Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑09/01/2026 19:55
šta vi znate sarajlijice, lik je top, urbana faca , profesionalac, nikoga nije ugrozio, živi svoj život i snove, gleda svoja posla
bolje vam je da se prihvatite lopate ili nastavite kukati
podrška našem gaziji!
svaka čast brte i ne obaziri se na sitne duše, pucaju od ljubomore što i oni ne mogu ovako
ali sad vidim da ima jos delegata....
elem svaka im ćas, profici,volio bi i ja da sam neki sliĆan profić pa da npr uletim na stazu gdje oni skijaju ŽĐipom nekim pa da im pokazem kako ja to.
ili da izvucem neregistrovan trkaci auto u saobracaj i pocnem divljat i palit gume...bilo bi dobrih komentara garant
moimoi wrote: ↑14/01/2026 09:45
Brate i ljubi brat mi je tipicno za dobrinjce
Rekla bih da je doslo sa filmovima o zemunskoj mafiji i sl
Koliko mene pamcenje sluzi.
Došlo je sa Sandžaklijama i ostalim doseljenicima sa istočne strane Drine... Izraz je karakterističan za njih, ali ne i Sarajevo
U Sarajevu je to bilo "buraz" ili "jarane"
moimoi wrote: ↑14/01/2026 09:45
Brate i ljubi brat mi je tipicno za dobrinjce
Rekla bih da je doslo sa filmovima o zemunskoj mafiji i sl
Koliko mene pamcenje sluzi.
Došlo je sa Sandžaklijama i ostalim doseljenicima sa istočne strane Drine... Izraz je karakterističan za njih, ali ne i Sarajevo
U Sarajevu je to bilo "buraz" ili "jarane"
Svi govore brate, sportisti, njemci, ameri. Meni je to toliko fuj, kad mi neko nepoznat kaze brate vise me iritira nego kad bi mi rekao sta znam debilu, picko. Brat moj poseban krug pakla
Nekako ova ekipa sa kojom se druzim sreca nema tu naviku
muha_sa wrote: ↑14/01/2026 11:15
Kad cujem sina da nekom od jarana na telefon govori brate odmah bi mu mobitel razbio al ne smijem, jaci je od mene
U Mostaru nestaje polako ono poznato "braca" -bez kvacice. Zadnjih 10-15 godina samo cujem "babe" "babe ludi", i ima jos neki izraz sta su pokupili od muhadzira sa Kosova, ne moze mi na pamet sad. E rekoh sta smislit nece
Prva stranka koja u budućnosi ZABRANI obnavljanje fasada iz budžeskih sredstava a istovremeno zakonski obaveže gospodu stanare da to urade svojim sredstvima, ima moj glas trajno...