Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Hakiz
#36151 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako je samo popljuvao Kongres i kongresmene ovim u Venecueli.
-
Rob_Atl
#36152 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nejasan je zakon u vezi ovog svega. Kako objasniti Libiju, Siriju i ostale gdje se islo bez kongresa. I Clinton je bombardovao bez kongresa. Samo primjer dajem, da je napravio invaziju onda je to sasvim nesto drugo. Ovo mi dodje isto da su isli hapsiti El Chapa. Odradili za par sati akciju i zdravo. A treba imati na umu da je vrhovni sud odlucio da predsjednici skoro mogu da rade sta god hoce bez ikakve odgovornosti.
-
swanfilter
#36153 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Super. Je...be se tebi zbog cinjenice da je 100 mil naroda zavrsilo u krvi do koljena od Libije do Afganistana. Danas Venecuela i sutra Iran za dodatnih 100 mil unistenih zivota. I to je rezultat oslobađanja od okova diktature. Boze sacuvaj..Truba wrote: ↑04/01/2026 19:13 https://www.facebook.com/share/v/1DAGztxWcf/
Ne igrajte igre s trumpom
Nema vise pres konf pisanja pisama osuda
Sada se djeluje
-
swanfilter
#36154 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Iran je mozda i najbolji primjer kakav olos vlada svijetom. Samo uhljup Reza je bio ono sta Iranci trebaju u ocima zapada.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#36155 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
gdje ce budala reci, da mi cemo kontrolisati situaciju u medjuvremenu 
https://share.newsbreak.com/gmxylnyp?s=i16
https://share.newsbreak.com/gmxylnyp?s=i16
- escobar__
#36156 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dok orangutan prijeti vazalne države s ove strane Atlantika šute i čekaju rasplet događaja.
Šutili su i kad je Brko u Njemačkoj bio u usponu dok mečka nije pokucala na njihova vrata.
Šutili su i kad je Brko u Njemačkoj bio u usponu dok mečka nije pokucala na njihova vrata.
- Point.
#36157 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sujetni, psihički nestabilni bolesnik. Dabogda je nikad ne dobio. Da sam Obama, svaki dan bih se oglašavao da sam nobelovac.
Pozivajući se na dva izvora bliska Bijeloj kući, izvještaj navodi da pokušaji Machado da pohvali Trumpa nakon što je primila nagradu nisu bili dovoljni da umiri američkog predsjednika, koji otvoreno žudi za tom nagradom i smatra da je on zaslužio da je primi.
"Ako bi odbila nagradu i rekla 'Ne mogu je prihvatiti jer ju je Donald Trump trebao dobiti', danas bi bila predsjednica Venezuele", rekao je jedan od izvora.
Prihvatanje nagrade od Machado opisano je kao "krajnji grijeh", navodi izvor.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36158 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
razlika između predsjedničkog, polupredsjedničkog, paralemntarnog i diktatorskog sistema je više nego očita
uzmite samo ameriku, francusku, njemačku i rusiju
te usporedite s venecuelom
trump vodi vjerojatno najjaču silu u povijesti uz staljinovih 175 divizija i hićinih 3.5 milijuna 1941. pred moskvom
ali kombinirano gledano mislim da je trump najjači
i još postoje liberali koji ga ne shvaćaju ozbiljno
i diktatorčići koji se misle zajebavati s njim
došo ti je na vrata
učini što kaže inače će te razbucat
uzmite samo ameriku, francusku, njemačku i rusiju
te usporedite s venecuelom
trump vodi vjerojatno najjaču silu u povijesti uz staljinovih 175 divizija i hićinih 3.5 milijuna 1941. pred moskvom
ali kombinirano gledano mislim da je trump najjači
i još postoje liberali koji ga ne shvaćaju ozbiljno
i diktatorčići koji se misle zajebavati s njim
došo ti je na vrata
učini što kaže inače će te razbucat
- TAFKAP
#36159 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zato je i pomnožio sa nulom i drži se podpredsjednice. Džaba sad ulizavanje i uvlačenje u šipakPoint. wrote: ↑05/01/2026 11:50 Sujetni, psihički nestabilni bolesnik. Dabogda je nikad ne dobio. Da sam Obama, svaki dan bih se oglašavao da sam nobelovac.
Pozivajući se na dva izvora bliska Bijeloj kući, izvještaj navodi da pokušaji Machado da pohvali Trumpa nakon što je primila nagradu nisu bili dovoljni da umiri američkog predsjednika, koji otvoreno žudi za tom nagradom i smatra da je on zaslužio da je primi.
"Ako bi odbila nagradu i rekla 'Ne mogu je prihvatiti jer ju je Donald Trump trebao dobiti', danas bi bila predsjednica Venezuele", rekao je jedan od izvora.
Prihvatanje nagrade od Machado opisano je kao "krajnji grijeh", navodi izvor.
- Truba
#36160 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
/tramp-objavio-zanimljivu-tabelu-bosna-i-hercegovina-pri-samom-dnu
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/1015 ... -samom-dnu
Socijala
Socijala
- Peacean
#36161 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A kažu rat se ne isplati
-
geoxx
#36162 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakav rat? Narasla je upravo jer nema rata. Inace, vratice se ti procenti ubrzo dole, a bolje od tog broja on i ne moze.
-
Rob_Atl
#36163 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Citam da je debil rekao plan napada ovim sefovima naftnih kompanija, a kongresu ni a.
Ubij me ako ga oni nisu nagovorili na ovo sve uplatom od par biliona na njegov racun.
-
Hendrix
#36164 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bas cekam koji ce debilni izgovor Truba ovde postaviti kada uzmu Grenland.
Hajd Venecuela diktatori, droga, nekakvi mitraljezi...a sta je s Grenlandom?
Bice bas interesantna mentalna gimnastika ovog izgovora.
Hajd Venecuela diktatori, droga, nekakvi mitraljezi...a sta je s Grenlandom?
Bice bas interesantna mentalna gimnastika ovog izgovora.
-
Hakiz
#36165 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Uzimanje Grenlanda znači kraj NATO saveza. Danska je članica NATO, kao i SAD. Jedna članica NATO okupira teritorij druge? Nema više NATO. To će se član 5 koristiti protiv SAD?
A ne reagovanje znači kraj svih sporazuma koje je bilo ko potpisao sa Danskom, kraj svih međunarodnih institucija u kojima je Danska sa očekivanjem da ako se pridržava pravila tih institucija, institucije stajati iza nje. Ne samo vojnih nego i trgovačkih, svih. Ako puste Dansku niz vodu, pustit će bilo koga. Tada nema svrhe da postoje.
U tom slučaju Putin pobjeđuje, Kinezi slave, EU kaki u gaće. I tako dalje.
-
geoxx
#36166 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pricamo o covjeku koji cita portal sa nazivom “Katolicka tiskovna agencija”.
Dobro da se zna ulogovati na forum.
- Truba
#36167 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja sam ucio tu geografiju pa od 1992 i zemljopis danska je spadala u red manjih drzava tako da ne znam za pravni status grenlanda sigurno ce americki pravnici naci nacina da to legaliziraju
Treba li to raditi?
Ne znam
Ja vec 178 dana u nizu igram sah meni je remi zakon
Ne igram ofenzivno tako da ne mogu biti realan
Ja sam od onih ko biden...pisanje mejlova i konferencije
Ovaj djeluje
A za nato me zabole

Treba li to raditi?
Ne znam
Ja vec 178 dana u nizu igram sah meni je remi zakon
Ne igram ofenzivno tako da ne mogu biti realan
Ja sam od onih ko biden...pisanje mejlova i konferencije
Ovaj djeluje
A za nato me zabole
- Ja_Ja
#36168 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne radi se nuzno o "socijali". Ima tu brdo programa koji su vezani ali ono sto je mozda vaznije jeste da se ovdje radi o kucanstvima. Pa npr. u jednoj kuci moze da rade 4 osoba, ali jedna nana koja je bolesna i koja ne moze sama da obavlja svakodnevne potrebe dobija "pomoc" od drzavne sluzbe u vidu osobe koja obavlja kupovinu, ili druge potrebe za nju i citava porodica/familija se broji kao primaoci socijlanih usluga. Sto daje statisticki previsoke rezultate, pa su samim time i netacni.Truba wrote: ↑05/01/2026 20:12 /tramp-objavio-zanimljivu-tabelu-bosna-i-hercegovina-pri-samom-dnu
Socijala![]()
- Edin H.
#36169 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Butan prekuc’oJa_Ja wrote: ↑05/01/2026 23:15Ne radi se nuzno o "socijali". Ima tu brdo programa koji su vezani ali ono sto je mozda vaznije jeste da se ovdje radi o kucanstvima. Pa npr. u jednoj kuci moze da rade 4 osoba, ali jedna nana koja je bolesna i koja ne moze sama da obavlja svakodnevne potrebe dobija "pomoc" od drzavne sluzbe u vidu osobe koja obavlja kupovinu, ili druge potrebe za nju i citava porodica/familija se broji kao primaoci socijlanih usluga. Sto daje statisticki previsoke rezultate, pa su samim time i netacni.Truba wrote: ↑05/01/2026 20:12 /tramp-objavio-zanimljivu-tabelu-bosna-i-hercegovina-pri-samom-dnu
Socijala![]()
- drug_profi
#36170 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Odvede ovaj sve u 19 vijek
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36171 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Lik je ono sto sve prezirem i mrzim na covjeku... da ne nabrajam al ev samo ohola bahata prepotentna šupčina itd
- Peacean
- apsidejzi
#36173 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
realno je vec tako samo se jos nije materijaliziralo.Hakiz wrote: ↑05/01/2026 22:38Uzimanje Grenlanda znači kraj NATO saveza. Danska je članica NATO, kao i SAD. Jedna članica NATO okupira teritorij druge? Nema više NATO. To će se član 5 koristiti protiv SAD?Trebao bi, ali budimo realni. Nemaju druge članice NATO muda.
A ne reagovanje znači kraj svih sporazuma koje je bilo ko potpisao sa Danskom, kraj svih međunarodnih institucija u kojima je Danska sa očekivanjem da ako se pridržava pravila tih institucija, institucije stajati iza nje. Ne samo vojnih nego i trgovačkih, svih. Ako puste Dansku niz vodu, pustit će bilo koga. Tada nema svrhe da postoje.
U tom slučaju Putin pobjeđuje, Kinezi slave, EU kaki u gaće. I tako dalje.
- Peacean
- Truba
#36175 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vergla ih lik a ljudi uljuljani u sigurnost novinarskog pitanja o vrsti sladoleda koju je kuglu biden naručio ne mogu se snaći
al ekipa nikako da se navikne na: očekuj neočekivano i tako još 3 godine
a onda slijedi multikorporacijski ratovi na krilima vancea
realno... lijevoliberalnoj ekipi je sasma krivo samo zato što je uvjetno rečeno kršćanska ekipa na tronu... nečastivi trump deus vult ministar rata te marko pepelnica križ na čelu rubio
intervencije droniranje i sve tajne operacije cije su bile aktivne za vrijeme obame i bidena
kao i droniranje svatova po iraku i afganistanu pogreškom naravno
najbitnije se ispričati i to je to...
situacija u svijetu je u zadnjih 25 godina ista s tim da je mnogo gora bila za vrijeme arapskog proljeća međutim tada se nije potenciralo ovoliko u medijima
evo što je biden radio
https://balkans.aljazeera.net/news/worl ... atvorenika
puštao perače novaca iz zatvora kao zamjena za američke pritvorenike
al ekipa nikako da se navikne na: očekuj neočekivano i tako još 3 godine
a onda slijedi multikorporacijski ratovi na krilima vancea
realno... lijevoliberalnoj ekipi je sasma krivo samo zato što je uvjetno rečeno kršćanska ekipa na tronu... nečastivi trump deus vult ministar rata te marko pepelnica križ na čelu rubio
intervencije droniranje i sve tajne operacije cije su bile aktivne za vrijeme obame i bidena
kao i droniranje svatova po iraku i afganistanu pogreškom naravno
najbitnije se ispričati i to je to...
situacija u svijetu je u zadnjih 25 godina ista s tim da je mnogo gora bila za vrijeme arapskog proljeća međutim tada se nije potenciralo ovoliko u medijima
evo što je biden radio
https://balkans.aljazeera.net/news/worl ... atvorenika
puštao perače novaca iz zatvora kao zamjena za američke pritvorenike