Kako je shvatiti ozbiljno? Evo da ja tebe pitam.
Ne radi na tv.. nije u entertainmentu
Kako je shvatiti ozbiljno? Evo da ja tebe pitam.
Bgm si previse opsjednuta izgledommoimoi wrote: ↑26/12/2025 10:38Degradiras sebe a samim tim i struku. I ne.. ne govorim da zena treba da se umota… vec da nije prikladno. Kao sto rekoh.. ona ne zivi od svog izgleda.Haris.ba wrote: ↑26/12/2025 10:25Kako je profesionalnost povezana sa "izazovnim" slikama?
Sta su tebi izazovne slike? Smije li se neko lijep slikati?
Znam ja da smo mi vizualna bica, i znam sta izgled znaci. Ali, malo se previse pregoni.
Ono, nemam koze u igri. Ali, valjda bi zene prve trebale stati u odbranu druge zene jer se proziva na bas prizeman nacin.
Halali, iskreno me ne zanima ni ko je, ni šta je.
Da li upucuje ili ne, to je do onoga ko interpretira. Da li bih bio sretan da moja zena objavi onakvu fotku na privatnom profilu-ne bih. Da li bih bio sretan da se onako obuce na event na koji ide sa mnom-bih.drug_profi wrote: ↑26/12/2025 10:28 Ja ovdje smatram da treba da se uzme u obzir i privatna fotografija, jer sasvim lijepo nagovjestava nacin na koji se doslo do pozicije.
Uz to, mentalitet koji stoji iza one fotografije ne ide uz poziciju i zvanje na kojem je osoba.
Za mene ovo nije normalno.
Da, nazalost.Haris.ba wrote: ↑26/12/2025 10:28Kada se hapsi pred kraj godine to je uglavnom radi norme.
Meni je ovaj predmet veoma cudan. Znam za jednu osobu u tom predmetu da je 100% cista gledajuci sta se desilo. Nacin kako je uhapsena i sve to - vidljivo je da se islo narudzbom.
Ko narucuje je vec teze pitanje.
Nisamdr_Evil wrote: ↑26/12/2025 10:46Bgm si previse opsjednuta izgledommoimoi wrote: ↑26/12/2025 10:38Degradiras sebe a samim tim i struku. I ne.. ne govorim da zena treba da se umota… vec da nije prikladno. Kao sto rekoh.. ona ne zivi od svog izgleda.Haris.ba wrote: ↑26/12/2025 10:25
Kako je profesionalnost povezana sa "izazovnim" slikama?
Sta su tebi izazovne slike? Smije li se neko lijep slikati?
Znam ja da smo mi vizualna bica, i znam sta izgled znaci. Ali, malo se previse pregoni.
Ono, nemam koze u igri. Ali, valjda bi zene prve trebale stati u odbranu druge zene jer se proziva na bas prizeman nacin.![]()
A sve liberal, zapad, ovako nako
Nema to veze sa zapadom. Niti slobodom. Vec tvojom profesijom i profesionalnoscu… kao sto rekoh.. oni koji na neki nacin predstavljaju drzavu ne bi smjeli sebi dopustiti ovakve stvari. Osim ako ne zelimo da nam drzava bude pink tv uzivo.dr_Evil wrote: ↑26/12/2025 10:58A sve liberal, zapad, ovako nako![]()
Ne svidja mi se inspektorica, nije moj tip, ali mislim da je divno da drzi do sebe i voli to da pokazeNaravno vidi se da od lose koke pokusava da izgleda kao macka, ali sad je to do mene.
Sta ona nosi u svoje slobodno vrijeme, vs, dress code na poslu, helem, ne treba da nas zanima puno. NIkako nam ugodit
Prosvjetna inspektorica ili policijska inspektorica?
Ima, Jacka Danielsa.drug_profi wrote: ↑25/12/2025 16:05Jesi li sigurna da se ovo neće nekako zataškat i da će ostati kao djelatnik MUP-a?vjeshalica wrote: ↑25/12/2025 15:58 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251225088
Seljacic od Visokog se dokopao radnog mjesta na buđety pa glumi.....brzo primljen jos brze odletio napolje
Jer ako je upao i ovako se ponašao, vjerovatno ima nekog za leđima ko bi mu možda i ovo mogao popeglati.
Dat cu odgovor po prethodno pribavljenom misljenju resornog ministra @karanana
Uhapšen zbog neovlaštenog prodavanja radnih mjesta.muha_sa wrote: ↑25/12/2025 16:25 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... je-u-fup-u
Uhapšen Hazir Mahmutović: Govorio da zna ministra i uzimao novac za zaposlenje u FUP-u
Znaci moimoi nam je kockasta ko spuzva bob_BataZiv_0809 wrote: ↑26/12/2025 11:40 Negdje sam izmedju, razumijem obje strane, ali vise naginjem ka slobodi u slobodno vrijeme.
Evo sta kaze AI:
Ako nekome smeta što je žena sređena i atraktivna, to je više društveni ili moralni sud posmatrača, a ne profesionalni problem nje.
Billy The Pljuc wrote: ↑26/12/2025 09:39 Meni je ovo moj muhoni daleko upečatljivije i mnogo više govori i ističe razliku između nas:
Nema se tu više ništa za napisati i pojašnjavati, da je Sarajevo brlog kao što je ono u čemu oni žive prvi bih koliko sutra iselio iz istog.