Gradice se plinske TE, svi cemo placati skupi plin da bi drzava pokrila subvencije za Kabirijev Aluminij. On ce ga dobiti haman džaba.drug_profi wrote: ↑23/12/2025 13:09 Plin ne mora biti američki, može biti i arapski, izraelski ()...
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#54001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#54002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja se fakat divim tvom entuzijazmu i slijepoj vjeri u jednu interesnu grupaciju
pa bolan ne bio, kako ne vidiš iste obrasce, koji se vrte, evo već 30 godina
ko nam, na primjer, danas glumi opoziciju sam sebi, baš ko što je nekoć Lepi Hare radio?
ako ne kontaš ove stvari, onda mi te fakat žao kao čovjeka...živiš poput zlatne ribice u maloj teglici
i nije u redu da mene zoveš trovačem jer su pravi trovači oni koji brane i prmovišu korumpiranu vlast
a da ti ne kažem da je to klasična botovska priča...dok nestane argumenata idete na ad hominem pljuvanje
- JoseMujica
#54003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
imaju li igdje gracke kotlovnice na plin sem u Sarajevu?sime_cipol wrote: ↑23/12/2025 14:32Gradice se plinske TE, svi cemo placati skupi plin da bi drzava pokrila subvencije za Kabirijev Aluminij. On ce ga dobiti haman džaba.drug_profi wrote: ↑23/12/2025 13:09 Plin ne mora biti američki, može biti i arapski, izraelski ()...
- drug_profi
#54004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Plaćaćemo taman onoliko koliko ta struja vrijedi. Naviklo se na džabnu struju po cijneu propasti elektroprivrede, pa je na kraju sve to moralo doći na naplatu.sime_cipol wrote: ↑23/12/2025 14:32Gradice se plinske TE, svi cemo placati skupi plin da bi drzava pokrila subvencije za Kabirijev Aluminij. On ce ga dobiti haman džaba.drug_profi wrote: ↑23/12/2025 13:09 Plin ne mora biti američki, može biti i arapski, izraelski ()...
-
zippoo87
#54005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Stotinu puta sam ti pokazao da znam puno i da meni ne mozes prosipati suplju. Isto tako,evo ti mene sada ad hominem,po istom receptu koji ti napisa da tebe neko.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:35![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se fakat divim tvom entuzijazmu i slijepoj vjeri u jednu interesnu grupaciju![]()
pa bolan ne bio, kako ne vidiš iste obrasce, koji se vrte, evo već 30 godina30 godina ništa niko nije novo ponudio, samo iste spinove vrte
![]()
ko nam, na primjer, danas glumi opoziciju sam sebi, baš ko što je nekoć Lepi Hare radio?
ako ne kontaš ove stvari, onda mi te fakat žao kao čovjeka...živiš poput zlatne ribice u maloj teglici
i nije u redu da mene zoveš trovačem jer su pravi trovači oni koji brane i prmovišu korumpiranu vlast
a da ti ne kažem da je to klasična botovska priča...dok nestane argumenata idete na ad hominem pljuvanje
Ja kazem argumenti a ti se tu odmah pogubis i krenes uopsteno,jer argumente nemas.
Takodjer ova tvoja promjena stila pisanja i napadanja,kao kroz sprdnju i "brigu o vlasti",trazis svima mane je procitana i jasna.
Imas pravo naravno da pises sta god hoces ali niko ne moze protiv istine a ja istinu najvise volim. Jer pobjedjuje svaku laz.
Zato ja na svaku laz,kazem da je dokazes a sve dok je ne dokazes,ostati ce LAZ.
- JoseMujica
#54006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
prvi potežeš ad hominem prozivanje i sad sereš o tomezippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:42Stotinu puta sam ti pokazao da znam puno i da meni ne mozes prosipati suplju. Isto tako,evo ti mene sada ad hominem,po istom receptu koji ti napisa da tebe neko.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:35![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se fakat divim tvom entuzijazmu i slijepoj vjeri u jednu interesnu grupaciju![]()
pa bolan ne bio, kako ne vidiš iste obrasce, koji se vrte, evo već 30 godina30 godina ništa niko nije novo ponudio, samo iste spinove vrte
![]()
Ja kazem argumenti a ti se tu odmah pogubis i krenes uopsteno,jer argumente nemas.
Takodjer ova tvoja promjena stila pisanja i napadanja,kao kroz sprdnju i "brigu o vlasti",trazis svima mane je procitana i jasna.
Imas pravo naravno da pises sta god hoces ali niko ne moze protiv istine a ja istinu najvise volim. Jer pobjedjuje svaku laz.
![]()
samo se ti drži svojih "istina", al ne peglaj mene njima ako boga znaš...jebote ko da si Jehovin svjedok, samo što ti je "istina" stala u sranački propagandni paket
-
zippoo87
#54007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nema legendo "moja" istina...istina je samo jedna,zato je tako dobra.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:55prvi potežeš ad hominem prozivanje i sad sereš o tomezippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:42Stotinu puta sam ti pokazao da znam puno i da meni ne mozes prosipati suplju. Isto tako,evo ti mene sada ad hominem,po istom receptu koji ti napisa da tebe neko.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:35
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo se ti drži svojih "istina", al ne peglaj mene njima ako boga znaš...jebote ko da si Jehovin svjedok![]()
A znam ja da sam dosadan kada te zaskocim ovako sa pitanjima o istini i dokazima ali jbga,manje lazi pa cu ja manje skakati...sve je uzrocno-posljedicno
-
Naslovnica
#54008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
PO NAREDBI POSKOK-A
Akcija MUP-ova KS i HNK: Pretresa se Ured premijera Nikšića i Ministarstva prometa, oduzeti laptopi
Pretres se vrši u cilju prikupljanja dodatnih dokaza radi daljeg rada na istrazi u predmetu Munjić i dr.
Akcija MUP-ova KS i HNK: Pretresa se Ured premijera Nikšića i Ministarstva prometa, oduzeti laptopi
Pretres se vrši u cilju prikupljanja dodatnih dokaza radi daljeg rada na istrazi u predmetu Munjić i dr.
- JoseMujica
#54009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
haj živ bio budi dobar drug pa podjeli tih droga što te drže u tom visokom samoljublju, da ne peglaš nasuho tim egoizmom bez pokrića i fakat debilnim sranačkim pričamazippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:58Nema legendo "moja" istina...istina je samo jedna,zato je tako dobra.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:55prvi potežeš ad hominem prozivanje i sad sereš o tomezippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:42
Stotinu puta sam ti pokazao da znam puno i da meni ne mozes prosipati suplju. Isto tako,evo ti mene sada ad hominem,po istom receptu koji ti napisa da tebe neko.
![]()
![]()
samo se ti drži svojih "istina", al ne peglaj mene njima ako boga znaš...jebote ko da si Jehovin svjedok![]()
A znam ja da sam dosadan kada te zaskocim ovako sa pitanjima o istini i dokazima ali jbga,manje lazi pa cu ja manje skakati...sve je uzrocno-posljedicno![]()
razgovor s tobom jednak je razgovoru sa hardcore navijačem nekog kluba o fudbalu...i ovo ti je najbolje poređenje da skontaš stvarne domete te tvoje "istine"
meni takve "istine" nećeš prodati, ma koliko se trudio, tako da džaba krečiš
i čisto za tvoju informaciju, taj hegelijanski svijet jedne istine je pokopan padom Berlinskog zida i teško da će ikada vaskrsnuti...time se danas još jedino bave talibani, klečavci i slična bratija
Last edited by JoseMujica on 23/12/2025 15:12, edited 1 time in total.
-
A_A_AKCIJA
#54010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Šta ono kaže AvdoNaslovnica wrote: ↑23/12/2025 15:04 PO NAREDBI POSKOK-A
Poskok osnovan da se zaustave istrage protiv Nikšića i Trojke
- JoseMujica
#54011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
izražavam zabrinutost što nema najjačih među njima Cmolje i BatePrpa.ba wrote: ↑23/12/2025 15:06Jesi upratio kako su izvukli nizerazrednog Hasicevicevog dzepnog upaljaca da zacatava temu, dok ostali svetkuju i mirno ignorisu ove bruke njihovih pulena i sefova.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:35 a da ti ne kažem da je to klasična botovska priča...dok nestane argumenata idete na ad hominem pljuvanje![]()
kakve me budale opsjedaju ovih dana, pravo mi nedostaju...barem da me banuju heftu
- Prpa.ba
#54012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Masovno tihovanje.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:08 izražavam zabrinutost što nema najjačih među njima Cmolje i Bate![]()
kakve me budale opsjedaju ovih dana, pravo mi nedostaju...barem da me banuju heftu![]()
- JoseMujica
#54013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
prije potres u crvenom MordoruPrpa.ba wrote: ↑23/12/2025 15:09Masovno tihovanje.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:08 izražavam zabrinutost što nema najjačih među njima Cmolje i Bate![]()
kakve me budale opsjedaju ovih dana, pravo mi nedostaju...barem da me banuju heftu![]()
![]()
-
zippoo87
#54014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znaci opet nemas nijednog argumenta u rukama,nijednog.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:06haj živ bio budi dobar dug pa podjeli tih droga što te drže u tom visokom samoljublju, da ne peglaš nasuho tim egoizmom bez pokrića i fakat debilnim sranačkim pričamazippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:58Nema legendo "moja" istina...istina je samo jedna,zato je tako dobra.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:55
prvi potežeš ad hominem prozivanje i sad sereš o tome![]()
A znam ja da sam dosadan kada te zaskocim ovako sa pitanjima o istini i dokazima ali jbga,manje lazi pa cu ja manje skakati...sve je uzrocno-posljedicno![]()
razgovor s tobom jednak je razgovoru sa hardcore navijačem nekog kluba o fudbalu...i ovo ti je najbolje poređenje da skontaš stvarne domete te tvoje "istine"![]()
meni takve "istine" nećeš prodati, ma koliko se trudio, tako da džaba krečiš![]()
i čisto za tvoju informaciju, taj hegelijanski svijet jedne istine je pokopan padom Berlinskog zida i teško da će ikada vaskrsnuti...time se danas još jedino bave talibani, klečavci i slična bratija
Drugo,kada nemas argumenata i nista u rukavu,ides sada sa novom diskreditacijom,da sam narkoman.
E moj Mujice,pomalo mi je tebe i zao,kakva li je tebe muka natjerala da pocnes botovati za zelenu zgdadiju
Evo ti savjet jedan...ne idi sa mnom u diskusiju bez argumenata a i sa argumentima ti nije velika sansa u debatovanju sa mnom. P.s. nisam Sabina Cudic hahahah
Ajde ziv bio i manje botovao
- JoseMujica
#54015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa druže...o kakvoj argumentaciji pričaš, a nikakve činjenice ne nudiš sem naklapanja jednog slijepcazippoo87 wrote: ↑23/12/2025 15:14Znaci opet nemas nijednog argumenta u rukama,nijednog.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 15:06haj živ bio budi dobar dug pa podjeli tih droga što te drže u tom visokom samoljublju, da ne peglaš nasuho tim egoizmom bez pokrića i fakat debilnim sranačkim pričama
razgovor s tobom jednak je razgovoru sa hardcore navijačem nekog kluba o fudbalu...i ovo ti je najbolje poređenje da skontaš stvarne domete te tvoje "istine"![]()
meni takve "istine" nećeš prodati, ma koliko se trudio, tako da džaba krečiš![]()
Drugo,kada nemas argumenata i nista u rukavu,ides sada sa novom diskreditacijom,da sam narkoman.
E moj Mujice,pomalo mi je tebe i zao,kakva li je tebe muka natjerala da pocnes botovati za zelenu zgdadiju
Evo ti savjet jedan...ne idi sa mnom u diskusiju bez argumenata a i sa argumentima ti nije velika sansa u debatovanju sa mnom. P.s. nisam Sabina Cudic hahahah
Ajde ziv bio i manje botovao![]()
i opet ti ponavljam, prvi si počeo sa prozivanjem na ličnoj osnovi i sada se buniš što ti vraćam
molim te, de se vrati pa prelistaj prepisku, barem da skontaš koliko si ignorantan prema stvarnosti i činjeničnom stanju...ako nisu u stanju da realno evaluiraš kratku forumsku prepisku, o čemu ti pričaš čovječe
-
DonieBrasco
#54016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
I opet iznova oni ugrozeni, jadni nemaju prava, a ovamo daj im sve, sve im daj i opet im malo.
I opet iznova oni ugrozeni, jadni nemaju prava, a ovamo daj im sve, sve im daj i opet im malo.
- dr_Evil
#54017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Njhovo je da se bore za banovinu, a nase da ih sprijecimo. Za sada su oni u vodstvu. Meni je samo drago da su ljudi iznad Salakovca nakon skoro 30 godina shvatili ovo sta si ti sada napisao, valjda nece trebati jos 30 godina da djeluju.DonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
I opet iznova oni ugrozena vrsta, daj im sve, sve im daj i opet im malo.![]()
Eh sad... samo na tom putu ne treba zaboraviti da prosjecan covjek na svakoj strani samo zeli da zivi i radi.
- JoseMujica
#54018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
zamisli tek dati im entitet...mislim da bi plakali za Guardianom šta bi ovi čobani radiliDonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
I opet iznova oni ugrozeni, jadni nemaju prava, a ovamo daj im sve, sve im daj i opet im malo.![]()
- muha_sa
#54019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uletih ko padobranacDonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
I opet iznova oni ugrozeni, jadni nemaju prava, a ovamo daj im sve, sve im daj i opet im malo.![]()
- drug_profi
#54020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mene sada zanima tehnička stvar. Ako Poskok mazne laptope i ostalo radi istrage, kako da onda funkcionise ured premijera?
Ono, fakat.
Dakle jel to sad blokada rada Vlade FBiH?
Ono, fakat.
Dakle jel to sad blokada rada Vlade FBiH?
-
LSD
#54021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zagreb i Beograd su zajednicki naprijatelji ove drzave. Dodik i Covic su samo njihove marionete i ispostave u BIH. Bas kao sto su nekad bili Karadzic i Boban.DonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
-
zippoo87
#54022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kralju...ti si se sav pogubio i vrijedjas. Ja tebi u nedostatku argumenata i dokaza ne pisem da si narkoman i da si na tabletama,je li tako?JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:55prvi potežeš ad hominem prozivanje i sad sereš o tomezippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:42Stotinu puta sam ti pokazao da znam puno i da meni ne mozes prosipati suplju. Isto tako,evo ti mene sada ad hominem,po istom receptu koji ti napisa da tebe neko.JoseMujica wrote: ↑23/12/2025 14:35
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo se ti drži svojih "istina", al ne peglaj mene njima ako boga znaš...jebote ko da si Jehovin svjedok, samo što ti je "istina" stala u sranački propagandni paket![]()
Dakle,diskusija je krenula od toga da si ti napisao parafraziram,na sta je spala Teojka,da ih SDA proziva za kriminal a ja sam ti napisao,daj dokaze kriminala Trojke.
Ti evo jos uvijek nisi dao dokaze svoje tvrdnje.
To su ti dokazi koje ja trazim.
Jos ih nemas ,dakle sve sto si dalje napisao je tvoj pokusaj da mene diskreditujes i usput i vrijedjas.
Pa evo konkretno,ili dostavi dokaze svojih tvrdnji ili ostajemo pri cinjenicnom stanju da lazes. A mene nemoj citirati vise,osim ako ne odgovoris sa dokazima.
A ja cu biti "slijep" sve dok mi ti "ne otvoris oci",pa evo jedva cekam tvoje cinjenice i da progledam.
I pokusaj odgovoriti jasno i citko,bez vrijedjanja mene kao postavljaca pitanja,moze?
Last edited by zippoo87 on 23/12/2025 15:42, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#54023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Joj ja tebe, ja napisao, hoce ovaj plinovod da oni rukovode i zaposljavaju svoje partijske pulene i uzimaju profit. Boli njih briga za narod, narod samo pale a uživaju bliski ljudi stranke.muha_sa wrote: ↑23/12/2025 15:30Uletih ko padobranacDonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.
šta su to uradili
ne zajebajem se--ozbiljno pitam.
-
kakabanja213
#54024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
zippoo87 wrote: ↑23/12/2025 14:20Imas priliku na svaki moj post da pokazes svoju inteligenciju ali taj potencijal nikada ne koristis,zasto?? Ah da...pa nemas potencijala...
Slobodno mi svoje argumente iznesi,slobodno me demantuj cinjenicama kada pisem,ako mozes...
Eno napisao sam jucer 2-3 ozbiljnija posta,slobodno komentarisi i demantuj me...
Nemoj samo ovako botovati i pisati botovske upadice...
Ti dobro znas da mene ne mozes diskreditovati ni na forumu a kamoli uzivo i sve sto o meni napises su ciste tvoje insinuacije i snovi,bukvalno jos nijednom nista o meni nisi "ubo" i pogodio...ni ti ni ostali botovi iz kancelarije
Jednostavno,nemas ni ti ni oni potrebni kapacitet da sa mnom o bilo cemu diskutujete ,to znas i ti a znani cijeli forum.
Zato ja nemam ni ootrebu da sa botovima ulazim u diskusiju,samo se malo seruckam po vama u hodu
A ti, ajde sada jos jednom napisi da sam Hasicevicev...opet sam zaboravio,ciji sam
P.s. ipak si me prijavio,nisi mogao odoliti![]()
- Ludzak
#54025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kroz historiju Zagreb, a i Beograd, nisu bili prijatelji.LSD wrote: ↑23/12/2025 15:37Zagreb i Beograd su zajednicki naprijatelji ove drzave. Dodik i Covic su samo njihove marionete i ispostave u BIH. Bas kao sto su nekad bili Karadzic i Boban.DonieBrasco wrote: ↑23/12/2025 15:23 Ovo sto HDZ radi u Domu naroda, i uporedo ovo sa amerikancima - plinom je krucijalan dokaz kakav su oni neprijatelj ove drzave i saveznik Dodika zajedno sa Zagrebom i Beogradom protiv iste.