Apsolutno
Svaka mjesna zajednica da barem jednu makinu ima… sve bi bilo ocisceno.
Pa i one male usisivace za smece… vidjala vani… setas i usisavas.. ubilo se za penzice.
Apsolutno
Jeste iako je održavanje upitno.Bobi wrote: ↑05/01/2026 17:15Kucni savjeti, svaka zgrada bi dobvala i drzala u nekim svojim prostorijama, nema potrebe drzat tamo negdje zbirno,kao sto vlast sufinancira utopljavanje zgrada moze i grtalicuteskeredzic_22 wrote: ↑05/01/2026 17:09Vraga Bobi bolan , ne zezaj.
Javna procedura , nabavka , ponude - ugradnja.
To mora stajati u općinskim zgradama , MZ doslovno nemaju nikakve nadležnosti ni infrastrukturu.
Puste želje , u reformi sistema sasvim ok ali ti je jasno šta se mora reformisati da se dode do ovog?. Ista procedura. E sad koristenje, cuvanje ovo ono kakavi smo to bi se sjebalo kao nije moje a je njegovo
to je drugi par opanaka.

To je damaski prema lopati, a lopatam, dvorište i prilazni put.Bobi wrote: ↑05/01/2026 17:05Ma ovo se samo gura, ovo zna i @Chloe . Ma nadje se uvijek neko u zgradi da ima vremena, sat-dva i to je to.
Zavisi...
Uh imam osjecaj da je dobra kokaNediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:14 Sin sinoc ocistio piklic na izlazu iz zajednicke garaze, ja danas ocistio svoje auto i parking mjesto.
Otsao do Visokog, vratim se, naravno, kona parkirana.
Jasno mi je da me mjesto nece cekati, ali
onako od zajebancije napisem na viber grupi stanara, hvala komsiji sto je mjesto ocistio.
Tuka se javlja, u nje neka Cupra SUV, vala jedva sam izasla iz auta, tijesno ono, treb'o si malo sire ocistiti.
Mislim, mamu ti jbm bezobraznu u pi.ku.![]()
Sreca pa imam parking mjesto u garazi.
Zgodna je, helanke, minjaci, raspustenica sa djetetom, samo neku grubu facu ima ko da je s Bjelasnice sisla._BataZiv_0809 wrote: ↑05/01/2026 18:29Uh imam osjecaj da je dobra kokaNediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:14 Sin sinoc ocistio piklic na izlazu iz zajednicke garaze, ja danas ocistio svoje auto i parking mjesto.
onako od zajebancije napisem na viber grupi stanara, hvala komsiji sto je mjesto ocistio.
Tuka se javlja, u nje neka Cupra SUV, vala jedva sam izasla iz auta, tijesno ono, treb'o si malo sire ocistiti.
Ih, pa ko će po kiši raditi
Pa ko ne bi, uvali se na ocisceno mjesto i jos kaze usko ti ono, trebo si sire raskopati..
Mislim da ti je smeknula sina.NediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:31Zgodna je, helanke, minjaci, raspustenica sa djetetom, samo neku grubu facu ima ko da je s Bjelasnice sisla._BataZiv_0809 wrote: ↑05/01/2026 18:29Uh imam osjecaj da je dobra kokaNediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:14 Sin sinoc ocistio piklic na izlazu iz zajednicke garaze, ja danas ocistio svoje auto i parking mjesto.
Jel cemuNediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:14 Sin sinoc ocistio piklic na izlazu iz zajednicke garaze, ja danas ocistio svoje auto i parking mjesto.
Cisti poziv na sex_BataZiv_0809 wrote: ↑05/01/2026 18:29Uh imam osjecaj da je dobra kokaNediM17 wrote: ↑05/01/2026 18:14 Sin sinoc ocistio piklic na izlazu iz zajednicke garaze, ja danas ocistio svoje auto i parking mjesto.