AMERIKA
- sinuhe
#16826 Re: AMERIKA
U trećem kvartalu američka ekonomija zabilježila rast od 4,3% a EU 0.4% 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16827 Re: AMERIKA
Poslije prvg svjetskog rata amerika se je podigla u silu, pogotovo poslije drugog USA ne ogovara jaka EU, pogotovo ujedinjena u vojnu silu. Ukrajinski rat im je sjeo ko kec na desetku. Balkanski rat je uvjerio amerikance da je europa slaba i krhka.

Da ne referišem dalje, slika govori vise od hiljadu rijeci.

Da ne referišem dalje, slika govori vise od hiljadu rijeci.
- alijagoro
- alijagoro
#16829 Re: AMERIKA
New Epstein Files: A trafficking victim describes being blindfolded and taken to an underground site where she and other klix were held in horse-stall-like cells to be “viewed” by Epstein and groups of men.
She says Epstein insulted her appearance, forced her to perform for approval, and raped her, then told her she was “evil because [she] liked it.”
klix who performed “well enough” were sent upstairs or lined up for men.
She describes naked photos of klix covering the walls and being told to “pray hard enough” to be worthy.
In another statement, she says she was trafficked from early childhood, sold across state lines by her own parents, and raped by Epstein in the Virgin Islands when she was still a minor.
“I was kept in a stall so that men could look at me. He said I was an animal.”
She says Epstein insulted her appearance, forced her to perform for approval, and raped her, then told her she was “evil because [she] liked it.”
klix who performed “well enough” were sent upstairs or lined up for men.
She describes naked photos of klix covering the walls and being told to “pray hard enough” to be worthy.
In another statement, she says she was trafficked from early childhood, sold across state lines by her own parents, and raped by Epstein in the Virgin Islands when she was still a minor.
“I was kept in a stall so that men could look at me. He said I was an animal.”
-
swanfilter
#16830 Re: AMERIKA
Silvio ispade mala maca za ovaj Epsteinov kult devijantnih.
- Point.
#16832 Re: AMERIKA
Fuj, fuj, fuj.
-
Rob_Atl
- banjaluka078
- Moderator
#16834 Re: AMERIKA
Ukinuli su oni izgleda svakog ko zna nešto raditi. Pa su dobili ovo.
- AleksoMKD
#16835 Re: AMERIKA
Na kraju ce ispast da je "Pizzagate" i vecina drugih teorija zavere u stvari istina.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#16836 Re: AMERIKA
Lažni američki katolici
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ras ... zdvojeno_d
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ras ... zdvojeno_d
- Peacean
#16837 Re: AMERIKA
Jel to ovi najavljuju nešto
-
DonieBrasco
#16838 Re: AMERIKA
Prati li neko ovo oko "Jeffrey Epstein" da li je selektivno pokazivanje dokumenata - dokaza za jedne, dok se drugi stite ?
- Quaresma
#16839 Re: AMERIKA
meni nije jasno sta se ovdje zapravo desava. vamo izbacuju se dokazi, s druge strane se i prikrivaju istovremeno te se odredjena lica stite. amerikanci ne vidim da nesto aman protestvuju zbog ovoga.DonieBrasco wrote: ↑24/12/2025 21:58 Prati li neko ovo oko "Jeffrey Epstein" da li je selektivno pokazivanje dokumenata - dokaza za jedne, dok se drugi stite ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16840 Re: AMERIKA
Moraju se svi podatci istraga u procesu skrivati jer onda nece bit po zakonu ili nece doci do procesa
Odsetat ce slobodni
Odsetat ce slobodni
-
iz zadnje klupe
#16841 Re: AMERIKA
Zar i ti ,Peter Buttigieg
Ne znam zašto, ne zato što je je gay, ali pored Berni-a i AOC činio mi se kao autentična pojava na američkoj političkoj sceni, neko sa intergritetom.
Mislim, do određenom nivoa mogu shvatiti, što je neko uzima AIPAC-ove novce, ali način kojim je htio brainwashovati one koje ga slušaju, koje nepostoštovanje prema publici, ono ne bi progutala ni retardinana osoba, još jedna prodana duša.
Pita ga na Tik toku jedan o Gazi, evo probaću sklopiti njegovu rečenicu, kada je psihloškom manipulacijom pokušao progurati zioninstičke narative, ali tako ofirno,
Znate situacija u Gazi je vrlo komplikovana, od rijeke od mora, i svi se trebaju potruditi, naravno sigurnost Izraela, da se daju maksimalni napori, uzimajući u obzir jedinu demokraciju na Bliskom istoku, i tako bla bla pola sata, ništa konkretno da je rekao, ali je provukao kroz priču apsolutno svaki cionistički narativ, e moj Peter, ako stvarno očekuješ predsjedničku kandidaturu, upravo ona ciljna grupa koju targetiraš, biće je dovoljno da pogledaju samo minutu toj intervjua, i definitvno ideš na smetljište istorije, pa tamo cuclaj Netanhjuova *aja
Ne znam zašto, ne zato što je je gay, ali pored Berni-a i AOC činio mi se kao autentična pojava na američkoj političkoj sceni, neko sa intergritetom.
Mislim, do određenom nivoa mogu shvatiti, što je neko uzima AIPAC-ove novce, ali način kojim je htio brainwashovati one koje ga slušaju, koje nepostoštovanje prema publici, ono ne bi progutala ni retardinana osoba, još jedna prodana duša.
Pita ga na Tik toku jedan o Gazi, evo probaću sklopiti njegovu rečenicu, kada je psihloškom manipulacijom pokušao progurati zioninstičke narative, ali tako ofirno,
Znate situacija u Gazi je vrlo komplikovana, od rijeke od mora, i svi se trebaju potruditi, naravno sigurnost Izraela, da se daju maksimalni napori, uzimajući u obzir jedinu demokraciju na Bliskom istoku, i tako bla bla pola sata, ništa konkretno da je rekao, ali je provukao kroz priču apsolutno svaki cionistički narativ, e moj Peter, ako stvarno očekuješ predsjedničku kandidaturu, upravo ona ciljna grupa koju targetiraš, biće je dovoljno da pogledaju samo minutu toj intervjua, i definitvno ideš na smetljište istorije, pa tamo cuclaj Netanhjuova *aja
-
DonieBrasco
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16844 Re: AMERIKA
Tako sam procitaoDonieBrasco wrote: ↑25/12/2025 10:49Hoces reci da idu postepeno sa dokazima, ali opet neke ne diraju a druge ce satrati ?
Sto god je zacrnjeno su aktivne istrage
Ove optuzbe na medijima su nista drugo nego ista optuznica za usutkivanje stormi danijels ali ispisana na 34 razlicita nacina samo da bi dobili mug shot i felony i opet je pobijedio
-
sumirprimus
#16845 Re: AMERIKA
Pa nije bas isto, ovde kako se moze vidjeti iz ovih dosad procurjelih dokumenata se optuzuje za raznorazne stvari i to teska djela, a na celu je bijele krscanske bogobojazne amerike.
yeah right
yeah right
- GandalfSivi
-
Hendrix
#16847 Re: AMERIKA
Truba jadan i dalje vjeruje u Djeda Mraza.
Zaista je tesko svariti sve ovo njemu, ali ipak ultra religiozne ideje su vrijedne zastite korumpiranih pedofila.
Vidi tamo eno trans koka ide sa radikalnim ljevicarem.. tako im skrenu paznju sa Epsteina.
Zaista je tesko svariti sve ovo njemu, ali ipak ultra religiozne ideje su vrijedne zastite korumpiranih pedofila.
Vidi tamo eno trans koka ide sa radikalnim ljevicarem.. tako im skrenu paznju sa Epsteina.
- Point.
#16848 Re: AMERIKA
Što puno govori o njihovom mentalnom (ne)kapacitetu.
- deer_hunter
#16849 Re: AMERIKA
Nije covjek to uopšte rekao, al hajd .... Dokazi u toku istrage u velikoj vecini slucajeva se drže tajnim. To je zbog zaštite svjedoka, zrtve, da bi se onemogucio utjecaj na istražni postupak.Kad se podigne optužnica onda se dokazi prezentiraju javno. I da, desava se nekad da zbog proceduralne greske u istražnom postupku ubica odšeta slobodan.GandalfSivi wrote: ↑25/12/2025 13:57Ali u kurcu. Znaci ja ubijem nekoga i objavim dokumente, samim tim mogu setati slobodan. Cemu sve ovce nece vjerovati…
Ovo sto ti kažeš da možes ubiti covjeka i objaviti dokumente o tome i odsetati nema smisla. Nije logicno da ti kao osumnjičeni objavljujes dokaze koji ce te strpati u zatvor. Mislim jesi ubica, al nisi budala. Takvu gresku u proceduri mogu napraviti policija i tužilaštvo i desava se da se zbog takvih stvari ponisti presuda.
Shvatam da ne voliš Trubu( malo ko ga gotivi ovdje), ali odvadi malo s prozivanjem...
- dr_Evil
#16850 Re: AMERIKA
Meni je drug Truba bas pravo drag, mada on mene nimalo ne gotivideer_hunter wrote: ↑26/12/2025 10:49Nije covjek to uopšte rekao, al hajd .... Dokazi u toku istrage u velikoj vecini slucajeva se drže tajnim. To je zbog zaštite svjedoka, zrtve, da bi se onemogucio utjecaj na istražni postupak.Kad se podigne optužnica onda se dokazi prezentiraju javno. I da, desava se nekad da zbog proceduralne greske u istražnom postupku ubica odšeta slobodan.GandalfSivi wrote: ↑25/12/2025 13:57Ali u kurcu. Znaci ja ubijem nekoga i objavim dokumente, samim tim mogu setati slobodan. Cemu sve ovce nece vjerovati…
Ovo sto ti kažeš da možes ubiti covjeka i objaviti dokumente o tome i odsetati nema smisla. Nije logicno da ti kao osumnjičeni objavljujes dokaze koji ce te strpati u zatvor. Mislim jesi ubica, al nisi budala. Takvu gresku u proceduri mogu napraviti policija i tužilaštvo i desava se da se zbog takvih stvari ponisti presuda.
Shvatam da ne voliš Trubu( malo ko ga gotivi ovdje), ali odvadi malo s prozivanjem...