Iko? One preko browser ne rade televizije huhu i tako slično ali lista je proradila.
Dok kod mene na smartphone radi preko browser.
Baš čudno. @mirota ako bude trebalo kontaktirati ču te u vezi liste i ostaloga.
Platiti ćemo.
Moderator: Benq
Iko? One preko browser ne rade televizije huhu i tako slično ali lista je proradila.
dobices test 2 dana, ako ti se dopada, uzmes i cao, ove liste masovne s foruma naravno da su javne i nemaju 10000 konekcija nego max 10, logicno da svi gledaju i da onda puca i trza...mi imamo ekstra zastitu i nema sanse da neko provali username i password, listu koristis samo ti
Ma riješeno je ovo dobili na poklon ja i majka ali jučer prekide sa radom i proradi opet jutros ali huhu i slično preko browser neće ne znam razlog, dobili na poklon sve i listu sa više konekcija i app za nju.mirota wrote: ↑05/01/2026 16:40dobices test 2 dana, ako ti se dopada, uzmes i cao, ove liste masovne s foruma naravno da su javne i nemaju 10000 konekcija nego max 10, logicno da svi gledaju i da onda puca i trza...mi imamo ekstra zastitu i nema sanse da neko provali username i password, listu koristis samo ti
ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordmirota wrote: ↑05/01/2026 16:40dobices test 2 dana, ako ti se dopada, uzmes i cao, ove liste masovne s foruma naravno da su javne i nemaju 10000 konekcija nego max 10, logicno da svi gledaju i da onda puca i trza...mi imamo ekstra zastitu i nema sanse da neko provali username i password, listu koristis samo ti
vjerovatno moras preko njihove stranice, znaci odes tamo i regas se ili prijavis, i tu upisujes liste, kad pokrenes na tv automatski se lista ucitakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:43ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordSpoilerShowmirota wrote: ↑05/01/2026 16:40dobices test 2 dana, ako ti se dopada, uzmes i cao, ove liste masovne s foruma naravno da su javne i nemaju 10000 konekcija nego max 10, logicno da svi gledaju i da onda puca i trza...mi imamo ekstra zastitu i nema sanse da neko provali username i password, listu koristis samo ti

MAC liste?semirsar wrote: ↑05/01/2026 17:49vjerovatno moras preko njihove stranice, znaci odes tamo i regas se ili prijavis, i tu upisujes liste, kad pokrenes na tv automatski se lista ucitakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:43ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordSpoilerShowmirota wrote: ↑05/01/2026 16:40
dobices test 2 dana, ako ti se dopada, uzmes i cao, ove liste masovne s foruma naravno da su javne i nemaju 10000 konekcija nego max 10, logicno da svi gledaju i da onda puca i trza...mi imamo ekstra zastitu i nema sanse da neko provali username i password, listu koristis samo ti
evo kako to izgleda
![]()
imas i account opciju, ako ti treba za xtream listekakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:54MAC liste?SpoilerShowsemirsar wrote: ↑05/01/2026 17:49vjerovatno moras preko njihove stranice, znaci odes tamo i regas se ili prijavis, i tu upisujes liste, kad pokrenes na tv automatski se lista ucitakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:43ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordSpoilerShow
evo kako to izgleda
![]()
semirsar wrote: ↑05/01/2026 17:56imas i account opciju, ako ti treba za xtream liste
ne znam ni sam, vjerovatno, igraj se malo cackaj pa mozda procackas![]()
ako ti budu neki dolari poceli letati oko ociju, kidaj otalen.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:59SpoilerShow![]()
semirsar wrote: ↑05/01/2026 18:18ako ti budu neki dolari poceli letati oko ociju, kidaj otalen.![]()
ovo je tako prosto da jedino da ti mi ukucamosemirsar wrote: ↑05/01/2026 17:49vjerovatno moras preko njihove stranice, znaci odes tamo i regas se ili prijavis, i tu upisujes liste, kad pokrenes na tv automatski se lista ucitakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:43ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordSpoilerShowmirota wrote: ↑05/01/2026 16:40
evo kako to izgleda
![]()
De mu uplati lifetime app i ako može iptv lola Samsung nabaviomirota wrote: ↑05/01/2026 19:04ovo je tako prosto da jedino da ti mi ukucamosemirsar wrote: ↑05/01/2026 17:49vjerovatno moras preko njihove stranice, znaci odes tamo i regas se ili prijavis, i tu upisujes liste, kad pokrenes na tv automatski se lista ucitakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 17:43ja instalirao duplex, ali ja ne vidim opciju da se unesew usernamew i passwordSpoilerShow
evo kako to izgleda
![]()
Jesi li nekad za mnoge svoje probleme, nedoumice, nepoznanice, u vezi tehnologije pokusao guglati, traziti yt tutorijale, ili odgovore na chatgpt-u? Ubijedjen sam da bi za vecinu toga mogao naci nacrtano na nekom od navedenih 'servisa'.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:05 šta ću i od ta tri mjeseca kad ne mogu naći način da ubacim liste
hvača tebi, da ne bi pomisliio da sam nezahvalan
jesam, i za većinu sam našao rješenje ali evo za ovo danas baš i neRogie wrote: ↑05/01/2026 20:16Jesi li nekad za mnoge svoje probleme, nedoumice, nepoznanice, u vezi tehnologije pokusao guglati, traziti yt tutorijale, ili odgovore na chatgpt-u? Ubijedjen sam da bi za vecinu toga mogao naci nacrtano na nekom od navedenih 'servisa'.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:05 šta ću i od ta tri mjeseca kad ne mogu naći način da ubacim liste
ubacicu ti ja sad listu 3 mjeseca....samo ti kupi aplikaciju tu, vrijedi, a to je nesto sitno novcakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:18jesam, i za većinu sam našao rješenje ali evo za ovo danas baš i neRogie wrote: ↑05/01/2026 20:16Jesi li nekad za mnoge svoje probleme, nedoumice, nepoznanice, u vezi tehnologije pokusao guglati, traziti yt tutorijale, ili odgovore na chatgpt-u? Ubijedjen sam da bi za vecinu toga mogao naci nacrtano na nekom od navedenih 'servisa'.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:05 šta ću i od ta tri mjeseca kad ne mogu naći način da ubacim liste
imam ja liste, nego je ne znam ubaciti u duplexmirota wrote: ↑05/01/2026 20:22ubacicu ti ja sad listu 3 mjeseca....samo ti kupi aplikaciju tu, vrijedi, a to je nesto sitno novcakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:18jesam, i za većinu sam našao rješenje ali evo za ovo danas baš i ne
to sto imas je golo sra.e , stekaju ili ne rade uopste drugkakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:33imam ja liste, nego je ne znam ubaciti u duplexmirota wrote: ↑05/01/2026 20:22ubacicu ti ja sad listu 3 mjeseca....samo ti kupi aplikaciju tu, vrijedi, a to je nesto sitno novcakakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:18
jesam, i za većinu sam našao rješenje ali evo za ovo danas baš i ne
Ima MAC liste da mu je i app na tizenu da tjera dzabamirota wrote: ↑05/01/2026 20:51to sto imas je golo sra.e , stekaju ili ne rade uopste drug
naravno da si prevaren, ja ne znam kako su ljudi tako naivni, covjek ti je dao javnu listu i cim otkrije gazda liste da je ukradena, promijeni password, imas kod mene povoljno, pisi na ppultraofi wrote: ↑05/01/2026 20:58 Kupio sam tv box sa kao 14000 kanala fb (prevara/ili nije) kao na uređaju tom dobijes instalirane kanale. Ne dobijem nista od instaliranih app na uređaju i kontaktiram ih objasni da instaliram iptv app i da mi adresu login i pasvord sa listom da ukucam. Radilo je sve 2 dana, danas nista, probao sam preko mobitela, preko projektora nista se ne desava. Imal ko rjesenje ili info do čega je, ili neke liste sigurne i provjerene da rade kad ih platiš.
hvalaRogie wrote: ↑05/01/2026 20:16Jesi li nekad za mnoge svoje probleme, nedoumice, nepoznanice, u vezi tehnologije pokusao guglati, traziti yt tutorijale, ili odgovore na chatgpt-u? Ubijedjen sam da bi za vecinu toga mogao naci nacrtano na nekom od navedenih 'servisa'.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑05/01/2026 20:05 šta ću i od ta tri mjeseca kad ne mogu naći način da ubacim liste
Mozda ovdje imas rjesenje za taj tvoj Duplex:SpoilerShow[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=-DhUy0RIR6w[/youtube]
okmirota wrote: ↑05/01/2026 20:51to sto imas je golo sra.e , stekaju ili ne rade uopste drug
Može li na PP preporuka tog nekog kineza za IPTV?gidra wrote: ↑05/01/2026 14:18Odakle je tvoja lista, nego prepakovana m3u od Kineza, sa exyu kanalima. Price su ti za malu djecu, ima nas koji se razumijemo isto kao i ti.mirota wrote: ↑05/01/2026 14:11 e ti znaš, ja sam u svijetu IPTV od pocetka, kad ti rikne Kinez, a to je bilo prije 2 noci, sta ces onda ??? podrska nikakva...drugo liste im predugacke, imaju po 25000 kanala gdje je 24000 nepotrebno pa ne moze vecina plejera da je ucita, nase liste su prilagodjene nasim musterijama, a svako za svoje pare bira sta zeli...
Tebi je kinez omogućio pristup portalu pa onome ko ti se javi središ listu u par klikova ili generises stalker username i pass, ako vrtis veci broj pretplatnika.
Pa i mene Kinez pita, hoces li sve ili da ti prilagodim samo ex-yu, posalju mi sve i uz m3u dzabne editore nasitmam sebi sto hocu i kako hocu, zahmeta pola sata-sat za godinu rahatluka.
Opet ponavljam, svako sebi bira, samo sam ljudima rekao da "tvoju" listu i medioteku mogu dobiti 3x jeftinije od istih ljudi od kojih i ti kupujes a sve na made-in-china websiteu.