Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mayab wrote: ↑18/01/2026 11:37
Ok , znači Arena sport , e sad samo da se vidi ko će sve u BiH preuzimati njihove kanale , mene "žulja " Telemach jer sam njihov korisnik , i zaista ne bih želio da zbog F1 još nešto dodatno plaćam
Na Arenama BiH trenutno nećeš gledat F1, znaci Moja Tv ti ne pomaže.
Isto tako je i na Telemachu, SK HR nema vise prava na F1.
Jedina opcija je da BH Telecom završi preuzimanje pa da dobijemo sve sto imaju i u Srbiji.
Ok , znači Arena sport , e sad samo da se vidi ko će sve u BiH preuzimati njihove kanale , mene "žulja " Telemach jer sam njihov korisnik , i zaista ne bih želio da zbog F1 još nešto dodatno plaćam
Jedina opcija je da BH Telecom završi preuzimanje pa da dobijemo sve sto imaju i u Srbiji.
Et', ima arena BiH, i opet se nece moci gledati F1, ako se ne varam, a sve su prilike. F1 je samo na Arena Adrenalin a taj kanal je samo za Srb trziste... Volio bih da me se demantuje.
Et', ima arena BiH, i opet se nece moci gledati F1, ako se ne varam, a sve su prilike. F1 je samo na Arena Adrenalin a taj kanal je samo za Srb trziste... Volio bih da me se demantuje.
Zato i kažem, dok se ne završi akvizicija BH Telecom najvjerovatnije nema F1 na arenama u BiH.
E sad ima jedan novi detalj. Nama nisu dali F1 na Areni jer je prava imao i SK HR (mislim da je isto i za Bundes ligu) . Sada vise za BiH nema otkupljetnih prava. Ko zna, možda nas iznenade pa nam puste na Areni koja je vlasnik svih prava naslijeđenih sa SK Srb.
axe22 wrote: ↑22/01/2026 19:31
Mercedesov motor legalan, izgleda treba odustati od gledanja sezone prije nego je j pocela.
10-15 ks dobijaju trikom oko kompresije po nekim procjenama
Izvor?
Za legalnost motora je objava od Fia, danas je bilo zasjedanje.
Dogovorili su valjda i drugaciji nacin mjerenja kompresije, dodatne sensore koji bi mjerili i za vrijeme rada motora ali te nece odmah primjenjivati