Šta, izgubio si daljinski?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
HelaS
- problemnatravunu
#10952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ramo iznenađujuće dobar
-
MAha
#10953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Do sad dobar, sta mu je?
- Sanjarko
#10954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ima spiku, uvijek je imao.
-
SuperHans
#10955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Iznenadjen sam stvarno
- Isner
#10956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bgm, vodi Ramo na poene 
-
noviclan
#10957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Đe će ko sa hadžijom ramon
-
HelaS
#10958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Hercegoviina
-
MAha
#10960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Hahaha, kaze meni je ba sve jasno, problem imaju oni kojima nije jasno
- Sanjarko
#10961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne znam ne pratim više demografiju. Bilo nas je sa ostalima oko 60% među prvačićima.
- Hercegoviina
#10962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ramo ne zna razliku nacije i vjere. kaze da dodik moze bit bosnjak srbin
-
El_comadante
#10963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kakav je ovaj Prkačin kad je Ramo pametniji od njega, ovo recimo za Sefera dobru je Ramo rekao.
-
gold'n'brown
#10964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dva sagovornika bas po mjeri.
- Isner
#10965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne bi se složio... Ustaša je jako dobar u debatama, namazan i uglavnom potkovan cinjenicama (onim cinjenicama koje idu njemu u korist)... Bio je on kod Senada još dva il tri puta a gledao sam ga i po hrvatskim emisijama....
E sad, il je Ramo bljesnuo veceras il je Prkačin izvan forme?
E sad, il je Ramo bljesnuo veceras il je Prkačin izvan forme?
- problemnatravunu
#10966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Prkačin je pokazao da neke bitne činjenice ne zna ...ili se pravi da ne zna
- no_sekirli
#10967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovo se mora pogledat sutra na YT 
- Sanjarko
#10968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma Ramo ima spiku, maher je to, ali ne solo maher ili sl.
Zna raja za šta je maher. Ali skoro svi u vlasti su takvi.
Zna raja za šta je maher. Ali skoro svi u vlasti su takvi.
-
neon-x
#10969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Samuvjerene glupane je nemoguce oci u oci pobijediti u raspravi, "spuste te na svoj nivo i pobijede iskustvom".
Ovim Prkacinima i slicnim cetnisko-ustaskim mudroserima samo treba Ramu slati. Sa takvima nema iskrene debate, samo Rame i slicne zasluzuju. Nasi intelektualci udju iskreno u ozbiljne rasprave o stvarima o kojima nema rasprave i zapetljaju se.
Ovim Prkacinima i slicnim cetnisko-ustaskim mudroserima samo treba Ramu slati. Sa takvima nema iskrene debate, samo Rame i slicne zasluzuju. Nasi intelektualci udju iskreno u ozbiljne rasprave o stvarima o kojima nema rasprave i zapetljaju se.
- House
#10970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ramo sasuo istinu u facu.

ovaj "general" ustaša iz HOS-a... blaž se okreće u grobu k'o propeler. ovo nije izvorni HOS.
ovaj "general" ustaša iz HOS-a... blaž se okreće u grobu k'o propeler. ovo nije izvorni HOS.
- Ludzak
#10971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To vi mislite da je pametniji jer ste navijački subjektivniEl_comadante wrote: ↑17/01/2026 20:53 Kakav je ovaj Prkačin kad je Ramo pametniji od njega, ovo recimo za Sefera dobru je Ramo rekao.
- Ludzak
-
svi u napad
#10973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sinoc gledam sa starim ovo sranje i kazem mu sutra ce "nasi" biti odusevljeni Ramom a "njigovi" Prkacinom. Naravno za ovo ne trebas biti puno pametan jer ovo zna i dijete od 10 godina. I sta se desava. Citam komentare raje na forumu i odusevljenje 90% forumasa Ramom. Znaci forumasi koji su pismeniji (bar bi trebali biti) od vecine stanovnistva u BiH odusevljeni Ramom. Mene iskreno sramota da nam je on ministar (ima ih puno kao Ramo ali sad pisem o sinosnjoj debati). Najgori su vam ovi poluintelektualci koji imaju vlast i onda misle da su pametni. No prije nego sto predjem na Ramine bisere mene vise interesuje kakav je bio cilj Senada sa ovom debatom. Da li je on njih pozvao jer nije znao i imao pametnije sagovornike sto se vidilo iz njegove odsutnosti tokom debate (tek pred kraj se ukljucio i postavio pitanje generalu koji na to nije odgovorio) ili je krenula predizborna kampanja pa su mu neki sugerisali (naredili) da se krene sa homogenizacijom stada.
Dakle sinosnji "pobjednik" (ili omiljeni ministar) sinoc dva puta u debati izjavi kako on voli DRZAVU RS i kako je to i njegova DRZAVA i to prodje glat i Senadu koji gleda u neke papire i telefon a takodjer i dragim odusevljenim forumasima sa Klixa. E nakon toga pocinje igranka sa gradjanskim ratom ciju definiciju ruku bih dao da ne zna kao ni provokator Prkacin da bi se onda obadvojica na insistiranje provokatora prebacili na diskutovanje o pitanju nacije i narodnosti Bosnjaka (tu se moram priznati ukljucio Senad sa kontra pitanjem u vezi Hrvata ali bez odgovora). Tu se vidjela sva bijeda i neznanje oba sagovornika s tim da kao i uvijek provokatori napadaju a "mi" se moramo braniti. Diskusija se oko toga zavrsila provokacijom generala nek Ramo pije bozu.
Moram priznati da sam umoran od ovih diskusija a jos sam vise irititaran neznanjem "nasih" politicara i nekih intelektualaca koji dodju u emisiju bez da su se spremili za diskusiju. Grozno je neznanje i kako prof. Hadzidedic nedavno rece kako niko nista ne cita i ne zeli se edukovati. Senad se takodjer u zadnje dvije godine opustio i kvalitet gostiju i diskusija ja sve slabiji sto mu je i rah. Sidran u jednom od zadnji intervjua rekao u lice.
Na nasu nesrecu Ramo i njemu slicni ce opet dobiti glasove i fotelje te nastaviti sa prodajom magle i uzvivanjem beneficija koje fotelje donose. Posto ce Ramo u buducnosti biti vrlo cest gost kod Senada (puno prica a i moze platiti ucesce kod Senada) bilo bi dobro (ako Senad to smije) da mu postavi pitanje o hapsenju Dodika i pusti isjecak iz intervjua sa njim gdje je on javno kod istog izjavio da cim sud donese odluku da ce ga on Ramo u roku 5 minuta uhapsiti. Zivjeli
Dakle sinosnji "pobjednik" (ili omiljeni ministar) sinoc dva puta u debati izjavi kako on voli DRZAVU RS i kako je to i njegova DRZAVA i to prodje glat i Senadu koji gleda u neke papire i telefon a takodjer i dragim odusevljenim forumasima sa Klixa. E nakon toga pocinje igranka sa gradjanskim ratom ciju definiciju ruku bih dao da ne zna kao ni provokator Prkacin da bi se onda obadvojica na insistiranje provokatora prebacili na diskutovanje o pitanju nacije i narodnosti Bosnjaka (tu se moram priznati ukljucio Senad sa kontra pitanjem u vezi Hrvata ali bez odgovora). Tu se vidjela sva bijeda i neznanje oba sagovornika s tim da kao i uvijek provokatori napadaju a "mi" se moramo braniti. Diskusija se oko toga zavrsila provokacijom generala nek Ramo pije bozu.
Moram priznati da sam umoran od ovih diskusija a jos sam vise irititaran neznanjem "nasih" politicara i nekih intelektualaca koji dodju u emisiju bez da su se spremili za diskusiju. Grozno je neznanje i kako prof. Hadzidedic nedavno rece kako niko nista ne cita i ne zeli se edukovati. Senad se takodjer u zadnje dvije godine opustio i kvalitet gostiju i diskusija ja sve slabiji sto mu je i rah. Sidran u jednom od zadnji intervjua rekao u lice.
Na nasu nesrecu Ramo i njemu slicni ce opet dobiti glasove i fotelje te nastaviti sa prodajom magle i uzvivanjem beneficija koje fotelje donose. Posto ce Ramo u buducnosti biti vrlo cest gost kod Senada (puno prica a i moze platiti ucesce kod Senada) bilo bi dobro (ako Senad to smije) da mu postavi pitanje o hapsenju Dodika i pusti isjecak iz intervjua sa njim gdje je on javno kod istog izjavio da cim sud donese odluku da ce ga on Ramo u roku 5 minuta uhapsiti. Zivjeli
- Haris.ba
#10974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pozvao ih je jer je gledano. Narod voli prizemne debate. Jer je i narod ......da ne napisem.svi u napad wrote: ↑18/01/2026 10:05 No prije nego sto predjem na Ramine bisere mene vise interesuje kakav je bio cilj Senada sa ovom debatom. Da li je on njih pozvao jer nije znao i imao pametnije sagovornike sto se vidilo iz njegove odsutnosti tokom debate (tek pred kraj se ukljucio i postavio pitanje generalu koji na to nije odgovorio) ili je krenula predizborna kampanja pa su mu neki sugerisali (naredili) da se krene sa homogenizacijom stada.
-
El_comadante
#10975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Netačno. Kaže Prkačin Sefer nevoli Hrvate a oko 30% vojnika u Armiji nebošnjaci, mnogo Hrvata je bilo komadanti četa, bataljona i sli. a ti dokaži kako je to Sefer mrzio Hrvate. Onda govori Prkačin da je 7x više stradalo Hrvata od Bošnjaka nego obrnuto. To je netačno a ti dokaži da je Prkačin upravu.Ludzak wrote: ↑18/01/2026 09:48To vi mislite da je pametniji jer ste navijački subjektivniEl_comadante wrote: ↑17/01/2026 20:53 Kakav je ovaj Prkačin kad je Ramo pametniji od njega, ovo recimo za Sefera dobru je Ramo rekao.