"Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
muha_sa

#376 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by muha_sa »

Pošto sam trenutno pacijent ove bolnice (neurologija)--trenutno na vikendu, moram se u nedelju vratit :D želim da pohvalim kompletno osoblje neurologije na celu sa doktoricom Nerminom Polimac :thumbup:
Svi ljekari su susretljivi, strpljivi, predani maksimalno svom poslu--ne odustaju od pacijenta dok ne nadju uzrok bolesti :thumbup:
O sestrama i tehnicarima bih trebao otvorit posebnu temu--mladi, sposobni i za ovih 15 dana koliko sam na odjelu još ni jednom nisam vidio smrknuo lice aposo im je rudarski :-) svakakvih bolesnika ima, od teške demencije do nepokretnih--neki po cjelu noc belaje prave, urlaju, galame, pljuju sestre :-) da mi je mati il otac štociro bi ih--al oni šute i rade a sve su to djevojcice--nježne a tako sposobne da se ne može u ovih par recenica opisat.
Samo jedno mogu rec--sve ove ambulantne sestre treba dovest jednu noc na neurologiju da vide šta je teret---njoj u porodicnoj (cast rijetkim izuzecima) predaš knjižicu da ti izvadi karton ona se ko slina preko kurca vuce do onih ormara da jebeni karton nadje i odnese ga u ordinaciju.
Eto--toliko od mene--moradoh jer zaslužuju sve pohvale :thumbup:
numizmatic

#377 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by numizmatic »

Moja mama stalno to govori. Poslati ove iz domova zdravlja u bolnice da vide šta je posao
Edin H.

#379 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by Edin H. »

Jesu li te otpustili is bolnice @muha_sa?

Osjećaš li se bolje?
semirsar

#380 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by semirsar »

Imao sam srecu da je Dr.Merima Sisic bila u CUM-u kad sam dospio tamo, i licno se uvjerio u profesionalnost i brigu za svakog pacijenta.
Takodje sve najbolje o Dr. Anela Subo i Dr. Edin Begic.

P.S. @muha_sa bar heftu smo zajedno lezali, ja prvo na 8 pa na 10 spratu... :mrgreen:
muha_sa

#381 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by muha_sa »

Edin H. wrote: 13/12/2025 15:20 Jesu li te otpustili is bolnice @muha_sa?

Osjećaš li se bolje?
Hvalaaaaaaaa na pitanju :kiss:

Otpustili u prošli utorak, sve pohvale za osoblje bolnice :thumbup: nemam rijeci kojim bih mogo izrazit divljenje osoblju--od doktora do higijenicara :thumbup:

Oporavak sporo ide :-) cak može trajat i 2 mjeseca da se u normalu vrati--zajebana ova pareza ocnog živca :-)
Izadjem i žmirim na jedno oko jer kad na oba gledam vidim auto koje normalno ide a njegova sjena drito trotoarom prema meni :lol:
Stavim flaster al krenu pitanja--šta je oku :?
Šta god da vam kažem necete vjerovat--žena me šakom spucala--eto šta je :lol:
muha_sa

#382 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by muha_sa »

semirsar wrote: 13/12/2025 15:28
Imao sam srecu da je Dr.Merima Sisic bila u CUM-u kad sam dospio tamo, i licno se uvjerio u profesionalnost i brigu za svakog pacijenta.
Takodje sve najbolje o Dr. Anela Subo i Dr. Edin Begic.

P.S. @muha_sa bar heftu smo zajedno lezali, ja prvo na 8 pa na 10 spratu... :mrgreen:
CUM :? ja sam na naurologiji Opšte ležo--treci sprat :D 13.11. primljen i 20 dana odrapio.

Pardoniram--CUM vežem za Koševo :-) :lol:
Vanesa7

#383 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by Vanesa7 »

Pozdrav , možete li mi preporučiti da li je za plastičnog hirurga radio bi se zahvat uklanjanje masnog tkiva - lipoma bolja Opća bolnica ili KCUS ,
insaneinthebrain

#384 Re: "Vojna bolnica Sarajevo" /OBS "Prim.dr.Abdulah Nakaš"

Post by insaneinthebrain »

Vanesa7 wrote: 06/01/2026 22:02 Pozdrav , možete li mi preporučiti da li je za plastičnog hirurga radio bi se zahvat uklanjanje masnog tkiva - lipoma bolja Opća bolnica ili KCUS ,
ja sam radio skidanje mladeza na KCUSu. cekao dva mjeseca na termin doktora i jos tri mjeseca na operaciju. sve ok proslo. doktorice i hirurg profesionalno odradile posao. za 15 minuta gotov pod lokalnom anestezijom. u vojnom ne znam kakva je sad situacija
Post Reply