Ali ovo mobilizuje i kontra glasace.izvrsni direktor wrote: ↑15/01/2026 07:41pa glasovima i izborima. ovakim bljuvotinama je sebi samo povecala reputaciju kod sda glasaca. eto ti sda na nivou federacije i drzave u oktobru nazadBilly The Pljuc wrote: ↑15/01/2026 07:40 Ma nema od te ljubavi ništa, pomoću kojih trikova da je instaliraju?
Sebija All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21726 Re: Sebija All about
- video
#21727 Re: Sebija All about
Ako se uvede tehnologija kod glasanja odose oni u potok.
A doticna je pacijent za Jagomira
A doticna je pacijent za Jagomira
- Billy The Pljuc
#21728 Re: Sebija All about
Baš me interesuje konačna odluka, čuj neće svjedočiti, bezbeli nema šta da pokaže:
"Nakon dvije godine
Završen postupak po tužbi Sebije Izetbegović protiv UNSA: 'Profesorica' odustala od svjedočenja, čeka se odluka suda
Univerzitet je 2023. godine poništio magistarsko i doktorsko akademsko zvanje Sebije Izetbegović, nakon čega je ostala i bez profesure na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, a nakon toga i bez pozicije generalne direktorice KCUS-u.
U Općinskom sudu u Sarajevu nakon skoro dvije godine okončan je parnični u postupak po tužbi Sebije Izetbegović, bivše direktorice KCUS-a protiv Univerziteta u Sarajevu, saznaje Raport.
Nedavno su održane završne riječi stranaka u postupku čime je stavljena trakavica na ovaj dugogodišnji spor. Zanimljivo je da su advokati Izetbegovićke odustali od njenog saslušanja, iako je ona podnosila tužbe i u početku su najavljivali njeno saslušanje.
Do kraja januara
Sud sada ima rok od 30 dana da donese odluku. Prema informacijama Raporta sve će biti poznato najvjerovatnije do kraja januara.
Sebija Izetbegović tražila je od Suda da presudom naredi Univerzitetu u Sarajevu da joj vrati oduzetu titulu magistra medicinskih nauka.
Univerzitet je 2023. godine poništio magistarsko i doktorsko akademsko zvanje Sebije Izetbegović, nakon čega je ostala i bez profesure na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, a nakon toga i bez pozicije generalne direktorice KCUS-u.
Izetbegović je krajem 2023. objavila da su pronađeni dokumenti koji potvrđuju validnost magistarske i doktorske titule, koji su joj odlukom UNSA-a oduzeti.
Općinski sud u Sarajevu je još u martu 2024. godine donio odluku o odbijanju donošenja privremene mjere po tužbi Izetbegović, protiv rješenja Senata Univerziteta u Sarajevu kojim joj se poništava zvanje magistra.
Sve su odluke poništene i objavljene u Službenom listu.
Podsjetimo, nedavno je anonimni portal objavio montirane poruke u kojima se spominje tadašnji rektor UNSA-e Rifet Škrijelj u kojima se navodi da je navodno Trojka tražila da se Sebiji oduzmu akademska zvanja,
No, Škrijel je za Raport demantirao da je riječ o njegovim porukama, kazavši da su faslifikat.
Poništava zvanje magistra
On je rekao da su poruke puštene tempirano i smišljeno pred odluku Općinskog suda u Sarajevu po tužbi Sebije Izetbegović protiv Univerziteta u Sarajevu.
"Sve je u cilju određenog pritiska od određenih pojedinaca na Sud, a po tužbi Sebije Izetbegović protiv UNSA-a po pitanju oduzetih zvanja", kaže Škrijelj."
Autor: Miralem Aščić
"Nakon dvije godine
Završen postupak po tužbi Sebije Izetbegović protiv UNSA: 'Profesorica' odustala od svjedočenja, čeka se odluka suda
U Općinskom sudu u Sarajevu nakon skoro dvije godine okončan je parnični u postupak po tužbi Sebije Izetbegović, bivše direktorice KCUS-a protiv Univerziteta u Sarajevu, saznaje Raport.
Nedavno su održane završne riječi stranaka u postupku čime je stavljena trakavica na ovaj dugogodišnji spor. Zanimljivo je da su advokati Izetbegovićke odustali od njenog saslušanja, iako je ona podnosila tužbe i u početku su najavljivali njeno saslušanje.
Do kraja januara
Sud sada ima rok od 30 dana da donese odluku. Prema informacijama Raporta sve će biti poznato najvjerovatnije do kraja januara.
Sebija Izetbegović tražila je od Suda da presudom naredi Univerzitetu u Sarajevu da joj vrati oduzetu titulu magistra medicinskih nauka.
Izetbegović je krajem 2023. objavila da su pronađeni dokumenti koji potvrđuju validnost magistarske i doktorske titule, koji su joj odlukom UNSA-a oduzeti.
Općinski sud u Sarajevu je još u martu 2024. godine donio odluku o odbijanju donošenja privremene mjere po tužbi Izetbegović, protiv rješenja Senata Univerziteta u Sarajevu kojim joj se poništava zvanje magistra.
Sve su odluke poništene i objavljene u Službenom listu.
Podsjetimo, nedavno je anonimni portal objavio montirane poruke u kojima se spominje tadašnji rektor UNSA-e Rifet Škrijelj u kojima se navodi da je navodno Trojka tražila da se Sebiji oduzmu akademska zvanja,
No, Škrijel je za Raport demantirao da je riječ o njegovim porukama, kazavši da su faslifikat.
Poništava zvanje magistra
On je rekao da su poruke puštene tempirano i smišljeno pred odluku Općinskog suda u Sarajevu po tužbi Sebije Izetbegović protiv Univerziteta u Sarajevu.
"Sve je u cilju određenog pritiska od određenih pojedinaca na Sud, a po tužbi Sebije Izetbegović protiv UNSA-a po pitanju oduzetih zvanja", kaže Škrijelj."
Autor: Miralem Aščić
-
Novak20
#21729 Re: Sebija All about
Radnici sarajevske političke pijace nisu političari nego pijačari.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/46 ... ede_i.html
Zato, šuti Sabina, radi šta gazde narede i glumataj još koliko ti je određeno.
Bavi se svojim poslom ako uopšte znaš šta znači raditi. Istinski raditi i, plaćati porez, ne "na crno" prodavati tašne.
Lopata ti dobro pristaje ali, ne mora prethodno feniranje i nakit uz lopatu jer znamo, i bez toga, da se radi o zakazanom, populističkom slikanju.
- Styling
#21730 Re: Sebija All about
Ovu osobu treba odvesti hodzi da joj rukju prouci. Aman Jarrabi koliki jed i frustracija iz nje izvire. Sacuvaj nas, Boze, od prokletog sejtana.Novak20 wrote: ↑15/01/2026 12:23 Radnici sarajevske političke pijace nisu političari nego pijačari.![]()
Bavi se svojim poslom ako uopšte znaš šta znači raditi. Istinski raditi i, plaćati porez, ne "na crno" prodavati tašne.
Lopata ti dobro pristaje ali, ne mora prethodno feniranje i nakit uz lopatu jer znamo, i bez toga, da se radi o zakazanom, populističkom slikanju.
-
breuer
#21731 Re: Sebija All about
a nije ona problem, ima bolesnih svuda, al da to dobije 20k glasova, e to je problem...Styling wrote: ↑15/01/2026 13:09Ovu osobu treba odvesti hodzi da joj rukju prouci. Aman Jarrabi koliki jed i frustracija iz nje izvire. Sacuvaj nas, Boze, od prokletog sejtana.Novak20 wrote: ↑15/01/2026 12:23 Radnici sarajevske političke pijace nisu političari nego pijačari.![]()
Lopata ti dobro pristaje ali, ne mora prethodno feniranje i nakit uz lopatu jer znamo, i bez toga, da se radi o zakazanom, populističkom slikanju.![]()
- amidzazeher
#21732 Re: Sebija All about
Kakav šejtan, iz nje izlazi samo ono što ona u stvari i jeste, uvijek bila, primitivna i neobrazovana osoba.
-
sumirprimus
#21733 Re: Sebija All about
strasno prestrasno, doduse nista me ne cudi,
i gore stvari procitam ovde na forumu... sto bi sebka bila bolja realno
i gore stvari procitam ovde na forumu... sto bi sebka bila bolja realno
- amidzazeher
#21734 Re: Sebija All about
Ako ništa samo zato što je ”javna” osoba! Sad zamisli kakve bljuvotine pricaju i smišljaju dok su na kafi.sumirprimus wrote: ↑15/01/2026 13:26 strasno prestrasno, doduse nista me ne cudi,
i gore stvari procitam ovde na forumu... sto bi sebka bila bolja realno![]()
Tako i na forumu možeš pročitati svašta jer smo anonimci ili plačenici, ali ako nam je ovakva osoba uzor tu već nastaje problem.
-
sumirprimus
#21735 Re: Sebija All about
ispravka, ovakve osobe kao uzori, jer nije sepka sama. u izvalama.amidzazeher wrote: ↑15/01/2026 13:36Ako ništa samo zato što je ”javna” osoba! Sad zamisli kakve bljuvotine pricaju i smišljaju dok su na kafi.sumirprimus wrote: ↑15/01/2026 13:26 strasno prestrasno, doduse nista me ne cudi,
i gore stvari procitam ovde na forumu... sto bi sebka bila bolja realno![]()
Tako i na forumu možeš pročitati svašta jer smo anonimci ili plačenici, ali ako nam je ovakva osoba uzor tu već nastaje problem.
no da je rijetkost da je zensko i jos javna licnost i jos sa aferimima i da je ovako osora, uistinu rijedak slucaj
ovo realno ko god gleda i cita, konta u sebi hvala bogu nije mi zena ni rod
- amidzazeher
#21736 Re: Sebija All about
Da, dobro si me ispravio, nije sama, što je još veća tuga! Jedna velika septička jama komplet stranka od vrha do portira!
I hvala Bogu nije mi rod ali opet me uhvati nekakav stid i sram dok čitam ove njene ispade! Plus kad skontam da je prešla sedmu deceniju života
I hvala Bogu nije mi rod ali opet me uhvati nekakav stid i sram dok čitam ove njene ispade! Plus kad skontam da je prešla sedmu deceniju života
-
moimoi
- I naravno Dzej
#21739 Re: Sebija All about
Koje magare piše ove hvalospjeve, trebo si i to prikazati. Gori su mi ovi dupe-uvlakači od nje.
-
Labirint
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21741 Re: Sebija All about
Sam AltmanI naravno Dzej wrote: ↑18/01/2026 23:28 Koje magare piše ove hvalospjeve, trebo si i to prikazati. Gori su mi ovi dupe-uvlakači od nje.
- I naravno Dzej
#21742 Re: Sebija All about
Pa jest. Dvoumim se samo oko ove jedne "mudre" rečenice u cijelom tekstu : " Da je Sebija biti lako, to bi SEBI(ja) priuštio svatko."Chmoljo wrote: ↑18/01/2026 23:39Sam AltmanI naravno Dzej wrote: ↑18/01/2026 23:28 Koje magare piše ove hvalospjeve, trebo si i to prikazati. Gori su mi ovi dupe-uvlakači od nje.![]()
Odao ga je ovaj smajli na kraju rečenice.
-
preludezalude
#21743 Re: Sebija All about
Sebija prica o izdaji Mostara. Ne znam da li je smijesno ili tuzno. Ista kao kad bi *urva pricala o postenju. Pa Izetbegovici su izdali Mostar u ratu i opet poslije rata.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21744 Re: Sebija All about
Kad procitam ovo "uvela reda" isto da detekujem tekst koji je pisao SDAbotGPT
-
moimoi
#21745 Re: Sebija All about
Meni je odmah na umu refern
“ ja ne odustajeeeeeem….”

“ ja ne odustajeeeeeem….”
-
ljubijankic
#21746 Re: Sebija All about
Cudno kako nisu počeli sa pranjem i hvaljenjem presuđenog kriminalca buduci da ce im on biti glavno lice iz izbore iduce godine 
- JohnnyS
#21747 Re: Sebija All about
#svecetioprostitiosimuspjeha
- I naravno Dzej
#21748 Re: Sebija All about
Zar treba ove godine Fadil izaci ? Cini mi se kao da je juce otisao u zatvor . Sta ga briga bice novi Alija.
-
ljubijankic
#21749 Re: Sebija All about
Za novu godinu izlazi, a ima mogucnost da otkupi zadnju godinu kazne, tako da hladno moze na izbore, a to je i plan zelenihI naravno Dzej wrote: ↑19/01/2026 09:31 Zar treba ove godine Fadil izaci ? Cini mi se kao da je juce otisao u zatvor . Sta ga briga bice novi Alija.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21750 Re: Sebija All about
Pa kad u Hameriki ponovno izabrase idiota, ne bi me iznenadilo da kriminalca ponovno ustoliče u premijersku fotelju. Zasluzio je, hem je robijo za čausesku par hem je krao zanjiHa.