Ja, još uvijek, nikad ništa naručio nisam sa TEMU-a...
Nije da nema interesantnih stvari...al' nisam eto...
Kad vidim kako ljudi naručuju sve i svašta...haos...
Moderator: anex
Uglavnom sitne stvari koje su kod nas daleko skuplje, a znam da su ionako kineske. Ja sam npr. nauzimao silka za trimer da mi moze biti sljedecih pet godina, ustedio sigurno 50KM. I dodatnu glavu, nek ima. Isti kvalitet kao u nasim radnjama. Ostrac za nozeve, komplet gumica za cesme raznih vrsta, kojekakvi USB adapteri kad zatreba nek ima, sorcevi i majice za po kuci i oko kuce, zvono za ulazna vrata, komplet alata za popravku satova, bastovanke makaze, zamka za strsljenove, ulosci za cipele itd. itd. Kad sve saberes, ustede su velike.
I ja sam blećak...
i obavezno gledaj one sa slikama i videima jer samo tu vidiš kakav je proizvod zaista - svi ti maltene isto prodaju pa gledaj kod nekog drugog prodavača za isti proizvod recenzije a onda naruči kod jeftinijeg
Aferim mami.-Chesterfield- wrote: ↑14/12/2025 14:24Kod mene se i mama navukla, ima blizu 80 godina i četiri razreda osnovne škole.
Objasnio sam joj kako da ubaci u korpu, zatim ja prebacim na svoj mobitel.
Ovo je jutrošnja narudžba. Ja inače prvo uzmem neka dva jeftina artikla da bih dobio kupone.
![]()
Pa da, tako i ja skontah, a za to baš treba odvojiti vrijemeVladaFBiH wrote: ↑17/12/2025 12:25i obavezno gledaj one sa slikama i videima jer samo tu vidiš kakav je proizvod zaista - svi ti maltene isto prodaju pa gledaj kod nekog drugog prodavača za isti proizvod recenzije a onda naruči kod jeftinijeg(samo pazi da su potpuno isti jer su kinezi stručnjaci za "marketing")