Fina omladina--zemlja koja ima ovako finu omladinu ne treba da brine za svoju buducnostbanjaluka078 wrote: ↑20/01/2026 14:02 Ode iz Banjaluke na Kosovo, urla da je Kosovo srce Srbije i da je dobio po nosu, bila bi drama do neba.
https://banjaluka.net/jedini-iz-republi ... oto-video/
Politicko desavanje u RS vol 1
- muha_sa
#7051 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
-
kuli1961
#7052 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Poštujem Bogojavljensko plivanje za časnim krstom. To je važan element pravoslavne vjeroispovijesti i tu se sva priča završava.
Nisam religiozno opredijeljen ni prema kojoj vjeri, ali sam dužan da poštujem onoga ko jeste, isto kao što je taj dužan da poštuje moje opredjeljenje.
Ali, da sam u prilici, tako bih ga slatko kaznio za objavljivanje fotografije s leđa sa srpskom trobojkom (ne zbog trobojke same za sebe) već zbog grba na njoj, koji nema nikakve veze sa Banjalukom, Republikom Srpskom i Bosnom i Hercegovinom. Isto vrijedi i za prvu fotografiju, na kojoj se vidi štit sa ocilima.
Snimci su vjerovatno objavljeni na nekoj društvenoj mreži, dostupnoj u BiH/RS, pa eto osnova za kažnjavanje.
Veoma je lijepo što je posjetio manastir Gračanicu. Međutim, objavu te fotografije vidim u službi izvjesne samopromocije. Ne vjerujem da ovaj dečko bilo šta zna o tom manastiru, koji predstavlja fantastičan primjer tzv. Miroslavljeve arhitekture iz 13. vijeka, i uvršten je na UNESCO listu svjetske kulturne baštine. Imao sam priliku svojevremeno posjetiti ga i zaista je fantastičan, treba ga vidjeti.
Nisam religiozno opredijeljen ni prema kojoj vjeri, ali sam dužan da poštujem onoga ko jeste, isto kao što je taj dužan da poštuje moje opredjeljenje.
Ali, da sam u prilici, tako bih ga slatko kaznio za objavljivanje fotografije s leđa sa srpskom trobojkom (ne zbog trobojke same za sebe) već zbog grba na njoj, koji nema nikakve veze sa Banjalukom, Republikom Srpskom i Bosnom i Hercegovinom. Isto vrijedi i za prvu fotografiju, na kojoj se vidi štit sa ocilima.
Snimci su vjerovatno objavljeni na nekoj društvenoj mreži, dostupnoj u BiH/RS, pa eto osnova za kažnjavanje.
Veoma je lijepo što je posjetio manastir Gračanicu. Međutim, objavu te fotografije vidim u službi izvjesne samopromocije. Ne vjerujem da ovaj dečko bilo šta zna o tom manastiru, koji predstavlja fantastičan primjer tzv. Miroslavljeve arhitekture iz 13. vijeka, i uvršten je na UNESCO listu svjetske kulturne baštine. Imao sam priliku svojevremeno posjetiti ga i zaista je fantastičan, treba ga vidjeti.
- Danguba
#7053 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Nije problem vjerovanje u Boga i bilo sta drugo, problem je zloupotreba svega toga.
- banjaluka078
- Moderator
- Mr.Sojic
#7055 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Oni sa PC tv kad nemaju odgovor napišu onda da je krnji Sud 
- banjaluka078
- Moderator
#7056 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Ako ne vrijede odluke one Vlade, znači li to da je Vlado opet/još uvijek direktor?
https://capital.ba/odluka-o-djajicevoj- ... -na-snagu/
Čujem da sprema novu stranku.
https://capital.ba/odluka-o-djajicevoj- ... -na-snagu/
Čujem da sprema novu stranku.
- video
#7057 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Da.
Crta se vraca pa ga ovi novi dzevadovi expresno smjenjuju
Crta se vraca pa ga ovi novi dzevadovi expresno smjenjuju
- banjaluka078
- Moderator
#7058 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Biće dobar cirkus.
Nevažeći minimalac, nevažeći budžet, nevažeći direktor UKC, bukvalno svako slovo koje su otkucali od septembra...
Nevažeći minimalac, nevažeći budžet, nevažeći direktor UKC, bukvalno svako slovo koje su otkucali od septembra...
- Danguba
#7059 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Isto ce biti i sa ovom vladom jer ide apelacija prema US.
Sto bi forumasi rekli, dzaba ste krecili a ono Dodikovo, samo cu zarez promijeniti, macku o rep.
U prijevodu, sve sto su uradili poslije Viskovica a i sada i u buduce bice nelegalno.
Nije to mala stvar.
Sto bi forumasi rekli, dzaba ste krecili a ono Dodikovo, samo cu zarez promijeniti, macku o rep.
U prijevodu, sve sto su uradili poslije Viskovica a i sada i u buduce bice nelegalno.
Nije to mala stvar.
- video
#7060 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Da ALI US rs-a jer USBiH nije nadlezan u ovom slucaju. Apelaciju je vec podnio potpresjednik jos u oktobru ali - kurko.
Sve sto su radili od viskovica do 18.01.26.
Znao je to đevad jako dobro.
- Danguba
#7061 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
- video
#7062 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Moj ti.
Crce se 'boreci' da iz vana pravdas ove izajnike ali ne baratas potpunim infom.
Kako, pa tako lijepo.
Ovim se bavi US sumske jer u prvom slucaju vladu je predlozio gradjanin dodole koji je presudom tog istog suda postao to i NIJE mogao predloziti.
U ovom drugom slucaju je predlozila vd, koju je izabrala vlada sumske a posto u ustav sumske ne poznaje opciju vd presjednika(mogli su po zakonu samo predloziti zamjenici presjednika) onda apelacija ide prema US sumske.
Apelacija otisla jos poodavno iiiii - krompiiiir.
https://euronews.ba/bosna-i-hercegovina ... jednika-rs
Bravo Đevade, tj. bakire i sda
- Danguba
#7063 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Kakva je razlika u prvom i drugom slucaju.video wrote: ↑23/01/2026 23:12Moj ti.
Kako, pa tako lijepo.
Ovim se bavi US sumske jer u prvom slucaju vladu je predlozio gradjanin dodole koji je presudom tog istog suda postao to i NIJE mogao predloziti.
U ovom drugom slucaju je predlozila vd, koju je izabrala vlada sumske a posto u ustav sumske ne poznaje opciju vd presjednika(mogli su po zakonu samo predloziti zamjenici presjednika) onda apelacija ide prema US sumske.
Bravo Đevade, tj. bakire i sda![]()
U prvom mandatara predlaze covjek koji nema mandat a u drugom isto tako predlaze osoba koja nema mandat.
U cemu je razlika?
Last edited by Danguba on 23/01/2026 23:24, edited 1 time in total.
- Danguba
#7064 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Isto tako nije se pokrenuo vni ni u proslom slucaju pa su svi govorili, bravo neka se kanale.
Nije se pokretao nvi ni kada je skupstina proglasile da su nece postovati drzavne institucije u brlogu.
I tada su svi govorili, bravo neka se kanale.
U cemu je sada razlika osim jos jedne pobjede nakon spengavanja.
...nisam SDA, kapis.
Nije se pokretao nvi ni kada je skupstina proglasile da su nece postovati drzavne institucije u brlogu.
I tada su svi govorili, bravo neka se kanale.
U cemu je sada razlika osim jos jedne pobjede nakon spengavanja.
...nisam SDA, kapis.
- video
#7065 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Ja ti sve napisah jos samo da ti crtamDanguba wrote: ↑23/01/2026 23:19Boli te racku odakle ja pisem.video wrote: ↑23/01/2026 23:12Moj ti.
Kako, pa tako lijepo.
Kakva je razlika u prvom i drugom slucaju.
U prvom mandatara predlaze covjek koji nema mandat a u drugom isto tako predlaze osoba koja nema mandat.
U cemu je razlika?
Btw,
Ja sa tobom fino a ti prostacis.
Zasto?
Roditelji su me naucili da sa prostacima ne ulazim u bilo kakve price.
L.p.
- Danguba
#7066 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Je li to vama polazni argument ako je neko u dijaspori?
Pocinjete sa time da smarate.
Trebate fino reci, ovo je forum samo za one koji imaju stalni boravak u BiH.
- problemnatravunu
#7067 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Evo imaš na početku FACE CD-a razgovor sa advokatom Blagojevićem , sve je fino objasnio, mislim čovjek zna svoj posao , kontam kad ovi iz brloga odluče poslati ljude za sudije u Ustavni sud BiH , da bi Milan Blagojević bio zaista dobar sudacDanguba wrote: ↑23/01/2026 23:19video wrote: ↑23/01/2026 23:12Moj ti.
Kako, pa tako lijepo.
Kakva je razlika u prvom i drugom slucaju.
U cemu je razlika?
- banjaluka078
- Moderator
#7068 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Nije profesor u advokaturi, a i sa sudstvom/pravosuđem je završio.problemnatravunu wrote: ↑24/01/2026 08:15
Evo imaš na početku FACE CD-a razgovor sa advokatom Blagojevićem , sve je fino objasnio, mislim čovjek zna svoj posao , kontam kad ovi iz brloga odluče poslati ljude za sudije u Ustavni sud BiH , da bi Milan Blagojević bio zaista dobar sudac
https://www.nezavisne.com/novosti/kolum ... R-a/672989
Dodik&Cvijanović su ga maršnuli sa savjetničke pozicije i od tad su u ratu, tako da dok god je ova opcija na vlasti u RS, nema šanse da ga se predloži za sudiju US BiH, čak i da entitet odluči ponovo imati svog sudiju tamo.
- banjaluka078
- Moderator
#7069 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Bivši baš i ne izgleda sretno.
- Danguba
#7070 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Al' su nakitili hotel samo da bi se slikali.
Ko li ovo placa?
Ko li ovo placa?
- banjaluka078
- Moderator
- Danguba
#7072 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Ja pravnika i cutuka.Minić: Ustavni sud BiH nijednom odlukom nije doveo u pitanje odluke Vlade
Lazno se predstavljas, postavio te lazni prCednik i sada odluke su legalne.
Bice da dodik ceka u hodniku dok ova zavrsi.JERUSALIM - Vršilac dužnosti predsjednika Republike Srpske Ana Trišić Babić izrazila je zadovoljstvo sastankom sa predsjednikom Izraela Isakom Hercogom, ističući da je Hercog odlično obaviješten o svemu što se dešavalo u Republici Srpskoj.
"Sastanak sa predsjednikom Izraela uvertira je za ostale sastanke. I zaista smo zadovoljni", rekla je Trišić Babić novinarima nakon sastanka, prenosi Srna.
- banjaluka078
- Moderator
#7073 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Ana je tamo da bi se pravdali putni troškovi iz budžeta, ništa više.
- Zlocin&Kazna
#7074 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Da ostane zapisano:
Sistematsko slabljenje državnih sigurnosnih službi (a vala i entitetskih) koje politika predvođena M.D. vrši godinama (granicna, SIPA,....) se doslovno obilo o glave građana RSa. Napad huligana iz Splita kod aerodroma u TZ je plastičan primjer toga.
Sistematsko slabljenje državnih sigurnosnih službi (a vala i entitetskih) koje politika predvođena M.D. vrši godinama (granicna, SIPA,....) se doslovno obilo o glave građana RSa. Napad huligana iz Splita kod aerodroma u TZ je plastičan primjer toga.
- banjaluka078
- Moderator
#7075 Re: Politicko desavanje u RS vol 1
Ovdje je to predstavljeno kao ustaški napad na Srbe + nefunkcionalna država u kojoj službe ne funkcionišu.