Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Usljed vremenskih nepogoda došlo je do poremaćaja u snabdijevanju električnom energijom u nekoliko kantona.
Međutim, situacija se stabilizuje. Bez električne energije još je oko 2 hiljade kupaca u Tuzlanskom, Srednjobosanskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu.
Zlobnici bi rekli, tamo gdje SDA vlada, građani ostali bez struje.
Pa da,.moglo bi se reci, kaznjavaju se samo kantoni koji su glasali za SDA .
dječak sa šibicama wrote: ↑09/01/2026 10:51
Ovo je Schchepo ljut jer se nije prvi sjetio, a mozda jeste nego hladno
(Sabinin potez je teeeeski krindz, jasno, ogavni krindz)
Šta je uradila, nisam upratila ...
Izvela mladez Njene Stranke da ciste snijeg.
Kaze mi kona iz Stokholma, organizuju autobuse idu na ekskurziju u Sarajevo da vide kako se cisti snijeg u naprednijim drzavama. Moto je "psovanje vlade dopusteno cak i pozeljno"
ala ga i vi vise serete sa tim "uzmi lopatu". Mi u naselju ocistili ispred ulaza, trotoar oko ulaza, ulaz na parking, na parkingu pomagao svako svakome da se auta iskopaju bez da zakopas druga. I sta sad ja vise trebam? Doci sa posla u 6 i lopatati trotoare i autobuske stanice svaku noc ? Sta je sljedece, smece ne bacam u kontejner nego ga skupljam i vozim direktno na deponiju? Pukne cijev sami se moramo skupiti da iskopamo rupu i popravimo cijev?
Snijeg poceo padati u nedjelju, danas petak, pola grada nije ocisceno. I svi su krivi osim firme koja ustvari treba cistiti snijeg ?
sumirprimus wrote: ↑08/01/2026 14:43
padace i u subotu vjerovatno.đdugo nije bio bolji raspust za djecu niti zima na planinama.
teba mislit samo pozivitno.
Tako je, ne znam ko moze da kuka na snijeg zimi umjesto da uziva u zimskim radostima.
zimeske radosti
pa i to je neka vrsta radosti, i to zimske
fizicka aktivnost, cist zrak. jebbga sve je u oku posmatraca, il je casa dopola puna, il je prazna.
Glup si, ja nisam u Sarajevu nikako. I u drugim gradovima je ovako pa niko ne kmeci koliko "sarajlice"
Jer otvoreno prihvataju javasluk. Njihov problem a ne nas.
Nije ga niko prihvatio. Sad od kukanja i kmecanja nema nista, apsolitno beskorisno. Ide oktobar pa vagaj ko ce bolje cistiti do tada nista promjeniti neces, a ponajmanje kukanjem
Nije ga niko prihvatio. Sad od kukanja i kmecanja nema nista, apsolitno beskorisno. Ide oktobar pa vagaj ko ce bolje cistiti do tada nista promjeniti neces, a ponajmanje kukanjem
Pozivati na odgovornost idiote koje si izabrao je jedino ispravo rjesenje u svakoj situaciji. Nisu izbori svaki dan, sutiti godinama dok ti seru po glavi je smijesno. Neshvatljiv mi je tvoj rezon.
I apsolutno se jeste prihvatilo, na prste jedne ruke mozes nabrojati neku opoziciju bilo cemu mimo Sarajeva.
insaneinthebrain wrote: ↑09/01/2026 18:10
ma lazu, ovo je nama svaki dan ovako
Ma gledam po mrežama raja se prepucava, Trojka, SDA, ovi, oni ko je kriv. Ne ulazim u te glupe rasprave ali ovo nije baš obična zima, mnoge države, ceste i infrastruktura je pod blokadom.