Ne bi se ja “prodala” za Prag. Iskljucivo egzotika! Mislim negdje gdje je toplo cijelu godinu!Novak20 wrote: ↑15/12/2025 18:35SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:29Jesu to iz centrale zahvale po naputku stožernika? Ako jesu, reci da hoću mjesto u veleposlanstvu za podrsku. Prenesi moje skromne želje!no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 18:22
Dodik, kao i njegov najbolji haver Dragan C. zahvaljuju na iskrenoj podrsci, puno im to znaci.![]()
![]()
Odgovara li ti veleposlaničko mjesto Martine Mlinarević Sopte ?
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- SaraFina
#53101 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
moimoi
#53102 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ahahahhaha
Hajde molim te nadji gdje sam ja rekla da sam zivjela u navedenim zemljama
Dijete drago.. ili citaj sta drugi pisu i pamti.. ili ne prozivaj.
So bi se reklo…. Ofiras se
-
4L0n3
#53103 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja ba
- SaraFina
#53104 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dodatak..
Nema zvučnije kompanije u kojoj nisi radila. I kulture i običaja neke zemlje koju ne poznajes i ne mozes usporediti. Pa ako nisi obitavala, kako onda sve to znas?
Mislim, to je ofiranje i ovi nepismeni pokušaji njemačkog u tvojim upisima, s kojim pokušavaš biti duhovita.
-
moimoi
#53105 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sara, zasto izmisljas? Nije lijepo.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:47Dodatak..
Nema zvučnije kompanije u kojoj nisi radila. I kulture i običaja neke zemlje koju ne poznajes i ne mozes usporediti. Pa ako nisi obitavala, kako onda sve to znas?
Mislim, to je ofiranje i ovi nepismeni pokušaji njemačkog u tvojim upisima, s kojim pokušavaš biti duhovita.
- SaraFina
#53106 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
De bona. Dosta mi moje kakofonije, da tvoju tražim i dokazujem ti nešto sto odlično i sama znas da je istina.moimoi wrote: ↑15/12/2025 18:54Sara, zasto izmisljas? Nije lijepo.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:47Dodatak..
Mislim, to je ofiranje i ovi nepismeni pokušaji njemačkog u tvojim upisima, s kojim pokušavaš biti duhovita.Uostalom, nadji jedan moj post o toga sto navodis pa me tako usutkaj.. sve ostalo je tvoje haluciniranje i nista vise
![]()
Ekspert si od ekonomije do kulture. Svjetski. Samoprozvani.
Ajde da prekinemo viseuzaludnu. Ode tema. Ćao.
- House
#53107 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Rejhana wrote: ↑15/12/2025 15:38JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 10:00 HDZ i NiP u isti čmarni kolutić pušu....neprejebivo samopotapanje hrvatskog cvijeća iz naše male Kasabe
neka reinkarnacija Ademage mešića žurno sazove press, da malo maše papirima...nije odavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- SaraFina
#53108 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Još bijelom bojom počinje prvo polje. Neko se dao u detalje. 

-
moimoi
#53109 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Lijepo je vidjeti kada se neko zapetlja.. pa odustaneSaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:58De bona. Dosta mi moje kakofonije, da tvoju tražim i dokazujem ti nešto sto odlično i sama znas da je istina.moimoi wrote: ↑15/12/2025 18:54Sara, zasto izmisljas? Nije lijepo.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:47
Dodatak..
Mislim, to je ofiranje i ovi nepismeni pokušaji njemačkog u tvojim upisima, s kojim pokušavaš biti duhovita.Uostalom, nadji jedan moj post o toga sto navodis pa me tako usutkaj.. sve ostalo je tvoje haluciniranje i nista vise
![]()
Ekspert si od ekonomije do kulture. Svjetski. Samoprozvani.
Ajde da prekinemo viseuzaludnu. Ode tema. Ćao.
To sto imas problema sa razumjevanjem i pamcenjem procitanog, nije moja krivica.
Samo nemoj brate prozivati ljude i plasirati lazi kada za to nemas pokrice. Nije dobro.. nije lijepo… jako ruzna navika pa cak i kada se o forumu radi.
- SaraFina
#53110 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Idi bona na postavke i klikni na svoje postove. Samo će ti se ukazati sto sam tvrdila. Smaraš. Bezveze. Eto na temi Turske dipliš o čemu? Propasti. Treba dalje?moimoi wrote: ↑15/12/2025 19:03Lijepo je vidjeti kada se neko zapetlja.. pa odustane![]()
To sto imas problema sa razumjevanjem i pamcenjem procitanog, nije moja krivica.
Samo nemoj brate prozivati ljude i plasirati lazi kada za to nemas pokrice. Nije dobro.. nije lijepo… jako ruzna navika pa cak i kada se o forumu radi.
A na onoj temi o odlasku doktorsku disertaciju si počela.
- No Mind
#53111 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zastupnici Trojke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH (SDP, NiP i NS) smatraju da djelovanje Maxa Primorca i Željane Zovko kao primarni cilj ima osporavanje i zaustavljanje realizacije BiH - SAD projekta Južne interkonekcije.
"To ovaj ekstremni šovinista i i nacionalista pokušava perfidno upakovati u oblandu priče o tzv. 'trećem entitetu', iako zna da je tu ideju nemoguće realizirati, dok je suštinska namjera po direktivi nalogodavaca zaustaviti posljednje političke dogovore oko projekta Južne interkonekcije. Nije jasno personalno za čiji račun i interes ovo radi, ali teme koje pokreće i plasira za cilj imaju destabilizaciju i podizanje tenzija čija je posljedica zaustavljanje važnih procesa", navode u saopćenju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupn ... /251215176
Opet ovi moji vrijedjaju inteligenciju, nisu ni Max ni Zovko pali sa neba tu, nego to rade po nalogu oba HDZa, jel se to ne smije ni reci.
vas ovi vasi glasaci koje najvise ponizavate 
"To ovaj ekstremni šovinista i i nacionalista pokušava perfidno upakovati u oblandu priče o tzv. 'trećem entitetu', iako zna da je tu ideju nemoguće realizirati, dok je suštinska namjera po direktivi nalogodavaca zaustaviti posljednje političke dogovore oko projekta Južne interkonekcije. Nije jasno personalno za čiji račun i interes ovo radi, ali teme koje pokreće i plasira za cilj imaju destabilizaciju i podizanje tenzija čija je posljedica zaustavljanje važnih procesa", navode u saopćenju
Opet ovi moji vrijedjaju inteligenciju, nisu ni Max ni Zovko pali sa neba tu, nego to rade po nalogu oba HDZa, jel se to ne smije ni reci.
-
moimoi
#53112 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sara.. ili ti treba dioptrija ili dr.
Nema trece.
Tema turska? Ja o propasti pisem? Ne znam ni kada sam i da li sam usla na tu temu.
Disertacije na temi o odlasku?
Haj dobro
Nema trece.
Tema turska? Ja o propasti pisem? Ne znam ni kada sam i da li sam usla na tu temu.
Disertacije na temi o odlasku?
Haj dobro
- SaraFina
#53113 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bas. Za čiji račun i interes rade? Pita se vrli pitac neki? Za moje tetke račun. Koja šizofrenija. Da ne imenuju HDZ. Ponekad ih je neugodno čitati i citirati. Obzirom da su kao neki naši politički predstavnici. Iz tog razloga ne treba im dozvoliti da predji izborni prag.No Mind wrote: ↑15/12/2025 19:08 Zastupnici Trojke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH (SDP, NiP i NS) smatraju da djelovanje Maxa Primorca i Željane Zovko kao primarni cilj ima osporavanje i zaustavljanje realizacije BiH - SAD projekta Južne interkonekcije.
vas ovi vasi glasaci koje najvise ponizavate
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#53114 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nemas ti sta otvoriti jer si davno prno u cabar. Otud i tolika ozlojodjenost koju prosipas pod krinkom rasprave.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 17:52100%Chmoljo wrote: ↑15/12/2025 17:35Sve ok. Lijepo si mi predstavio svu svoju raskosnost skucenog uma, nema potrebe za daljim primjerima.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 17:21
kad bi mi se spika poklapala sa Čovićevom, ja bih se barem upitao jesam li normalan
ljudi otvorenog uma podržavaju (č)etničke principe legitimnog predstavljanja i lože se na srednjoškolce-kleptomane, lokalnih građevinskih dometa
evo rado ću otvoriti svoj skučeni um, ako bi me počastili kakvim džabnim kvadratom na Baricama, ako već nemam šansi za one u Vilsu
i Asim vam se smije, koliko ste ofirni
Zato cu sebe postediti, dovidjenja.
- No Mind
#53115 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Trenutno, izgleda ni jedna politicka opcija ne smije da jasno identificira problem. Svi se boje da se previse ne zamjere stozerniku, tragikomedija.
- Chmoljo
#53116 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Stranka cija se platforma zasniva na tome da su prepreka HDZu u predsjednistvu bi trebala da, jebiga, radi na tome.
Drugi su svakako izdajnici.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53117 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
poštedi mene te botovske šuplje ako boga znašChmoljo wrote: ↑15/12/2025 19:23Nemas ti sta otvoriti jer si davno prno u cabar. Otud i tolika ozlojodjenost koju prosipas pod krinkom rasprave.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 17:52100%
ljudi otvorenog uma podržavaju (č)etničke principe legitimnog predstavljanja i lože se na srednjoškolce-kleptomane, lokalnih građevinskih dometa
evo rado ću otvoriti svoj skučeni um, ako bi me počastili kakvim džabnim kvadratom na Baricama, ako već nemam šansi za one u Vilsu
logika sdpovske sranačke argumentacije:
Slaven je prevarant i šupak...zašto? jer je Slaven konkurencija
Vojin je pošten i top lik....zašto? jer je Vojin sdpovac
itd itd itd i tako na svakoj jebenoj temi
al hajde sve...to i razumijem da svako svoju konkurenciju blati i gura svoje, al smo došli do momenta takve vrijednosne degradacije da hladno i bez imalo zadrške svirate Čirilicinu priču
nadam se da vam takvo samoponiženje donosi barem materijalnu satisfakciju
- no_sekirli
#53118 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tebe ceka mjesto u nekom predsravnistvu entiteta, kad navrati Precjednik Mile i Blagojevich da im fuka skuhas.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:29Jesu to iz centrale zahvale po naputku stožernika? Ako jesu, reci da hoću mjesto u veleposlanstvu za podrsku. Prenesi moje skromne želje!no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 18:22Dodik, kao i njegov najbolji haver Dragan C. zahvaljuju na iskrenoj podrsci, puno im to znaci.![]()
Za Dodika, za Karana, za Srpsku
- SaraFina
#53119 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakvog entiteta? Pa ja svoja “potrazivanja” ne bi nikad spustila ispod državnog nivoa. Odnosno diplomacije. Koja se imenuje na državnom nivou. Kad i ako stozernik zasjedne. Prenesi ti to stozerniku, pa ću ja navratiti kod njega, kao onomad sto je Šušnjar za Čikagu bio. Kaže Zriki, zvao ga stozernik i za promjenu i podrsku “poskoka” bum veleposlanstvo u Čikagu. Da. Da.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 19:42Tebe ceka mjesto u nekom predsravnistvu entiteta, kad navrati Precjednik Mile i Blagojevich da im fuka skuhas.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 18:29Jesu to iz centrale zahvale po naputku stožernika? Ako jesu, reci da hoću mjesto u veleposlanstvu za podrsku. Prenesi moje skromne želje!no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 18:22
Dodik, kao i njegov najbolji haver Dragan C. zahvaljuju na iskrenoj podrsci, puno im to znaci.![]()
Za Dodika, za Karana, za Srpsku![]()
- Chmoljo
#53120 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tacno o ovome govorim, previse ogranicen za ista smislenije.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 19:34poštedi mene te botovske šuplje ako boga znašChmoljo wrote: ↑15/12/2025 19:23Nemas ti sta otvoriti jer si davno prno u cabar. Otud i tolika ozlojodjenost koju prosipas pod krinkom rasprave.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 17:52
100%
al hajde sve...to i razumijem da svako svoju konkurenciju blati i gura svoje, al smo došli do momenta takve vrijednosne degradacije da hladno i bez imalo zadrške svirate Čirilicinu priču![]()
Jeste, tako je, sve si u pravu. Bravo.
- no_sekirli
#53121 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ti nadji samo jedan moj post u kojem ja pisem bilo kakvu pozitivnu rijec o stozerniku, ja cu se samospalit kod tvog idlola Mileta u Bakincima. Ti mozes donijeti hepo kocke.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 19:52Kakvog entiteta? Pa ja svoja “potrazivanja” ne bi nikad spustila ispod državnog nivoa. Odnosno diplomacije. Koja se imenuje na državnom nivou. Kad i ako stozernik zasjedne. Prenesi ti to stozerniku, pa ću ja navratiti kod njega, kao onomad sto je Šušnjar za Čikagu bio. Kaže Zriki, zvao ga stozernik i za promjenu i podrsku “poskoka” bum veleposlanstvo u Čikagu. Da. Da.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 19:42Tebe ceka mjesto u nekom predsravnistvu entiteta, kad navrati Precjednik Mile i Blagojevich da im fuka skuhas.
Meni puj PIK egzotična destinacija. Najbolja!
Dopustam ja tebi da ti budes javni SNSD agitator, nije nikakav problem. Problem se ocituje u tome da ovdje glumis nekakvog patroitu i tipkovnica-jurisnika, kao ti bi nekog gazila, unistavala, za radi nekih visih ciljeva, pises huskacke postove. I nije ti ovo prvi put!
Prestani se lazno predstavljati i biti licemjerna, budi ono sto jesi, odnosno budi samo ono sto stvarno jesi.
Prestani ako nista, jer ovdje ljudi citaju tvoje "patriotske" pamflete, a tvoj idol u isto vrijeme negira Srebrenicu godinama, pokrstava Muslimane, govori ruzno o ovoj drzavi. O arlaukanjima i smradu, necu ni pisati.
- SaraFina
#53122 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja ne kužim sto vi HDZ-ovci pizdite na svaki nagovještaj da bi mi mogli sa Miletom sklopiti neki dil. On je vas guzni haver, i kužim ja to da ima ljubomore. Ali bas toliko? Kakav je to sex pobogu bio, da vas svaki nagovještaj da vas Mile napusti dovodi do sloma živaca? Opusti se. Ja onak koketiram na tu temu bez zadnjih namjera.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:10Ti nadji samo jedan moj post u kojem ja pisem bilo kakvu pozitivnu rijec o stozerniku, ja cu se samospalit kod tvog idlola Mileta u Bakincima. Ti mozes donijeti hepo kocke.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 19:52Kakvog entiteta? Pa ja svoja “potrazivanja” ne bi nikad spustila ispod državnog nivoa. Odnosno diplomacije. Koja se imenuje na državnom nivou. Kad i ako stozernik zasjedne. Prenesi ti to stozerniku, pa ću ja navratiti kod njega, kao onomad sto je Šušnjar za Čikagu bio. Kaže Zriki, zvao ga stozernik i za promjenu i podrsku “poskoka” bum veleposlanstvo u Čikagu. Da. Da.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 19:42
Tebe ceka mjesto u nekom predsravnistvu entiteta, kad navrati Precjednik Mile i Blagojevich da im fuka skuhas.
Meni puj PIK egzotična destinacija. Najbolja!
Dopustam ja tebi da ti budes javni SNSD agitator, nije nikakav problem. Problem se ocituje u tome da ovdje glumis nekakvog patroitu i tipkovnica-jurisnika, kao ti bi nekog gazila, unistavala, za radi nekih visih ciljeva, pises huskacke postove. I nije ti ovo prvi put!
Prestani se lazno predstavljati i biti licemjerna, budi ono sto jesi, odnosno budi samo ono sto stvarno jesi.
Prestani ako nista, jer ovdje ljudi citaju tvoje "patriotske" pamflete, a tvoj idol u isto vrijeme negira Srebrenicu godinama, pokrstava Muslimane, govori ruzno o ovoj drzavi. O arlaukanjima i smradu, necu ni pisati.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53123 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
slažem se ..sve je super i sve je za pet dok naši kraduChmoljo wrote: ↑15/12/2025 20:02Tacno o ovome govorim, previse ogranicen za ista smislenije.JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 19:34poštedi mene te botovske šuplje ako boga znaš
al hajde sve...to i razumijem da svako svoju konkurenciju blati i gura svoje, al smo došli do momenta takve vrijednosne degradacije da hladno i bez imalo zadrške svirate Čirilicinu priču![]()
Jeste, tako je, sve si u pravu. Bravo.
kritikovaćemo devijacije kad nas oćeraju u opoziciju
-
palermo
#53124 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U sustini ovaj post otkriva najveci problem Trojke. Vi ste citavu svoju pricu sazdali na premisi da je SDA zajedno sa DF-om najveci neprijatelj ove drzave. Bez te price ostajete bez vaseg pogonskog goriva.
A ta prica nije jednostavno istinita. I kad vas realnost udari u glavu pocnete se gubiti.
- no_sekirli
#53125 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SaraFina wrote: ↑15/12/2025 20:16Ja ne kužim sto vi HDZ-ovci pizdite na svaki nagovještaj da bi mi mogli sa Miletom sklopiti neki dil. On je vas guzni haver, i kužim ja to da ima ljubomore. Ali bas toliko? Kakav je to sex pobogu bio, da vas svaki nagovještaj da vas Mile napusti dovodi do sloma živaca? Opusti se. Ja onak koketiram na tu temu bez zadnjih namjera.no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 20:10Ti nadji samo jedan moj post u kojem ja pisem bilo kakvu pozitivnu rijec o stozerniku, ja cu se samospalit kod tvog idlola Mileta u Bakincima. Ti mozes donijeti hepo kocke.SaraFina wrote: ↑15/12/2025 19:52
Kakvog entiteta? Pa ja svoja “potrazivanja” ne bi nikad spustila ispod državnog nivoa. Odnosno diplomacije. Koja se imenuje na državnom nivou. Kad i ako stozernik zasjedne. Prenesi ti to stozerniku, pa ću ja navratiti kod njega, kao onomad sto je Šušnjar za Čikagu bio. Kaže Zriki, zvao ga stozernik i za promjenu i podrsku “poskoka” bum veleposlanstvo u Čikagu. Da. Da.Meni puj PIK egzotična destinacija. Najbolja!
Prestani ako nista, jer ovdje ljudi citaju tvoje "patriotske" pamflete, a tvoj idol u isto vrijeme negira Srebrenicu godinama, pokrstava Muslimane, govori ruzno o ovoj drzavi. O arlaukanjima i smradu, necu ni pisati.![]()
Tako je, samo Mile, Mile. Jasno je da ga stujes i cijenis.
Nista ja nemam protiv, samo dok ne prodajes svoj kvazi patrotizam.