SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
tokio25
#100751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A bitno za pricu ili za bilo sta ko je cega potomak?
-
Sociolog
-
noviclan
#100753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prezime joj od oca ibrahima i majke milade karabegovicSociolog wrote: ↑08/01/2026 11:30 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... jda-elzner
Rahmet, pokoj joj duši...
Suprug, potomak kuferaša, austrijsko prezime![]()

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#100754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
rekoše da ima 40 god
svejedno
na onoj slici rasvjetano drvo izgleda zdravo
barem ta grana koja je pala
ako sam dobro vidio ovo je klasično opterećenje koje je srušilo drvo
dakle orezivači bi u budućnosti morali paziti na pravilo da noseća grana ide u vis a ne horizontalno
znam imam voćnjak i jednostavno me strah otići vidjeti što se sve zbilo u njemu
dzaba sve i male voćke pucaju i hrastovi i borovi i stara drva i desetogodišnja
svejedno
na onoj slici rasvjetano drvo izgleda zdravo
barem ta grana koja je pala
ako sam dobro vidio ovo je klasično opterećenje koje je srušilo drvo
dakle orezivači bi u budućnosti morali paziti na pravilo da noseća grana ide u vis a ne horizontalno
znam imam voćnjak i jednostavno me strah otići vidjeti što se sve zbilo u njemu
dzaba sve i male voćke pucaju i hrastovi i borovi i stara drva i desetogodišnja
-
Dilibus
#100755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260108123
Specijalac M.C., koji je sinoć bio van dužnosti, je u trenutku tučnjave bio sa djetetom, a kada ga je napao Mujčinović zbog svađe u saobraćaju.
Svjedok govori da su se Mujčinović i M.C. posvađali zbog prvenstva prolaza, izašli na ulicu, a u trenutku kada se M.C. okrenuo zbog plača maloljetnog djeteta Mujčinović ga je udario.Specijalac M.C. je pao na pod a Mujčinović ga je nastavio brutalno udarati.
“Razlog je bizaran. Otac sa djetetom se nije mogao skloniti nigdje od snijega. Vozač BMW-a izašao i demolirao muškarca. Jadno dijete je sve to gledalo svojim očima. Fuj gdje mi živimo”, izjavio je svjedok nemilog događaja
M.C. je nakon toga prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje su mu ustanovljene teške tjelesne povrede.
Specijalac M.C., koji je sinoć bio van dužnosti, je u trenutku tučnjave bio sa djetetom, a kada ga je napao Mujčinović zbog svađe u saobraćaju.
Svjedok govori da su se Mujčinović i M.C. posvađali zbog prvenstva prolaza, izašli na ulicu, a u trenutku kada se M.C. okrenuo zbog plača maloljetnog djeteta Mujčinović ga je udario.Specijalac M.C. je pao na pod a Mujčinović ga je nastavio brutalno udarati.
“Razlog je bizaran. Otac sa djetetom se nije mogao skloniti nigdje od snijega. Vozač BMW-a izašao i demolirao muškarca. Jadno dijete je sve to gledalo svojim očima. Fuj gdje mi živimo”, izjavio je svjedok nemilog događaja
M.C. je nakon toga prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje su mu ustanovljene teške tjelesne povrede.
-
Naslovnica
-
noviclan
#100757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uhapšen Sarajlija koji je teško pretukao pripadnika MUP-a KS dok je bio s maloljetnim djetetomDilibus wrote: ↑08/01/2026 15:22 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260108123
http://www.klix.ba/clanak/260108123
Ovo mi nesto mirise na kurcenje organa van duznosti, btw kakav je to specijalac kad dobije degenek
- dječak sa šibicama
#100758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako ga ostali specijalci ne olese od batina, e do mojega i oni i njihovo "bratstvo"
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- Logovan
#100760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ako je specijalac, ne mora značiti da je najjači u gradu
Pogledajte ko ga je pretukao i negdje pročitah da ga je prvo udario sa leđa
-
noviclan
-
BadBoy
- kabal1337
#100763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trebo ga je napunit olovom i cao
- vjeshalica
- liyf
#100765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to radi sudska policija, ali nisu angazovanidječak sa šibicama wrote: ↑08/01/2026 17:17 Ako ga ostali specijalci ne olese od batina, e do mojega i oni i njihovo "bratstvo"
-
Naslovnica
#100766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vjeshalica wrote: ↑08/01/2026 18:09Da je on ispljusko ovog merhametlijicu, onda bi bilo vidi sto se bahate, sa koje god strane okrenes problem.
- geralt
#100767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Druga strana price:
Mujčinović je danas, oko 14:00 sati, pušten iz prostorija MUP-a KS.
Za početak nam govori da je zadovoljan pristupom policijskih službenika i njihovom profesionalnošću.
“Hvala bogu svi su prema meni bili fer i korektni i profesionalni, bez zamjerke. Puno njih mene i zna kao dobrog momka koji nema mrlje u životu”, govori za CH Mujčinović.
Mujčinović o incidentu govori da je njegova supruga napadnuta, te da je samo branio svoju porodicu.
“Dotični gospodin je pješice prešao s druge strane ulice i krenuo prema meni i mom vozilu, uz viku i galamu, dobacujući: „Kakve to gasove daješ, šta gasaš?“ U tom trenutku moje vozilo je bilo zaglavljeno u snijegu i nisam ugrožavao ničiju sigurnost, već sam pokušavao da se vozilom pomjerim unaprijed.
Nakon toga je došlo do verbalne rasprave preko otvorenog suvozačevog prozora. Situacija je u početku bila isključivo verbalna, sve dok dotični gospodin nije počeo rukama ulaziti kroz otvoren prozor vozila, pokušavajući da dođe do mene. Tom prilikom nije udario mene, već moju suprugu koja je sjedila na suvozačevom mjestu, čime je direktno ugrozio njenu, ali i moju sigurnost.
Nakon tog čina izašao sam iz vozila mirno i bez ikakve namjere za sukob. Međutim, dotični gospodin se tada zaletio sa suvozačeve strane prema vozačevoj strani i krenuo prema meni s namjerom da me fizički napadne. U tom trenutku sam reagovao i udario ga isključivo kako bih zaštitio sebe i svoju suprugu.
Naglašavam da je moja reakcija bila isključivo čin samoodbrane i zaštite supruge, koja je u tom trenutku bila fizički napadnuta. Nikakva namjera za nasilje s moje strane nije postojala prije toga.
Također, kategorički odbacujem navode da sam predstavljen kao nasilnik pred djecom. Dijete u tom trenutku nisam primijetio niti sam bio svjestan njegovog prisustva, niti bih ikada svjesno doveo dijete ili bilo koga drugog u opasnost”, rekao je za CH Mujčinović.
- necko_hz
#100768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Njihova kurčevitost odavno prelazi granice i neka ga je nalupao, posebno kad se zna da je drot na njega krenuo prvi.
Ali eto, nek izmišlja da je dobio batine jer je okrenuo glavu zbog plača djeteta.
Iron Puki fazoni. Udaro ga Redžović s leđa, a oči i faca modri.
Ali eto, nek izmišlja da je dobio batine jer je okrenuo glavu zbog plača djeteta.
Iron Puki fazoni. Udaro ga Redžović s leđa, a oči i faca modri.
-
noviclan
#100769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naslovnica wrote: ↑08/01/2026 18:14vjeshalica wrote: ↑08/01/2026 18:09Da je on ispljusko ovog merhametlijicu, onda bi bilo vidi sto se bahate, sa koje god strane okrenes problem.![]()
Paaa bas i nije tako samoodbrana je uvijek bila opravdana, neutralizirati napadaca neprocjenjivo
-
peca777
-
noviclan
#100771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nek' je govno od, preko stele, specijalca mislim organa al' bas organa stocirao svaka mu castgeralt wrote: ↑08/01/2026 18:18 Druga strana price:
Mujčinović je danas, oko 14:00 sati, pušten iz prostorija MUP-a KS.
Za početak nam govori da je zadovoljan pristupom policijskih službenika i njihovom profesionalnošću.
“Hvala bogu svi su prema meni bili fer i korektni i profesionalni, bez zamjerke. Puno njih mene i zna kao dobrog momka koji nema mrlje u životu”, govori za CH Mujčinović.
Mujčinović o incidentu govori da je njegova supruga napadnuta, te da je samo branio svoju porodicu.
“Dotični gospodin je pješice prešao s druge strane ulice i krenuo prema meni i mom vozilu, uz viku i galamu, dobacujući: „Kakve to gasove daješ, šta gasaš?“ U tom trenutku moje vozilo je bilo zaglavljeno u snijegu i nisam ugrožavao ničiju sigurnost, već sam pokušavao da se vozilom pomjerim unaprijed.
Nakon toga je došlo do verbalne rasprave preko otvorenog suvozačevog prozora. Situacija je u početku bila isključivo verbalna, sve dok dotični gospodin nije počeo rukama ulaziti kroz otvoren prozor vozila, pokušavajući da dođe do mene. Tom prilikom nije udario mene, već moju suprugu koja je sjedila na suvozačevom mjestu, čime je direktno ugrozio njenu, ali i moju sigurnost.
Nakon tog čina izašao sam iz vozila mirno i bez ikakve namjere za sukob. Međutim, dotični gospodin se tada zaletio sa suvozačeve strane prema vozačevoj strani i krenuo prema meni s namjerom da me fizički napadne. U tom trenutku sam reagovao i udario ga isključivo kako bih zaštitio sebe i svoju suprugu.
Naglašavam da je moja reakcija bila isključivo čin samoodbrane i zaštite supruge, koja je u tom trenutku bila fizički napadnuta. Nikakva namjera za nasilje s moje strane nije postojala prije toga.
Također, kategorički odbacujem navode da sam predstavljen kao nasilnik pred djecom. Dijete u tom trenutku nisam primijetio niti sam bio svjestan njegovog prisustva, niti bih ikada svjesno doveo dijete ili bilo koga drugog u opasnost”, rekao je za CH Mujčinović.
- necko_hz
#100772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije isključeno, naravno. Čak štaviše, vrlo vjerovatno i jeste to slučaj.
Ali znajući kakvi su to kompleksaši i egoisti, ne sumnjam da bi takve izgovore i sam koristio.
Dijete, okrenuo se, s leđa. Sve je lakše nego da javnost zna da te zasluženo devastirao lik kome si se kurčio i čiju si ženu napao.
- dječak sa šibicama
#100773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam ni mislio da ce ga masnokosi Omar nasavjetovati da kaze "jesam, nasilan sam"
- basicm
#100774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nazalost, mnogo nereda naprave i oni sto kopaju po kontejnerima. Kod mene pred zgradom sam to vidio mnogo puta.
- Logovan
#100775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa zavisilo bi od situacije.vjeshalica wrote: ↑08/01/2026 18:09 Da je on ispljusko ovog merhametlijicu, onda bi bilo vidi sto se bahate, sa koje god strane okrenes problem.
Možda ima neka kamera tamo.