Ma ovo neko na brzinu napisao, cim je zaboravio spomenuti SDA-DF kao glavne krivce.No Mind wrote: ↑15/12/2025 19:08 Zastupnici Trojke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH (SDP, NiP i NS) smatraju da djelovanje Maxa Primorca i Željane Zovko kao primarni cilj ima osporavanje i zaustavljanje realizacije BiH - SAD projekta Južne interkonekcije.
"To ovaj ekstremni šovinista i i nacionalista pokušava perfidno upakovati u oblandu priče o tzv. 'trećem entitetu', iako zna da je tu ideju nemoguće realizirati, dok je suštinska namjera po direktivi nalogodavaca zaustaviti posljednje političke dogovore oko projekta Južne interkonekcije. Nije jasno personalno za čiji račun i interes ovo radi, ali teme koje pokreće i plasira za cilj imaju destabilizaciju i podizanje tenzija čija je posljedica zaustavljanje važnih procesa", navode u saopćenju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupn ... /251215176
Opet ovi moji vrijedjaju inteligenciju, nisu ni Max ni Zovko pali sa neba tu, nego to rade po nalogu oba HDZa, jel se to ne smije ni reci.
vas ovi vasi glasaci koje najvise ponizavate
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
axe22
#53126 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#53127 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 20:19 slažem se ..sve je super i sve je za pet dok naši kradu![]()
kritikovaćemo devijacije kad nas oćeraju u opoziciju![]()
- SaraFina
#53128 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bogami ne bi se rekli da nemaš ništa protiv. Izgleda da je precjednik HDZ-ovcima nezaboravan guzni haver. Sama pomisao i na koketiranje s njim dovodi vas do ludila.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:27SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:16Ja ne kužim sto vi HDZ-ovci pizdite na svaki nagovještaj da bi mi mogli sa Miletom sklopiti neki dil. On je vas guzni haver, i kužim ja to da ima ljubomore. Ali bas toliko? Kakav je to sex pobogu bio, da vas svaki nagovještaj da vas Mile napusti dovodi do sloma živaca? Opusti se. Ja onak koketiram na tu temu bez zadnjih namjera.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:10
Ti nadji samo jedan moj post u kojem ja pisem bilo kakvu pozitivnu rijec o stozerniku, ja cu se samospalit kod tvog idlola Mileta u Bakincima. Ti mozes donijeti hepo kocke.
Dopustam ja tebi da ti budes javni SNSD agitator, nije nikakav problem. Problem se ocituje u tome da ovdje glumis nekakvog patroitu i tipkovnica-jurisnika, kao ti bi nekog gazila, unistavala, za radi nekih visih ciljeva, pises huskacke postove. I nije ti ovo prvi put!
Prestani se lazno predstavljati i biti licemjerna, budi ono sto jesi, odnosno budi samo ono sto stvarno jesi.
Prestani ako nista, jer ovdje ljudi citaju tvoje "patriotske" pamflete, a tvoj idol u isto vrijeme negira Srebrenicu godinama, pokrstava Muslimane, govori ruzno o ovoj drzavi. O arlaukanjima i smradu, necu ni pisati.![]()
![]()
Tako je, samo Mile, Mile. Jasno je da ga stujes i cijenis.
Nista ja nemam protiv, samo dok ne prodajes svoj kvazi patrotizam.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#53129 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
mi? hajd dobro. al ne daj bože za SDA reć ti. to nijepalermo wrote: ↑15/12/2025 20:25U sustini ovaj post otkriva najveci problem Trojke. Vi ste citavu svoju pricu sazdali na premisi da je SDA zajedno sa DF-om najveci neprijatelj ove drzave. Bez te price ostajete bez vaseg pogonskog goriva.
A ta prica nije jednostavno istinita. I kad vas realnost udari u glavu pocnete se gubiti.
a glede ostalog, kao i uvijek od tebe, tražiš da ti se vjeruje na riječ zbog eto što si ti to tako rekao. jeste, tako to funkcioniše.
- no_sekirli
#53130 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ti ne koketiras, ti agitiras za presudjenog negatora drzave i negatora genocida. Nazalost, za to nije presudjen, jos. I to u vise navrata.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:31Bogami ne bi se rekli da nemaš ništa protiv. Izgleda da je precjednik HDZ-ovcima nezaboravan guzni haver. Sama pomisao i na koketiranje s njim dovodi vas do ludila.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:27SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:16
Ja ne kužim sto vi HDZ-ovci pizdite na svaki nagovještaj da bi mi mogli sa Miletom sklopiti neki dil. On je vas guzni haver, i kužim ja to da ima ljubomore. Ali bas toliko? Kakav je to sex pobogu bio, da vas svaki nagovještaj da vas Mile napusti dovodi do sloma živaca? Opusti se. Ja onak koketiram na tu temu bez zadnjih namjera.![]()
![]()
Nista ja nemam protiv, samo dok ne prodajes svoj kvazi patrotizam.![]()
A to sve umotavas u celofan patrotizma za BiH, a u stvari guras narativ entiteta RS, koji cijelo vrijeme i egzistira na "sukobu" Bosnjaka i Hrvata.
Nastavi, zabavno je citati kako se koprcas
-
swanfilter
#53131 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vec danas sam napisao, kakva blamaza NiP u vezi Slavenove kandidature. Al cekam da Dino sam javnosti objasni NiPov PR.
Bukvalno se jednim istupom u javnosti pobratimise sa Bakirom i Covicem, mada su izbore dobili na kontra prici.
A meni licno ovim danas se definitivno zgadili preko svake mjere.
Neko spomenu kako ce Herr Smit u izbornoj noci ponovo uvaliti izmjene. Ovaj put na valu Covicevih zelja. A u NiPu zbog pristanka vec sada krenuli gdje je SDA stala.
Bukvalno se jednim istupom u javnosti pobratimise sa Bakirom i Covicem, mada su izbore dobili na kontra prici.
Neko spomenu kako ce Herr Smit u izbornoj noci ponovo uvaliti izmjene. Ovaj put na valu Covicevih zelja. A u NiPu zbog pristanka vec sada krenuli gdje je SDA stala.
-
moimoi
#53132 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Lijepo je ogoliti one koji prizeljkuju opet dodika koji je citavo vrijeme u sprezi sa covicem i to pravdaju patriJotizmom
Dodik koji otvoreno prica o raspadu BiH.
Svaka vam dala
Vuciceva mladez.

Dodik koji otvoreno prica o raspadu BiH.
Svaka vam dala
Vuciceva mladez.
- no_sekirli
#53133 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne moze se bas reci ni da DF nesto lajka NiP, napadaju ih gdje god stignu. Dugo traje taj antagonizam.swanfilter wrote: ↑15/12/2025 20:41 Vec danas sam napisao, kakva blamaza NiP u vezi Slavenove kandidature. Al cekam da Dino sam javnosti objasni NiPov PR.
Meni je jedino realno objasnjenje da je Trojka mozda imala plan izbaciti, ili barem podrzati nekog drugog Hrvata kao kandidata, pa su im pomrsili planove.
Mada sam i dalje misljenja da je ovo pucanj u vlastito stopalo, ima da Slavena razapinju godinu dana, coek moze dozivjeti zivcani slom do izbora. Uranili su.
- Danguba
#53134 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedna obicna i normalna najava kandidature za mjesto clana predsjednistva BiH pokrenula je lavinu 20+ stranica.
- no_sekirli
- SaraFina
#53136 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni ti krkani kao Mile nikad nisu imponirali da me kao negdje predstavljaju. Da se s njima ulazi u političke dilove takodjer mi je odbojno. No vama HDZ-ovcima koji kao nešto prodajete tlapnje o EU vrijednostima i pravite se gospođa oni su lakmus papir. Govore ono sto vi mislite. I želite. Vaša ljubav i njihova nema cijenu. A konkurencije se panično plašite. Sto ti najbolje dokazuješ na sopstvenom primjeru.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:38Ti ne koketiras, ti agitiras za presudjenog negatora drzave i negatora genocida. Nazalost, za to nije presudjen, jos. I to u vise navrata.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:31Bogami ne bi se rekli da nemaš ništa protiv. Izgleda da je precjednik HDZ-ovcima nezaboravan guzni haver. Sama pomisao i na koketiranje s njim dovodi vas do ludila.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:27
![]()
Nista ja nemam protiv, samo dok ne prodajes svoj kvazi patrotizam.![]()
A to sve umotavas u celofan patrotizma za BiH, a u stvari guras narativ entiteta RS, koji cijelo vrijeme i egzistira na "sukobu" Bosnjaka i Hrvata.
Nastavi, zabavno je citati kako se koprcas![]()
-
palermo
#53137 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pobogu nista ja ne trazim, ja samo iznosim svoje misljenje.Chmoljo wrote: ↑15/12/2025 20:33mi? hajd dobro. al ne daj bože za SDA reć ti. to nijepalermo wrote: ↑15/12/2025 20:25U sustini ovaj post otkriva najveci problem Trojke. Vi ste citavu svoju pricu sazdali na premisi da je SDA zajedno sa DF-om najveci neprijatelj ove drzave. Bez te price ostajete bez vaseg pogonskog goriva.
A ta prica nije jednostavno istinita. I kad vas realnost udari u glavu pocnete se gubiti.
a glede ostalog, kao i uvijek od tebe, tražiš da ti se vjeruje na riječ zbog eto što si ti to tako rekao. jeste, tako to funkcioniše.
A to, mi, vi....nas kao forumase legitimisu samo postovi....
-
HelaS
- kamberovica polje
#53139 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dobar dan i dobro došli dame i gospodo, zaberite svoju šarenu lažu danas:
Šarena laža br.1: DP i Komšićevi glasači biraju Hrvata jer se zalažu za građansku državu i boljitak iste drzave.
Šarena laža br.2: Hrvati ne bi glasali za HDZ da imaju izbora.
Šarena laža br.1: DP i Komšićevi glasači biraju Hrvata jer se zalažu za građansku državu i boljitak iste drzave.
Last edited by kamberovica polje on 15/12/2025 20:58, edited 1 time in total.
- no_sekirli
#53140 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Svi jako dobro vidmo kako ti ne imponira.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:53Meni ti krkani kao Mile nikad nisu imponirali da me kao negdje predstavljaju. Da se s njima ulazi u političke dilove takodjer mi je odbojno. No vama HDZ-ovcima koji kao nešto prodajete tlapnje o EU vrijednostima i pravite se gospođa oni su lakmus papir. Govore ono sto vi mislite. I želite. Vaša ljubav i njihova nema cijenu. A konkurencije se panično plašite. Sto ti najbolje dokazuješ na sopstvenom primjeru.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:38Ti ne koketiras, ti agitiras za presudjenog negatora drzave i negatora genocida. Nazalost, za to nije presudjen, jos. I to u vise navrata.
![]()
Zazivas njegovo ime jako cesto.
- SaraFina
#53141 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A ti pizdis ljubomorno. I ne samo ti. Pa se pitam ponovno, kakav je to sex bio na relaciji vas iz HDZ-a i Mileta? Nešto je tu bilo i ljubavi. Jednostrane?no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:57Svi jako dobro vidmo kako ti ne imponira.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:53Meni ti krkani kao Mile nikad nisu imponirali da me kao negdje predstavljaju. Da se s njima ulazi u političke dilove takodjer mi je odbojno. No vama HDZ-ovcima koji kao nešto prodajete tlapnje o EU vrijednostima i pravite se gospođa oni su lakmus papir. Govore ono sto vi mislite. I želite. Vaša ljubav i njihova nema cijenu. A konkurencije se panično plašite. Sto ti najbolje dokazuješ na sopstvenom primjeru.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:38
Ti ne koketiras, ti agitiras za presudjenog negatora drzave i negatora genocida. Nazalost, za to nije presudjen, jos. I to u vise navrata.
![]()
Zazivas njegovo ime jako cesto.
- Danguba
#53142 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
zanimljivo
sta ce biti bolje a sta gore sa njegovom nominacijom?
- SaraFina
#53143 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Najveća vam je šarena laza da su HDZ-ovci postali blokatori, remetilački faktor, ekstremni rasturaju države ZATO sto je neTKO birao Željka Komšića i sto je to bila njihova reakcija na izbor istog. Te će sada takodjer rušilački i remetilački reagirati ako glasamo ta Slavena i Miletiću.kamberovica polje wrote: ↑15/12/2025 20:57 Dobar dan i dobro došli dame i gospodo, zaberite svoju šarenu lažu danas:
Neeeee! HDZ-ovci su gofna i remetilački faktor, opstruirali su državu i blokirali puno prije. I to isto rade i kad Civic sjedi u presjedništvu!
Da!
- kamberovica polje
#53144 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zasto si uzbuđena?SaraFina wrote: ↑15/12/2025 21:05Najveća vam je šarena laza da su HDZ-ovci postali blokatori, remetilački faktor, ekstremni rasturaju države ZATO sto je neTKO birao Željka Komšića i sto je to bila njihova reakcija na izbor istog. Te će sada takodjer rušilački i remetilački reagirati ako glasamo ta Slavena i Miletiću.kamberovica polje wrote: ↑15/12/2025 20:57 Dobar dan i dobro došli dame i gospodo, zaberite svoju šarenu lažu danas:
Neeeee! HDZ-ovci su gofna i remetilački faktor, opstruirali su državu i blokirali puno prije. I to isto rade i kad Civic sjedi u presjedništvu!
Da!
- SaraFina
#53145 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ladna ko špricer. Nego ste mi otužni vi Kiflini i Nerkini puleni.kamberovica polje wrote: ↑15/12/2025 21:05Zasto si uzbuđena?SaraFina wrote: ↑15/12/2025 21:05Najveća vam je šarena laza da su HDZ-ovci postali blokatori, remetilački faktor, ekstremni rasturaju države ZATO sto je neTKO birao Željka Komšića i sto je to bila njihova reakcija na izbor istog. Te će sada takodjer rušilački i remetilački reagirati ako glasamo ta Slavena i Miletiću.kamberovica polje wrote: ↑15/12/2025 20:57 Dobar dan i dobro došli dame i gospodo, zaberite svoju šarenu lažu danas:
Da!
- no_sekirli
#53146 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vec sam ti napisao, nemam ja nista protiv tvog divljenja Miletu, njegovoj politici i stranci.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 21:00A ti pizdis ljubomorno. I ne samo ti. Pa se pitam ponovno, kakav je to sex bio na relaciji vas iz HDZ-a i Mileta? Nešto je tu bilo i ljubavi. Jednostrane?no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:57Svi jako dobro vidmo kako ti ne imponira.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:53
Meni ti krkani kao Mile nikad nisu imponirali da me kao negdje predstavljaju. Da se s njima ulazi u političke dilove takodjer mi je odbojno. No vama HDZ-ovcima koji kao nešto prodajete tlapnje o EU vrijednostima i pravite se gospođa oni su lakmus papir. Govore ono sto vi mislite. I želite. Vaša ljubav i njihova nema cijenu. A konkurencije se panično plašite. Sto ti najbolje dokazuješ na sopstvenom primjeru.![]()
Zazivas njegovo ime jako cesto.![]()
Samo prestani to prodavati kao probosansko domoljuljublje. Vrijedjas s tim prave domoljube, zrtve rata i poraca.
Ne znam kakav te sad odjednom sex spopao? Gubis se...
-
swanfilter
#53147 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jeste objava od jucer bas iz vedra neba. I jeste prerano.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:49Ne moze se bas reci ni da DF nesto lajka NiP, napadaju ih gdje god stignu. Dugo traje taj antagonizam.swanfilter wrote: ↑15/12/2025 20:41 Vec danas sam napisao, kakva blamaza NiP u vezi Slavenove kandidature. Al cekam da Dino sam javnosti objasni NiPov PR.
Meni je jedino realno objasnjenje da je Trojka mozda imala plan izbaciti, ili barem podrzati nekog drugog Hrvata kao kandidata, pa su im pomrsili planove.
Mada sam i dalje misljenja da je ovo pucanj u vlastito stopalo, ima da Slavena razapinju godinu dana, coek moze dozivjeti zivcani slom do izbora. Uranili su.
Al to ama bas nikakve veze nema sa saopstenjem iz NiPa koji se, barem po meni, pokenjase sebi i svima nama u usta.
Ako su planirali vlastitog kandidata iz reda hrv naroda, na osnovu ovog danas taj njihov kandidat mogao je biti samo Covic licno.
-
HelaS
#53148 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovdje se o politici piše, ti o sex-u, evo već nekoliko puta.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 21:00A ti pizdis ljubomorno. I ne samo ti. Pa se pitam ponovno, kakav je to sex bio na relaciji vas iz HDZ-a i Mileta? Nešto je tu bilo i ljubavi. Jednostrane?no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:57Svi jako dobro vidmo kako ti ne imponira.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:53
Meni ti krkani kao Mile nikad nisu imponirali da me kao negdje predstavljaju. Da se s njima ulazi u političke dilove takodjer mi je odbojno. No vama HDZ-ovcima koji kao nešto prodajete tlapnje o EU vrijednostima i pravite se gospođa oni su lakmus papir. Govore ono sto vi mislite. I želite. Vaša ljubav i njihova nema cijenu. A konkurencije se panično plašite. Sto ti najbolje dokazuješ na sopstvenom primjeru.![]()
- SaraFina
#53149 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nemaš ništa protiv? A živčani slom zbog nagovještaja dila i koketiranja?no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 21:07Vec sam ti napisao, nemam ja nista protiv tvog divljenja Miletu, njegovoj politici i stranci.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 21:00A ti pizdis ljubomorno. I ne samo ti. Pa se pitam ponovno, kakav je to sex bio na relaciji vas iz HDZ-a i Mileta? Nešto je tu bilo i ljubavi. Jednostrane?no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:57
Svi jako dobro vidmo kako ti ne imponira.
Samo prestani to prodavati kao probosansko domoljuljublje. Vrijedjas s tim prave domoljube, zrtve rata i poraca.
Ne znam kakav te sad odjednom sex spopao? Gubis se...
- Haris.ba
#53150 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nema logike da imaju posebnog kandidata jer je Becirovic jos ziv i sve su prilike ide po drugi mandat.swanfilter wrote: ↑15/12/2025 21:08 Ako su planirali vlastitog kandidata iz reda hrv naroda, na osnovu ovog danas taj njihov kandidat mogao je biti samo Covic licno.
Bake ce imati glasova u rasponu izmedju 200-250.000.
Becirevic za siguricu treba da ponovi slican prosli rezultat od pribliznih 300.000.
Jedino akomsu nagadjanja tacna da se napustiti sdp i ici u neku drugu politicku avanturu.
Nema tu bas puno glasova za rasipanje.
Sta ce se desiti jos do izbora ne znam. Da li ce neki jak treci kandidat biti? Ko moze vise uzeti desetine hiljada glasova?
Last edited by Haris.ba on 15/12/2025 21:17, edited 3 times in total.