Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑23/12/2025 12:21
Moze li se u tom fryeru napraviti 20 ribljih stapica i bar 500gr pomfrita od jednom, da se ne ohlade stapici dok ne bude pomfrit?
Kupis tzv. dupli (jedna posuda podjeljena na dva dijela). Dobra stvar.
Ili kupis dobru rernu koja ima sve zive funcije.
Pa si ubio 3 muhe odjednom
Ma imam ja i dobru rernu. Najbolje da proba kod nekoga ko vec ima, pa da vidi je li to to.
nepass1 wrote: ↑23/12/2025 12:21
Moze li se u tom fryeru napraviti 20 ribljih stapica i bar 500gr pomfrita od jednom, da se ne ohlade stapici dok ne bude pomfrit?
to treba povelik airfrayer , i time vjerovatno i poskup, dobra rerna to sve rješava , mi smo prošle godine kupili neku ugradbenu gorenje za cca 550 KM , i sv eto radi perfektno , uz još gomilu modova koje prije nismo mogli zamisliti da rerna može
Bas tako, rerna i sve zavrsis bez ulja, sve od jednom gotovo
[quote=DonieBrasco post_id=20131176 time=1766573150 user_id=331481]
[quote=dudlov post_id=20131164 time=1766572562 user_id=176352]
gdje u sarajevu kupiti tene za hrvanje?
hvala
[/quote]
Intersport radnje mi prve padaju na pamet, provjeri tu.
[/quote]
Ima li negdje kupiti kvalitetniji i malo veci sklopivi kisobran, i muski i zenski?
Ono, da nije samo glavu da pokrijes i da se nece slomiti zice nakon par koristenja?
GarfieldLover wrote: ↑03/01/2026 12:27
Ima li negdje kupiti kvalitetniji i malo veci sklopivi kisobran, i muski i zenski?
Ono, da nije samo glavu da pokrijes i da se nece slomiti zice nakon par koristenja?
GarfieldLover wrote: ↑03/01/2026 12:27