Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tokio25 wrote: ↑04/01/2026 13:11
jeblo vas vise ljiljani su najbolji i sl
shvatate li vi da u ratu ovdje niko nije pobjedio i upravo zbog toga nema ni ljiljana ni 4s ni sahovnice na tablama
i to vjerovatno nikad nece biti u ovom okurzenju i stanju
na znam samo sta je problem sa ovim tablicama
neka pise bih u onom plavom dijelu a ostalo boli me briga koje ce kombinacije biti
ja bih samo volio da jos dozvole personalizaciju
neka kosta lupam 200-300 maraka vise i neka svako stavlja sta hoce
Cuj njega ``jeblo vas vise ljiljani``. Covjece na cemu si ti.
Kakva personalizacija ??? Da na tablicama pise RATKO, PRALJAK, 4S, U i slicno ..
On bi radje 4C da stavi. To mu godi duši.
ma bravo cim neko drugacije razmislja a ti ne kontas odmah je cetnik i sl
ovo samo govori koliko je problem u tebi a ne u meni
DaysleepeR wrote: ↑14/01/2026 20:54
Izgubio sam tablicu od auta...
Proceduru za dalje znam otprilike, goavno pitanje koje imam je da li smijem voziti auto dok je procedura u toku?
Apsolutno da smijes ako imas jednu tablicu i rjesenje odnosno da si pokrenuo proceduru gubitka tablice, jedno ce ti biti jebeno dva dana bez vozila ako ne budes imao neku stelu da ti svrse za dan nove tablice
Ma bojim se da traje duže, prijavljivanje i objavljivanje u Službenom listu, koliko sam čuo otegne se i mjesec, a potvrda se navodno dobija tek nakon što objave u Službenom.
Osim ako se nije šta promijenilo, jer procedura je koliko sam čuo:
- prijaviš gubitak u MUP
- pošalju te u SL. List
- kad objave u Sl. Listu onda nazad u MUP da naruče nove tablice
- dobiješ potvrdu
Zar nije novim pravilnikom o registraciji ukinuto to objavljivanje u sluzbenom listu, uz ono hitno izdavanje trece tablice za prevoznike i slicno... u oktoboru 2025 ono nesto sto su donjeli...