Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote: ↑03/01/2026 13:23
Jel sa 4x4 il bez
Toyota lc bgm 20km/h. Traktor brze ide. Audi sq5 40, bmw novi ne znam je li ono 5 ili 7 ogroman, izjebo je 20 auta.
Na kraju sam se predao i vozio u koloni. Prestigao sam minimum 10 auta.
Throttle wrote: ↑03/01/2026 13:23
Jel sa 4x4 il bez
Toyota lc bgm 20km/h. Traktor brze ide. Audi sq5 40, bmw novi ne znam je li ono 5 ili 7 ogroman, izjebo je 20 auta.
Na kraju sam se predao i vozio u koloni. Prestigao sam minimum 10 auta.
[/img]
Ma zajebano je voziti ovima sto imaju automate jos ako nemaju iskustvo ili mili 20 ili ih jarak zove
artur morgan wrote: ↑03/01/2026 15:38
Continental TS870 P, auto 4x4 pogon
Testirane u svim vremenskim uvjetima.
Suha cesta - odlicne
Mokra cesta - odlicne
Snijeg - prvi utisak nije bas dobar, vidjet cemo jos
I ja sam nazalost kupio ove gume. Ne vrijede taj novac, i ne znam kako su dospjele u kategoriju zimskih guma. Neke all season bi se bolje ponasale u zimskim uvjetima.
preludezalude wrote: ↑03/01/2026 22:06
Jako puno ima losih iskustava po snijegu. Vecinom ih ljudi smjestaju u smece kad okusaju snijeg. Stari model 850 je daleeeeeko bolji.
imao i 850 i 870 na staroj mazdi 195/65/r15, a na novoj dunlop wintersport 5 205/60/r16 za dva koplja bolja guma u svemu, pogotovo snijeg i buka, a jeftinija bruku bila od ts870 kad sam kupovao
drug_profi wrote: ↑03/01/2026 23:19
Izverah se danas u Faletiće sa All season iz 2017.
Bez bitnih problema, ali što jes-jes. Trebalo bi ih mjenjat.
Pa za neke dvije godine...
Ja ovo jos ne smatram padavinom. Jucer romanija -2, malo snijega na podu. Dvije grtalice stancaju od mokrog do skretanja za sokolac.
Odrona je bas bilo. Tri auta na dizalici sam sreo, mjenjaju gume i jedno stavljaju na slepu, vjerovatno ga kamen udario.
Ne znam kako je kod vas ali kod mene je vec 20 cm na cesti. Opet blokirana magistrala TZ Orasje u mjestu Čanići.
Testirao sam sad gume, i idu Michelinke ali ako ga bude jos 5 cm na cesti gotov sam, diže mi prednji kraj.
A zimske sluzbe opet spavaju