Krenuo dobro do povrede, kao i Đorđević. Poslije ispodprosjecne partije.
Sretno mu u daljoj karijeri.
Mislim da nam je ova lijeva strana dobro pokrivena sa Mujkicem i Kupresakom.
Nekako smo najtanji na poziciji stopera gdje imas 2 ozbiljna stopera (Gojkovic i Bralic) treba nam definitivno jos jedan tog kalibra.
Sredina sa svim oporavljenim po meni sasvim dobra Adem, Elezi, Cimirot, Krdžalić, Đorđević.
Ako ode Guli tu ce nam faliti jedan igrac, Adem ne moze na krilo. Desno nam fali isto jedno krilo da pokrije Keru u rotaciji.
I ono sto je najbitnije sta fali ovoj ekipi je napadac killer.
Ja bih se pozdravio s Renanom i pokusao dovesti efikasnijeg napadaca.
Mlinaris se sasvim dobro pokazao obzirom da i dobar dio utakmica nije igrao napadaca vec nekog poluspica itd...
Uz ovu djecu iz akademije Ignatkova, Dizdarevica, Vrbana, Mujkica meni je ovo sasvim dobra ekipa ali eto vidjecemo sta ce Mamici smisliti.
Generalno ne bih volio puno promjena. Kakva god pojacanja da dodju opet je kontinuitet najbitniji. Max 1 ili 2 nova igraca u ekipi.
Mi smo polusezonu poceli bez pola ekipe iz prosle sezone, i doveli 2 igraca koja su bila van bilo kakve fizicke spreme (Adem i Gojko koji je sam rekao upravi da nije spreman)Da se dobro spremi ekipa fizicki. Ako se ova ekipa ostane na okupu uz pojacanu odbranu i sa Cimijem fizicki spremnim u sredini to ce biti sasvim druga ekipa u odnosu na jesen.