ferratilis wrote: ↑05/01/2026 14:36
AleksoMKD wrote: ↑05/01/2026 14:30
Jucer kupio Newervinter Nights enhanced edition za 04,75 EUR.
Dolazi sa originalnom kampanjom i sa ekspanzijama Shadows of Undrentide i Hordes of the Underdark.
Plus neke krace kampanje.
Poceo iz pocetka, bas me fino vratilo u mladost a grafika je sasvim pristojna za toliko staru igru.
I ova DLC kampanja je dobra, ujedno i jedini DLC koji vrijedi kupiti, ostali su srednja zalost.
A postoji i veliki broj modula koji su besplatni.
https://lilura1.blogspot.com/2021/01/NW ... -List.html
Interesantan predlog, meni je NWN jedna od omiljenijih RPG igara, ako imam vremena i volje posle ovih kampanja koje sam uzeo svakako bih probao i ovu.
vaučer wrote: ↑05/01/2026 14:41
Lani sam baš s merakom preletio NWN, GOG verziju. Dobra igra, vrijedna igranja. Iako sam je u ono vrijeme blago držao na ledu jer nije imala onu toplinu 2D izometrijske grafike kao stari Balduri i Icewind Dale.
Mozda je volim zato sto mi je jedna od prvih no NWN mi je bolja od NWN2.