nepass1 wrote: ↑10/01/2026 15:52
zippoo87 wrote: ↑10/01/2026 15:39
dječak sa šibicama wrote: ↑10/01/2026 15:29
Mogli bi da se i organizujemo pa da preuzmemo posao policije, a moze i vatrogasaca, ili hitne pomoci, sto bi oni radili svoj posao kad ima ljudi sa kombijima, ubace se zavoji unutra, imam ja plavog golfa starog samo nabacim rotaciju i idem u ophodnju.
Umjesto sto sjedimo besposleni.
Neko ce za svaki problem naci rjesenje a neko ze za sve naci izgovor.
To je razlika izmedju radnika i neradnika.
Pa neka se svako sam svrsta kojoj kategoriji pripada.
Evo Muha i njegove komsije su odabrali...svaka pohvala za njih.
Jos nisu trolejbuska stajalista ocistili, o cemu pricamo. Trebam i to ici cistiti. Cisti ispred haustora, cisti ispred garaze koju je grtalica zablokirala.
Ja svaki dan na posao. I danas na posao. I kad dodjem kuci jos do konejnera da cistim?
Jutros jebenih 80 minuta putujem 10km sa jebenim trolejbusom.
Nek idu u picku materinu i trojka i rad i gras i ja sto sam glasao za njih
80 ljudi (tako u medijima citam) radi na odrzavanju ...dakle voze kamione,grtalice,ciste snijeg,ciste i odvoze kontejnere i evo trosjede,dvosjede...i ti ocekujes da sada svaku krivinu rucno izlopataju i ociste ili stajaliste. Sta je sa Opstinskim komunalnim preduzecima,ciste li oni sta? Imaju li ljudi da lopataju.
Evo sada procitao,na javni poziv da se ciste ulice,javilo se 10 ljudi.
Tamo je sva seljadija iz raznih selendri postala gospoda i samo se preko interneta naprdjuje. Nije to samo o ovoj temi...mi svaki mjesec imamo neko vece sranje i vazda isti komentari od istih ljudi.
Ja ovdje uopste ne komentarisem ovu firmu ni situaciju u Sa sa snijegom,nego ljudsku zlobu i lijenost. Lopatati 10 minuta ne moze jiko ali zato 7 dana botovati na forumu,to svi mogu.
Dobro je nama kakvi smo mi.