Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- banjaluka078
#36601 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Baš je puk'o.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36602 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump: ‘Nešto će se dogoditi s Grenlandom. Saznat ćete koliko sam daleko spreman ići‘
Europska unija suspendirat će trgovinski sporazum sa SAD-om
pa jel ovaj normalan imalo.... koji mu je qurac, de mičite to nacisticko govno... MRŠ
- pici
#36603 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Presicu je za Sky News analizirao dopisnik iz Washingtona Mark Stone, koji kaže da je Trumpov večerašnji istup bio drugačiji od svih prethodnih.
"Gledao sam bezbrojne govore i konferencije za novinare predsjednika Trumpa. Ovaj stoji sam za sebe. Bilo je to nevjerojatno nedosljedno brbljanje. Čak i po Trumpovim standardima (a on je ponosan na svoju sposobnost skakanja s teme na temu), ovo je bilo na drugoj razini", tvrdi Stone.
Kaže da su se desničarske američke vijesti strogo držale Trumpovog monologa, dok su ostali mediji preskakali nedosljedne rečenice te se vratili tek kad su krenula novinarska pitanja. Čak je i Sky News u jednom trenutku prekinuo televizijski prijenos.
lik vise nije klaun, postaje opasan i po ameriku i po europu.... ne znam nasta ce ovo izac ali ne ide na dobro. Ako zeli da blefira, strasno mu lose ide.
- mayab
#36604 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Stari luđak !
Zaista bolestan lik.
Valjda to i Ameri vide
Zaista bolestan lik.
Valjda to i Ameri vide
- GandalfSivi
- TAFKAP
#36606 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nadam se da si zvao s govorniceGandalfSivi wrote: ↑20/01/2026 22:28Danas zvao C-SPAN (nacionalni kanal), izazvan necim drugim, pa im jos rekoh i da me Trump podsjeca na starca koji vristi na TV, namah me ukidose. Ali ima snimak na stranici im![]()
-
melac
#36607 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Najbolje ga trollati i reci: ako budes dobar i operes zubice, dogodine je tvojabanjaluka078 wrote: ↑20/01/2026 21:28 Pa, on ne prestaje o nagradi.
Potom ga je dočekalo pitanje o Nobelovoj nagradi. Ponavlja svoju tvrdnju da Norveška kontrolira dodjelu Nobelove nagrade.
- Imaju veliku kontrolu oko toga kome će je uručiti - kaže uz poruku da je "izgubio puno respekta za Norvešku".
-
melac
#36608 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A ne znam sta ga ovi oko njega i slusaju. Potvrdjujes mu sta baljezga, a ovamo radis sta te valja, kao da bi kreten znao sta si to odradio.pici wrote: ↑20/01/2026 22:23Presicu je za Sky News analizirao dopisnik iz Washingtona Mark Stone, koji kaže da je Trumpov večerašnji istup bio drugačiji od svih prethodnih.
"Gledao sam bezbrojne govore i konferencije za novinare predsjednika Trumpa. Ovaj stoji sam za sebe. Bilo je to nevjerojatno nedosljedno brbljanje. Čak i po Trumpovim standardima (a on je ponosan na svoju sposobnost skakanja s teme na temu), ovo je bilo na drugoj razini", tvrdi Stone.
Kaže da su se desničarske američke vijesti strogo držale Trumpovog monologa, dok su ostali mediji preskakali nedosljedne rečenice te se vratili tek kad su krenula novinarska pitanja. Čak je i Sky News u jednom trenutku prekinuo televizijski prijenos.
lik vise nije klaun, postaje opasan i po ameriku i po europu.... ne znam nasta ce ovo izac ali ne ide na dobro. Ako zeli da blefira, strasno mu lose ide.
- mayab
#36609 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Psihički bolestan lik, vjerovatno ima nekoliko dijagnoza koje se preklapaju,
a oko sebe okupio slične bolesnike ,
ili "uvlakače" , koji pokušavaju da šta ušićare na račun starog bolesnog prdonje na poziciji moći
a oko sebe okupio slične bolesnike ,
ili "uvlakače" , koji pokušavaju da šta ušićare na račun starog bolesnog prdonje na poziciji moći
- pici
#36610 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koji ti je lanč paket najdraži, porky il beefGandalfSivi wrote: ↑20/01/2026 22:28Danas zvao C-SPAN (nacionalni kanal), izazvan necim drugim, pa im jos rekoh i da me Trump podsjeca na starca koji vristi na TV, namah me ukidose. Ali ima snimak na stranici im![]()
-
drogon2
#36611 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ta ce covjek ,svak ko je iole pratio americku scenu zadnjih dekada znao je ko je Trump i Ameri ga opet izaberu.Tom covjeku su bitni samo on i eventualno njegovi donori .Prvo Venecuela ,a sad evo i prica o Greenlandu i gle cuda slucaj Epstein i pedofilija odose u drugi plan.Izraelski genocid ode u drugi plan.
Pa ko pushi njegovu pricu o Greenlandu,a Danska u NATO-u.On bukvalno gore moze sta hoce i sad.
Pa ko pushi njegovu pricu o Greenlandu,a Danska u NATO-u.On bukvalno gore moze sta hoce i sad.
- GandalfSivi
- TAFKAP
#36613 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da ne bude...GandalfSivi wrote: ↑20/01/2026 23:11Jos gore ba, vazda mi ofirno slagati ime, a jako malo ljudi ga ima. Zena hoce da me izbaci iz kuce svaki put kada ih zovem
Teska situacija, znam![]()
- Knock, knock
- Who's there?
- I see
- What do you see?
-
Crvene_brigade
#36614 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sky news prekidao prijenos. Dopisnik iz Washingtona: ‘Vidio sam bezbroj Trumpovih nastupa, ali nikad ništa poput ovog‘
"Bivši predsjednik Biden često se gubio u vlastitim digresijama, ali ovo što je večeras radio Trump je potpuno druga razina"…
"Bivši predsjednik Biden često se gubio u vlastitim digresijama, ali ovo što je večeras radio Trump je potpuno druga razina"…
Maratonsku press konferenciju Donalda Trumpa, koji se više od sat i pol obraćao medijima u Bijeloj kući uoči odlaska na Svjetski ekonomski forum u Davosu, obilježile su nove prijetnje o zauzimanju Grenlanda, ali i brojne druge teme, među kojima je prednjačilo nabranje vlastitih postignuća u prvoj godini mandata.
Presicu je za Sky News analizirao dopisnik iz Washingtona Mark Stone, koji kaže da je Trumpov večerašnji istup bio drugačiji od svih prethodnih.
- jeza u ledja
#36615 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako sta znaci, Trumpova popularnost je trenutno na najnizem nivou u njegovom drugom mandatu.
Zato je i izasao da drzi ovu presicu u kojoj je fin i razuman.
Zato je i izasao da drzi ovu presicu u kojoj je fin i razuman.
-
Crvene_brigade
#36616 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo još jedno zapaženje dopisnika iz Bijele kuće...
Dopisnik britanskog Telegrafa: Trampova konferencija čudnija od prethodnih
Dopisnik britanskog Telegrafa iz Bijele kuće, Konor Stringer, kaže da je ova Trampova konferencija za štampu čudnija od prethodnih.
Nešto djeluje čudno. Govori tiho, teško ga je čuti.
Ovo nije vrsta pompeznog nastupa na koji smo navikli od američkih predsjednika.
Možda su ga sustigli posljednji dani diplomatskog haosa?
Mikrofonski tehničar, sjedeći odmah van vidokruga na stolici ispod Trumpa, jedva je izbjegao fotografije ilegalnih imigranata koje mu je Trump bacio u lice - izvještava Stringer.
-
Rob_Atl
#36617 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Air force one se okrenuo nazad za Ameriku zbog manjih elektricnih problema. Jel stvarno problem, ili se nesto vise sprema ko ce im ga znati 
- deer_hunter
#36618 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad je jasno zasto je FIFA izmislila onu nagradu za mir koja veze s fudbalom nema. Bolesnik je jednostavno rekao dajte mi nagradu ili otkazujem SP. De nek mu neko sto prije uruci povelju pocasnog gradjanina Sarajeva dok se nije okomio i na nas. 
- drug_profi
#36619 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma poslati mu povelju da je imenovan za kralja Bosne. I krunu kakvu sa Temua.
- Sanjarko
#36620 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Projekcija moći, nije dobro šta radi, ali prije ili kasnije se to treba uraditi, ali trebalo je ići kroz NATO i EU i UN čak sve, ali MAGA pokret to ne želi, žele izolaciju, ali samo selektivnu.
Dvolični.
Dvolični.
- PixelDrifter
#36621 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.nytimes.com/interactive/202 ... -ios-share
Make Trump More Rich!
A, mentalna bijeda glasala za njega.
Make Trump More Rich!
A, mentalna bijeda glasala za njega.
- dr_Evil
#36622 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sjetih sedrug_profi wrote: ↑21/01/2026 10:24 Ma poslati mu povelju da je imenovan za kralja Bosne. I krunu kakvu sa Temua.
https://www.klix.ba/magazin/kultura/emi ... /200131031
- tramvajtrojka
#36623 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svega mi promijeniti ime vilsa u Woodrow-Trump alley kao znak velikih američkih peace predsjednika još mu nabaciti da bih uzme kredit od dvije milijarde USD za naoružanje i nekih drugih poslicadrug_profi wrote: ↑21/01/2026 10:24 Ma poslati mu povelju da je imenovan za kralja Bosne. I krunu kakvu sa Temua.
Da imamo pameti to bi uradili a pošto nemamo glumiti cemo najvece svjetske moraliste i cuvace obraza drugih naroda i nacija
- drug_profi
#36624 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A da Lord Chivas, naše plemstvo.dr_Evil wrote: ↑21/01/2026 12:11Sjetih sedrug_profi wrote: ↑21/01/2026 10:24 Ma poslati mu povelju da je imenovan za kralja Bosne. I krunu kakvu sa Temua.![]()
https://www.klix.ba/magazin/kultura/emi ... /200131031
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija