Druze, znam da si besposlicar, da imas viska vremena i da su uvijek spreman na raspravu....ali nemoj se i ovdje brukati.
Yebote neces valjda na temi o Venecueli praviti klauna od sebe i smarati druge o Frojdu
Druze, znam da si besposlicar, da imas viska vremena i da su uvijek spreman na raspravu....ali nemoj se i ovdje brukati.
Dobro, ovo nije od juče. EU ne priznaje legitimitet Madura od izbora 2024. godine. Barem su tu na istoj liniji.
Hja, mozda bi to napravilo novog chegevaru od njega. Ovako ko zna kakav cirkus prave
Svasta ti nesto znas, samo sto ti je ovih skoro 28 hiljada postova stalo u jednu veliku glupost. Obrukao si se sa laznim citiranjem Frojda, valjda da ispadnes nacitan, informisan ili obrazovan, a ocito je da si zapeo jos kod Jezeve kucice.
drag_gost wrote: ↑03/01/2026 14:23Svasta ti nesto znas, samo sto ti je ovih skoro 28 hiljada postova stalo u jednu veliku glupost. Obrukao si se sa laznim citiranjem Frojda, valjda da ispadnes nacitan, informisan ili obrazovan, a ocito je da si zapeo jos kod Jezeve kucice.Nastavi, daj jos koji lazni citat, to ti ide. Ipak nije mala stvar napisati toliki broj upisa, a biti toliko beznacajan. Navedi gdje je Frojd to napisao i izvinut cu se. Da si citao istoga znao bi da covjek uopste nije tako razmisljao moj "prirodni determinizme". Sav si mi deterministican nesto.
Da se ne lažemo. Jesu iskoristili Srpsko-Hrvatski ekstremizam. Podgrijavali ga i zatvarali oči i okretali glavu od njega. Nisu ga stvorili, ali iskoristili jesu. I to ne mislim samo na Ameriku, već i na ove zapadno evropske države.tramvajtrojka wrote: ↑03/01/2026 14:28Zla Amerika nam unistila Jugu ko nas bre zavadi![]()
![]()
kako ti se vise da pricati jednu te istu istocnjacku pricu sve dok si u dubokoj zapadnoj zaledjini
![]()
Pa vidi, ja uvijek kazem da ti neko moze staviti pusku u ruke, ali na tebi je gdje ces je okrenuti. Nije nas scenarij nista razlicit od ovih sta Armin navede, to sto mi najvece zrtve tog "zavadi pa vladaj" i sto Rim uvijek podrzava najjace pleme, i nije njihov problem, nego nastramvajtrojka wrote: ↑03/01/2026 14:28Zla Amerika nam unistila Jugu ko nas bre zavadi![]()
![]()
kako ti se vise da pricati jednu te istu istocnjacku pricu sve dok si u dubokoj zapadnoj zaledjini
![]()
Imao sam nesuglasice sa LSD-om neki dan na drugoj temi helem o Zelji, ne ulazeci u tu vasu raspravu moram reci da ne zelim dvije rijeci sa istim u buducnosti razmijenit.
Ljudino, mozda sam ga pomjesao sa Jungom ili Adlerom , znam a je neki psiholog, nije ni bitno za ovu temu...ali fascinatno je koliko sam te iskompleksirao i kako si se od citavog mog posta samo zakacio za Frojda