Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

last mohicans

#33501 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Meni ja najdraze sto je pao MIT o nemjerljivoj ljubavi Manijaka prema klubu i friziranoj posjeti. Kaze nema nas na AFH 3000 milje, njih zadnjih 3 utakmice nema ni hiljada, danas 500 ljudi nije bilo. Kod nas rezultat i forma kroji posjetu i tačka. A tek sto su ih godinama gulilii, lagali, peljušili, ova akcija, ona akcija, amo jos sad, daj stolicu, daj člansku, daj sezonsku, daj pokazimo ljubav sad, na sve su pristajali. Do gole koze deračina za ovo danas igrajte pičke, skidanje gologuze i šamaranje trenera. Nisam jednog čuo kako ovo sve isto zbori. Kaze otjero Adzem Husa, otjero ga los rezultat, sam se povukao, bez da ga je iko prozivao ili šamarao. Ne znam samo gdje je onaj kengur da zadnjih 5 posjeta prebroji, ali realno, ne bajke i mitove.
last mohicans

#33502 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Pitar sa Kariba wrote: 17/12/2025 20:30 Ka'e što grudvama gađate igrače! :lol:
Sto je najgore, mi nakon grudvi poletjeli, krivo mi to nema jos par kola kad smo mi usli u fazon, a oni bi pali jos vise. A kad se sjetimo prvih 5-6 kola, koje ambicije :lol: Doduse, stari lisac charuga nije letio, govorio ljudi sta vam je..
armin071

#33503 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by armin071 »

Didier wrote: 08/11/2025 18:28 Lijepa atmosfera na Koševu, ima možda i 200 ljudi.

Image
Image

Lijepa atmosfera na Grbavici, ima možda i …… Karma je čudo kažu….
luckylaka

#33504 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Haha sarajevski klubovi pricaju o posjeti.Grad sa 300-400.stanovnika ima u prosjeku 5-6000 ljudi na tribinama.Pokrij te se
Labirint

#33505 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Labirint »

luckylaka wrote: 17/12/2025 21:23 Haha sarajevski klubovi pricaju o posjeti.Grad sa 300-400.stanovnika ima u prosjeku 5-6000 ljudi na tribinama.Pokrij te se
Ti malo Vujaklije dohvati.
darius_maximus

#33506 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by darius_maximus »

last mohicans wrote: 17/12/2025 20:57 Meni ja najdraze sto je pao MIT o nemjerljivoj ljubavi Manijaka prema klubu i friziranoj posjeti. Kaze nema nas na AFH 3000 milje, njih zadnjih 3 utakmice nema ni hiljada, danas 500 ljudi nije bilo. Kod nas rezultat i forma kroji posjetu i tačka. A tek sto su ih godinama gulilii, lagali, peljušili, ova akcija, ona akcija, amo jos sad, daj stolicu, daj člansku, daj sezonsku, daj pokazimo ljubav sad, na sve su pristajali. Do gole koze deračina za ovo danas igrajte pičke, skidanje gologuze i šamaranje trenera. Nisam jednog čuo kako ovo sve isto zbori. Kaze otjero Adzem Husa, otjero ga los rezultat, sam se povukao, bez da ga je iko prozivao ili šamarao. Ne znam samo gdje je onaj kengur da zadnjih 5 posjeta prebroji, ali realno, ne bajke i mitove.
Lažeš sam sebe, jer, da je to tačno, u sezoni u kojoj smo se tavorili na dnu, u zoni za ispadanje, bilo bi ukupno 12 ljudi na tribinama.
Znam da to nije bilo tako jer sam ja s djetetom haman na svakoj bio, tako da te priče možeš mačku o rep okačiti.
luckylaka

#33507 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Labirint wrote: 17/12/2025 21:29
luckylaka wrote: 17/12/2025 21:23 Haha sarajevski klubovi pricaju o posjeti.Grad sa 300-400.stanovnika ima u prosjeku 5-6000 ljudi na tribinama.Pokrij te se
Ti malo Vujaklije dohvati.
Ma kakvi samo gledam,citam i sikiram se bezze
last mohicans

#33508 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

darius_maximus wrote: 17/12/2025 21:44
last mohicans wrote: 17/12/2025 20:57 Meni ja najdraze sto je pao MIT o nemjerljivoj ljubavi Manijaka prema klubu i friziranoj posjeti. Kaze nema nas na AFH 3000 milje, njih zadnjih 3 utakmice nema ni hiljada, danas 500 ljudi nije bilo. Kod nas rezultat i forma kroji posjetu i tačka. A tek sto su ih godinama gulilii, lagali, peljušili, ova akcija, ona akcija, amo jos sad, daj stolicu, daj člansku, daj sezonsku, daj pokazimo ljubav sad, na sve su pristajali. Do gole koze deračina za ovo danas igrajte pičke, skidanje gologuze i šamaranje trenera. Nisam jednog čuo kako ovo sve isto zbori. Kaze otjero Adzem Husa, otjero ga los rezultat, sam se povukao, bez da ga je iko prozivao ili šamarao. Ne znam samo gdje je onaj kengur da zadnjih 5 posjeta prebroji, ali realno, ne bajke i mitove.
Lažeš sam sebe, jer, da je to tačno, u sezoni u kojoj smo se tavorili na dnu, u zoni za ispadanje, bilo bi ukupno 12 ljudi na tribinama.
Znam da to nije bilo tako jer sam ja s djetetom haman na svakoj bio, tako da te priče možeš mačku o rep okačiti.
Eto lazem, jesi ti vidio ovoImage
Image
ja pričam o ovoj sezoni, II dijelu, dok su Borac i Zrinjski imali utakmice manjka, vas je tik toker nafuro da imate sampionske ambicije, :lol: sad 8 utakmica bez pobjede, i to treba znati. Gdje je nestao hajp i ljubav, ispuhalo ko balon od safunice. Ovako je zadnjih najmanje 3 na Grbavici, a moze se iskopati i više. Stoga, nemoj vise da lagite o najvjernijoj i najboljoj posjeti nakon Torcide ever, znam ja da boli. Glavna pjesma vam Igrajte pičke... Bit ce Zeljkan opet k....sampion.
liyf

#33509 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

last mohicans wrote: 18/12/2025 01:12
Image
ja pričam o ovoj sezoni, II dijelu, dok su Borac i Zrinjski imali utakmice manjka, vas je tik toker nafuro da imate sampionske ambicije, :lol: sad 8 utakmica bez pobjede, i to treba znati. Gdje je nestao hajp i ljubav, ispuhalo ko balon od safunice. Ovako je zadnjih najmanje 3 na Grbavici, a moze se iskopati i više. Stoga, nemoj vise da lagite o najvjernijoj i najboljoj posjeti nakon Torcide ever, znam ja da boli. Glavna pjesma vam Igrajte pičke... Bit ce Zeljkan opet k....sampion.
Inace slikano 10min prije pocetka utakmice, pola tribine je uslo u toku prvog poluvremena.

Image
Image
liyf

#33510 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

Slo Burner wrote: 17/12/2025 19:49
Logovan wrote: 17/12/2025 18:18
sime_cipol wrote: 17/12/2025 18:13 Bruno, vrati se, sve ti je oprošteno :-)
Po meni vama je greška tjeranje Ćorića. Imali ste sasvim ok trenera.
Coric je bio najbolji trener u zadnjih dedetak godina, no nije vojnik kluba
Amar Osim
Hajrudin Đurbuzović
pokojni Milomir Odović
Slavko Petrović
Nermin Bašić
ultima_palabra

#33511 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Od zadnje tri na Grbavici, dvije su bile radnim danom u radno vrijeme. Siroki ona prekinuta po magli je bila ok posjeta.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#33512 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by F&N »

Komsije se Bgm raduju ovoj pauzi vise nego moja djeca raspustu.
Gledao drugo poluvrijeme.
Isti uzorak kao svaka utakmica u kojoj ste vi nominalno trebali dobiti a izgubili ste bodove. Cak i ono Posusje ste pobijedili na jedvite jade.
Jednostavno vi ne znate da igrate protiv ekipa koje se povuku.
Utakmice sto ste dobili je bilo na neki horuk, na protivnika koji vas otpise, ili na Husrefa koji vas napadne ko amater.

E sad na ovo sve dodaj peh da ste imali realno 2 teska gostovanja koja je ocekivati da se izgube i derbi koji vas je dotukao. Sve ovo poslije je rezultat toga.
Vjerovatno i desavanja poslije derbija ispred hotela su dodatno unijela strah kod igraca i povecala pritisak a noge se svezale.

I onda trener vas vecerasnji, ja bih mu zabranio da se bavi fudbalom, u ovakvoj jednoj utakmici ubaci djecu. Utakmica koja je teska za iskusne igrace a ne za djecu, on nagura djece da im se dobro napsuju isfustrirani navijaci. Da ih osakati odmah u startu. I jos ovo poslije utakmice sa dresovima, pa oni djecaci sto su igrali trebat ce im pomoc psihologa poslije.

Ovaj trener vas od veceras je uradio stvar koji bi uradili navijaci sa tribina koji se apsolutno ne razumiju u fudbal. Udovolji tribini. Daj djecu neka ginu. I "pogidose" djeca veceras.
last mohicans

#33513 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

liyf wrote: 18/12/2025 01:45

Image
Inace slikano 10min prije pocetka utakmice, pola tribine je uslo u toku prvog poluvremena.

Image
Image
Čega pola, od ovih 500 ukupnih? Razlika 200 ljudi u vrh glave. Sjever prazan.
LSD

#33514 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Sad se jasno vidi kolike je komplekse Moha imao od posjeta na Grbavici :shock: strasno.
Sad kad je kriza je docekao napokon slabu posjetu i odmah lijepi slicice :lol: kako jadno.
darius_maximus

#33515 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by darius_maximus »

Image
Dok je ovog Borca i Zrinjskog, ja ne znam nijednog Manijaka koji je ozbiljno pričao o šampionskoj tituli.
Uz tadašnje Sarajevo koje je bilo u krizi se razmišljalo o trećem mjestu i to je to.

Ti pričaš o ovim smogovskim utakmicama, koje su prebačene na radne dane, tokom radnog vremena.
Meni su tako četiri karte propale za Široki i Slogu, jer dijete i ja nismo mogli ići.
Ne brini se, bit će tribine (po)pune, kakva god sezona bude.

Ne bih ulazio u vaše posjete. :D
HowForWhom

#33516 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by HowForWhom »

Slabo pratim, imali šansi da klub iz Novog Sarajeva da do kraja polusezone bude treci?
luckylaka

#33517 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Bit ce Zeljo opet qrac sampion by @moha
Bit ce Sa opet qrac sampion by vico z.
Zmaci svodi se na isto,mozemo ga glabati i tjesiti se trecim ili cetvrtim mjestom ili eventualno uzeti kup
GandalfSivi

#33518 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Cuj tjeraju potencijalne investitore da potpisu NDA 😂😂😂 Sta to uprava krije od navijaca i ciji li je “nikom te ne damo” mali zeljo?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zakaz ... /251219072
splinter

#33519 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by splinter »

Čestitke HŠK Zrinjski na velikom rezultatu i evropskom proljeću.
Puno sreće i narednom srazu bez obzira ko je rival od potencijalne dvije ekipe. Država Bosna i Hercegovna opet ima prestavnika u evropskom takmičenju i u narednoj fazi :thumbup:
JohnnyS

#33520 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by JohnnyS »

Svi mogu, samo Hajduk ne može
karanana

#33521 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

GandalfSivi wrote: 19/12/2025 10:50 Cuj tjeraju potencijalne investitore da potpisu NDA 😂😂😂 Sta to uprava krije od navijaca i ciji li je “nikom te ne damo” mali zeljo?

sta je tu neobicno? nije bitno kriju li nesto ili ne, ova procedura potpisivanja NDA je standardna pri svakom due diligencu i dubinskom istrazivanju subjekta od strane potencijalnog investitora. sta je problem sto svaki subjekt ima nesto (dobro ili lose - nebitno) sto ne zeli da izadje izvan okvira i u javnost, posebno kad je u pitanju vise investitora i ne znas koji ce ili hoce li se ijedan odluciti na investiciju. sto onda dozvoliti tim mesetarima/ne-investitorima da znaju i distribuiraju nesto o subjektu u koji nisu investirali?
liyf

#33522 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by liyf »

karanana wrote: 19/12/2025 17:13
GandalfSivi wrote: 19/12/2025 10:50 Cuj tjeraju potencijalne investitore da potpisu NDA 😂😂😂 Sta to uprava krije od navijaca i ciji li je “nikom te ne damo” mali zeljo?

sta je tu neobicno? nije bitno kriju li nesto ili ne, ova procedura potpisivanja NDA je standardna pri svakom due diligencu i dubinskom istrazivanju subjekta od strane potencijalnog investitora. sta je problem sto svaki subjekt ima nesto (dobro ili lose - nebitno) sto ne zeli da izadje izvan okvira i u javnost, posebno kad je u pitanju vise investitora i ne znas koji ce ili hoce li se ijedan odluciti na investiciju. sto onda dozvoliti tim mesetarima/ne-investitorima da znaju i distribuiraju nesto o subjektu u koji nisu investirali?
Pa njemu je cudno. Njima je sve javno i crno na bijelo, sem kriptovaluta, mislim dobro, kako ce piksel biti u boji? I osim pranja novca ali sta ima javnost sa time
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#33523 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

:lol:
Kripto valute, pranje novca, više investitora....
Ko ih ne bi volio!?
ultima_palabra

#33524 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Tolike godine u Americi i pita se zasto NDA :oops:
GandalfSivi

#33525 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

ultima_palabra wrote: 19/12/2025 19:16

Tolike godine u Americi i pita se zasto NDA :oops:
Obratiti paznju na “nikom te ne damo” dio. Sve lafo njihov klub a ne smiju znati ni sta se desava 😂😂😂
Post Reply