Dobra.
Elhamdulillah
Kralj siIsner wrote: ↑23/12/2025 18:34Meni je odgovaralo, čarobna tišina.. Sve što sam želio je mjesec dana tišine i zvukova prirode.. Nije klasika gorštakluk, bio je mob tu pa sam pratio vijesti, malo se i na forumu javljao, ponekad odgovorio na poziv ali dozirano...Peti dan uhvatio sebe kako pricam sa sobom... dvadeseti dan se malo i posvadjao s unutrašnjim ja.. Od djetinjstva nisam proveo cijelu noc i docekao jutro uz knjigu, otvoreni prozor, miris sijena, simfoniju zrikavaca, žaba kreketuša iz obližnje rijeke, one male sove koja najavljuje vreline i lijepo vrijeme i drugih glasova iz mraka...Digla_da_kreci wrote: ↑23/12/2025 18:12Znaci, preporucljivo?Kako si se osjecao krajem mjeseca, de opisi nam malo. Jesi li se bas izolovao skroz da nikog ne vidis i ne cujes, ili si bio u kontaktu s bliznjima. Pretpostavljam da si otisao negdje na vikendicu.
E sad, nuspojava, prilikom povratka malo ispod oka gledaju al s prvim osmjehom ipak vide da nisam pobudalio... Meni bilo dobro, šta znam, cijenim da ima ljudi koji ovo imaju svaki dan a njima je to dosadno...
Hvala