beatfreak wrote:Da li mi neko od vas koji ste bili moze reci koliko je Budimpesta siguran grad? Ja planiram ici sama, koliko je sigurno za jednu djevojku?
ma siguran je po danu ali opet nemoj ici sama nipošto, povedi bilo koga ali sama NE
Moderator: anex
beatfreak wrote:Da li mi neko od vas koji ste bili moze reci koliko je Budimpesta siguran grad? Ja planiram ici sama, koliko je sigurno za jednu djevojku?
ne bih ti preporucio da sama ides, pogotovo da ne izlazis navecer samabeatfreak wrote:Da li mi neko od vas koji ste bili moze reci koliko je Budimpesta siguran grad? Ja planiram ici sama, koliko je sigurno za jednu djevojku?
Zadnji put kada sam bio u Budimpesti sa familijom nas 4 iznajmili smo apartman tj. trosoban stan. U pitanju je stambena zgrada koja se sastoji od stanova koji se rentaju. dole ima recepcija ma ko hotel sa stanovima.ima i garaza koja vama ne treba. ma ljepota.u blizini je i trzni centar pa ne treba hranu tegliti.bumboo wrote:Podižem temu... Pošto odnedavno iz Sarajeva imamo Wizzair koji vozi za Budimpeštu po jako povoljnim cijenama, htjela bih otići tamo s porodicom na par dana. Imate li preporuku za povoljan smještaj pogodan za porodicu s 2 djece? Već se na temi pisalo o smještaju ali su to postovi iz 2011.-2012. god. Gledala sam na booking.com, trivago itd. Ima baš puno ponuda raznog smještaja s recenzijama putnika, ali zanima me ima li preporuka iz vlastitog iskustva, da je blizu centar, da ima barem doručak? Htjeli bismo obići što više mjesta interesantnih djeci (ZOO, akvarij i sl.).
Znate li možda kako se zove taj kompleks apartmana, ili imate li web stranicu?Altsa wrote:Zadnji put kada sam bio u Budimpesti sa familijom nas 4 iznajmili smo apartman tj. trosoban stan. U pitanju je stambena zgrada koja se sastoji od stanova koji se rentaju. dole ima recepcija ma ko hotel sa stanovima.ima i garaza koja vama ne treba. ma ljepota.u blizini je i trzni centar pa ne treba hranu tegliti.bumboo wrote:Podižem temu... Pošto odnedavno iz Sarajeva imamo Wizzair koji vozi za Budimpeštu po jako povoljnim cijenama, htjela bih otići tamo s porodicom na par dana. Imate li preporuku za povoljan smještaj pogodan za porodicu s 2 djece? Već se na temi pisalo o smještaju ali su to postovi iz 2011.-2012. god. Gledala sam na booking.com, trivago itd. Ima baš puno ponuda raznog smještaja s recenzijama putnika, ali zanima me ima li preporuka iz vlastitog iskustva, da je blizu centar, da ima barem doručak? Htjeli bismo obići što više mjesta interesantnih djeci (ZOO, akvarij i sl.).
Corvin Plaza Apartments & Suitesbumboo wrote:Znate li možda kako se zove taj kompleks apartmana, ili imate li web stranicu?Altsa wrote:Zadnji put kada sam bio u Budimpesti sa familijom nas 4 iznajmili smo apartman tj. trosoban stan. U pitanju je stambena zgrada koja se sastoji od stanova koji se rentaju. dole ima recepcija ma ko hotel sa stanovima.ima i garaza koja vama ne treba. ma ljepota.u blizini je i trzni centar pa ne treba hranu tegliti.bumboo wrote:Podižem temu... Pošto odnedavno iz Sarajeva imamo Wizzair koji vozi za Budimpeštu po jako povoljnim cijenama, htjela bih otići tamo s porodicom na par dana. Imate li preporuku za povoljan smještaj pogodan za porodicu s 2 djece? Već se na temi pisalo o smještaju ali su to postovi iz 2011.-2012. god. Gledala sam na booking.com, trivago itd. Ima baš puno ponuda raznog smještaja s recenzijama putnika, ali zanima me ima li preporuka iz vlastitog iskustva, da je blizu centar, da ima barem doručak? Htjeli bismo obići što više mjesta interesantnih djeci (ZOO, akvarij i sl.).
jesam nebrojeno puta... racunaj na oko 35 40 litara goriva u jednom smijeru , vinjete za HU mozes kupit onlajn sto ti svesrdno preporucujem zajebaces se ako budes kupovala na benzinskoj... gledaj da izadjes natankana iz bih u madarakoj je sad debelo preko 1.5e gorivo jos te zakolju na konverzijiforumasica3 wrote: ↑06/02/2023 07:20 Pozdrav,
Da li je neko isao do Budimpeste u sopstvenoj reziji sa autom?
Koliko otprilike treba za gorivo i vinjete?
Hvala![]()
Gorivo ti ovisi od toga sta vozis, ja sam dva puta otisao lagano na jednom rezervaru gore i nazad sa svoji dizlom, al ja imam i "laku nogu", tako da je to nekih 50tak litara dizela u mom slucaju bilo.forumasica3 wrote: ↑06/02/2023 07:20 Pozdrav,
Da li je neko isao do Budimpeste u sopstvenoj reziji sa autom?
Koliko otprilike treba za gorivo i vinjete?
Hvala![]()
Ako je iz Sarajeva, onda pravac Doboj, Odzak, Gp Svilaj, i samo pravo...