Znas li ti sta je lopata i kako se "upravlja" sa lopatom ?DebelinJoe wrote: ↑08/01/2026 21:26Evo novi film iz monty Pythona
by precednica
Moja bivša partija zaboravila da je vlast i da nije opozicija. Usput, imaju i načelnika u opštini Centar. Zaboravili na njega.A nakon radnog dana, mlada ekipa iz Naše stranke je organizovala kupovinu i dostavu lopata i krampi, pozvala vijećnike Naše stranke da zaduže opremu, i pridruže nam se u čišćenju leda i snijega sa naprometnijih sarajevskih tramvajskih stajališta i raskrsnica.
Faris, Vildana, Vibor, Merima, Pedja, Hena, Rusmir, Jasmina, Duška, Ilma, Haris, Edison, Saud, Nadina, Nejra, Lorenzo, Alen, Asmir, Amina, Seid, na -11 rade možda i entuzijastičnije nego na početnih -8C, a i bodre predsjednicu da jače udara krampom o led.
Ali iznad svega, hvala trojici mladića, teenagera, o kojima ću večeras pričati Nardisu, koji su prišli, pitali za lopatu viška i pridružili nam se, te gospodinu Zijadu koji je na putu kući, čekajući tramvaj, uzeo lopatu i sa nama ostao do kraja.
Obaveza nam je počistiti ispred našeg praga, ali i pomoći komšijama i sugradjanima da sigurnije udju u tramvaj ili autobus. Ovaj grad je moja jedina kuća, naša kuća, a u kući radimo, pomažemo i dogovaramo se.
Pridružite nam se!
Ovdje najvise seru likovi koji nikada lopate vidjeli nisu i koji je nemaju u "haustoru"
Meni ovo bolje citati,nego gledati neku komediju na televiziji
DebelinJoi postao najjaci bot zelenih,od kako je imao "neugodno" iskustvo u kancelariji NSa...jebali mu ego za vijek vijekova