing Bosnia closer to the path of EU membership
Znaci da ih ugasi bh telecom? Ja imam osjecaj da bi bh telecom dzabane i dalje.Dimu1927 wrote: ↑24/01/2026 12:22 a ne moze hayat sam prodavat svoja prava, mora preko srbije ? i sad bi da ucjenjuju telecom, ma mrs stoko ugasili se dabogda
ako imaju ugovor o besplatnom emitovanju ko im je kriv, nisu se zalili sve ove godine, ko bi inace placao da gleda hayat jbt ???
ako ima ugovor, zašto da im plaćaju? ono realno, bil ti?Haris.ba wrote: ↑24/01/2026 13:29Znaci da ih ugasi bh telecom? Ja imam osjecaj da bi bh telecom dzabane i dalje.Dimu1927 wrote: ↑24/01/2026 12:22 a ne moze hayat sam prodavat svoja prava, mora preko srbije ? i sad bi da ucjenjuju telecom, ma mrs stoko ugasili se dabogda
apsolutno daHaris.ba wrote: ↑24/01/2026 13:29Znaci da ih ugasi bh telecom? Ja imam osjecaj da bi bh telecom dzabane i dalje.Dimu1927 wrote: ↑24/01/2026 12:22 a ne moze hayat sam prodavat svoja prava, mora preko srbije ? i sad bi da ucjenjuju telecom, ma mrs stoko ugasili se dabogda
Izgleda da ugovor istice. Ali, i da ne istice - ugovori se mogu mijenjati.Chmoljo wrote: ↑24/01/2026 13:47ako ima ugovor, zašto da im plaćaju? ono realno, bil ti?Haris.ba wrote: ↑24/01/2026 13:29Znaci da ih ugasi bh telecom? Ja imam osjecaj da bi bh telecom dzabane i dalje.Dimu1927 wrote: ↑24/01/2026 12:22 a ne moze hayat sam prodavat svoja prava, mora preko srbije ? i sad bi da ucjenjuju telecom, ma mrs stoko ugasili se dabogda
ja u hayatovom saopštenju nisam vidio ništa osim politikanstva, a čemu to ako je sve pravno čisto i ako bhtelecom šilji?
klepaju ih njihovim oružjem. hayat nije propuštao priliku da sere po kupovini telemacha. sada se ibrete kad im se vrati. zbunjeni ko avdo u svojoj emisiji sa konakovićem.Haris.ba wrote: ↑24/01/2026 13:54
Izgleda da ugovor istice. Ali, i da ne istice - ugovori se mogu mijenjati.
Ako ti neko trazi da platis sa njegovo, a ti si to do sada imao dzabane, imas opciju ili platiti ili prestati koristiti.
Tebi nije politikanstvo sto direktor bh telecom nece da plati jer kao nece da iznosi pare iz drzave?
Mislim da nije to bas tako jednostavno.
I to bi bilo fino rjesenje. Ali, ocito bh telecom i dalje zeli dzabaluka.
Dzevadov potez je vrijedan hvale, a period od nametanja tzv. trojke na vlast u FBiH pokazuje da PIM-ovci, DIF-ovci i ostali srednjoskolci i neuspjesni sokolacki diplomanti nisu relevantni sagovornici za teze teme.
E cuj ako ti neko trazi.... zasto spinujes i mjenjas teze??Haris.ba wrote: ↑24/01/2026 13:54Izgleda da ugovor istice. Ali, i da ne istice - ugovori se mogu mijenjati.
Ako ti neko trazi da platis nesto njegovo, a ti si to do sada imao dzabane, imas opciju ili platiti ili prestati koristiti.
Tebi nije politikanstvo sto direktor bh telecom nece da plati jer kao nece da iznosi pare iz drzave?
Najjace ranije kad sam isao u skolu otac i mati oboje radili hvala bogu u metalskoj industriji ,sve uredno prijavljeno.Dodje ono vrijeme jesen predaje se za stipendijice .Predam ja ma ne mozes dobit onih sto marki sto je tad bilo nema sanse.Mislim ok i ne trebam dobit ,oboje rade .Al onda pogledas listu i ko je ispred tebe sve kao oba roditelja na birou ,a ja znam da ljudi rade ,ubise paru a ovamo kao ispada eto dijete se skoluje od tih sto marakaNisamsdaali wrote: ↑23/01/2026 22:49 Izrazita sreća što moji roditelji i ostali pošteni radnici neće morati subvencionirati penzije onima koji su decenijama varali državu, a šuplju o onima koji nemaju šta da jedu ne treba komentarisati, pomislio bi čovjek da svaka treća osoba nema šta da jede
Jel vi bas ne kontate ili...
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... a-1108150/
Svidja mi se tvoja samouvjerenost da si uopste sposoban razumjeti problem, kamoli ga crtati i objasnjavati trecem licu.