Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑27/12/2025 16:49
Sta kazu Dekan salje slike sa Zdralom uz "pozdrav"
Slika i prilika drzave, dok se botovi upinju pricom o nekakvom razvoju gradnji izgradnji europi, drzavom grmi Zdrale Djordje. Moze i neka pjesma da se komponuje.
Šta ka'e, hrvat sa hrvatskom i amerićkom šarom, nema bh šaru, ali ima državljanstvo.
Tragikomedija
Ne zezaj Naslovnice jel pod moranje imat šaru imaš hejbet ljudi koji imaju BH državljanstvo a šaru nije izvadio a možda je nikad izvadit nece koji ce mu kurac naša šara pored ove dvije koje ima
Ne branim doticnog-samo da se razumijemo samo je rijec o BH šari koje nema a ima državljanstvo
Sad će dosta turista iz Dalmacije doći, biti će pijanki po planinama, neki će samoincijativno otići šetati, pa će opet naše cure i momci uglavnom iz Gorske službe, besplatno ići tražiti uglavnom pijane i na.dro.girane goste.
Ali, da ja ne pogrijesim kako bi ti imao sansu da jedva docekas da napises da lupam?
Neka. Ljudski je grijesiti. Mozda sam i glup. Ali, nekulturan nisam. Bolje biti covjek nego - ono drugo.
nema to veze s kulturom,vec sa vasim shvatanjem kritike.bit kritike nije vrijedjanje,vec da naucis nesto ,da ne budes glup.
da,govno sam ,najvece forumsko i vase misljenje mi je jako bitno
Ali, da ja ne pogrijesim kako bi ti imao sansu da jedva docekas da napises da lupam?
Neka. Ljudski je grijesiti. Mozda sam i glup. Ali, nekulturan nisam. Bolje biti covjek nego - ono drugo.
nema to veze s kulturom,vec sa vasim shvatanjem kritike.bit kritike nije vrijedjanje,vec da naucis nesto ,da ne budes glup.
da,govno sam ,najvece forumsko i vase misljenje mi je jako bitno
Kritika nije napisati da neko lupa. Ukazati na gresku se moze i na drugi nacin.
Sumnjam da od tebe mogu nauciti nesto da se ne bude glupo.
dječak sa šibicama wrote: ↑27/12/2025 16:49
Sta kazu Dekan salje slike sa Zdralom uz "pozdrav"
Slika i prilika drzave, dok se botovi upinju pricom o nekakvom razvoju gradnji izgradnji europi, drzavom grmi Zdrale Djordje. Moze i neka pjesma da se komponuje.
Šta ka'e, hrvat sa hrvatskom i amerićkom šarom, nema bh šaru, ali ima državljanstvo.
Tragikomedija
Ne zezaj Naslovnice jel pod moranje imat šaru imaš hejbet ljudi koji imaju BH državljanstvo a šaru nije izvadio a možda je nikad izvadit nece koji ce mu kurac naša šara pored ove dvije koje ima
Ne branim doticnog-samo da se razumijemo samo je rijec o BH šari koje nema a ima državljanstvo
Naravno da nije pod moranje, ali to nije bila moja poenta nego činjenica da dekan stomatološkog fakulteta u Sarajevu u Bosni i Hercegovini izgleda ima 3 državljanstva i dvije šare stranih država.
Nije pod moranje ali je čudno.
Doduše, ne bih ni ja ganjao BH šaru ako bih imao ove dvije prethodne, ali nekako mi puno tih šara i državljanstava za nekoga ko je dekan na Univerzitetu Sarajevo.
Moj prvi rodjak u vrijeme opsade išo na vjeronauku da dobije krštenicu i domovnicu a kasnije i šaru (ima kucu u Orebicu)
Tad sam ga verbalno osudjivo--kasnije sebi jebo sve po spisku što nisam slijedio njegov primjer
burazer ima,ja nemam,a kad skontam i koji ce mi q
Sad da kreneš na trke u Hrvatsku na granici te slikaju, uzimaju otiske prstiju--poniženje a kakva su bina poniženja oni redovi pred ambasadama za vizu moj jaran i ja letimo iz Zagreba za Prag--on iz iste mahale iz koje sam i ja--on putovnicu ja naš pasoš. Na aerodromu u Kaldnu on ko gospodin prodje na pasoškoj a ja sa urednom vizom u stranu--jedno po sata neke provjere to bilo 97. a i danas je tako
Tragikomedija
Naravno da nije pod moranje, ali to nije bila moja poenta nego činjenica da dekan stomatološkog fakulteta u Sarajevu u Bosni i Hercegovini izgleda ima 3 državljanstva i dvije šare stranih država.
Nije pod moranje ali je čudno.
Doduše, ne bih ni ja ganjao BH šaru ako bih imao ove dvije prethodne, ali nekako mi puno tih šara i državljanstava za nekoga ko je dekan na Univerzitetu Sarajevo.
Kako je postigao tu dekansku funkciju, ko gaje predložio, izlobirao i izabrao? Na čehri mu se vidi da joj ne pripada
muha_sa wrote: ↑27/12/2025 20:48
Sad da kreneš na trke u Hrvatsku na granici te slikaju, uzimaju otiske prstiju--poniženje a kakva su bina poniženja oni redovi pred ambasadama za vizu moj jaran i ja letimo iz Zagreba za Prag--on iz iste mahale iz koje sam i ja--on putovnicu ja naš pasoš. Na aerodromu u Kaldnu on ko gospodin prodje na pasoškoj a ja sa urednom vizom u stranu--jedno po sata neke provjere to bilo 97. a i danas je tako
nema trka vec 4 godine,propao sampionat,propala drzava,prodat trkaci auto ,kopacke okacene o klin
Kako bi ti slijedio njegov primjer kad nemaš kuću u Orebiću
Ima mi otac--al to nema veze poenta je da je moj rodjak dobro uradio kako zbog kuce tako i zbog ostalih benefita koje ima sa hrvatskom putovnicom.
To je on uradio da ne plaća porez na kuću za turiste
Čovjek daleko mislio
Kad sam prvi put stao u beskonacni red za vizu jebavo sam sebi sve i govorio--sad bih predio ime u Jure samo da ovo poniženje ne doživljavam