pa dobro, ETH je morončina
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#63002 Re: English Premier League
imal slika tabele 
- Point.
#63003 Re: English Premier League
3 tekme klupiran (sa razlogom) i odmah kmeči ko razmaženo derište novinarima.
- JohnnyS
#63004 Re: English Premier League
Ali je klub stao iza morončine. Kao što je Liverpool stao iza Slota. Samo će Real ili Barcelona stati iza igrača, a ne iza trenera.
- Logovan
#63005 Re: English Premier League
Nije ni problem što je klupiran, problem je što ih ima još koji su preloši, a redovno igraju 
- darius_maximus
#63006 Re: English Premier League
Jebi ga, ja kad sam u vezi slučaja Isak govorio da igrač ne može biti iznad kluba, da frajer ima ugovor i da je njegovo da igra kako mu se kaže, rečeno mi je da igrači nisu od kamena i da su oni sada u mogućnosti, kao u NBA-u, da biraju kada će igrati, jer je to nova realnost na koju se klubovi moraju prilagoditi.
Rečeno je da je njemu obećano jedno, ali da ga nisu ispoštovali i da se tu klub morao bolje ponijeti i menadžovati igrača.
Bit će zanimljivo ako Liverpool ne dobije ponude koje očekuje za Salaha, a Salah kao i Isak odbije da igra i ode sam da trenira negdje.
Da se zatvori krug, pa da vidimo komentare.
Rečeno je da je njemu obećano jedno, ali da ga nisu ispoštovali i da se tu klub morao bolje ponijeti i menadžovati igrača.
Bit će zanimljivo ako Liverpool ne dobije ponude koje očekuje za Salaha, a Salah kao i Isak odbije da igra i ode sam da trenira negdje.
Da se zatvori krug, pa da vidimo komentare.
- drug_profi
#63008 Re: English Premier League
Igrač ima pravo da nešto želi i da bude razočaran, isto kao što klub treba da poštuje ono što je taj igrač dao prije toga.
Što se tiče Salaha imam isti stav kao prema Isaku. Hoće da ide - pusti ga. Ako neće da ide, a neće ni da igra, onda je to već druga situacija u odnosu na Isaka. Onda je to pišanje po klubu i po svojoj zaostavštini.
Bolje poređenje je odnos prema Arnoldu. Davao je sve od sebe do zadnje minute, ali ipak su se navijači mahom osjetili izdanim. Vjerovatno zato što je dijete kluba. Takav osjećaj nismo imali kad je Wijnaldum odlazio. Čak je i mala svečanost održana.
Dakle uvijek je stvar dvosmjerna. I uvijek treba tražiti obostrano zadovoljstvo, a ne insisitirati na sili prava.
Što se tiče Salaha imam isti stav kao prema Isaku. Hoće da ide - pusti ga. Ako neće da ide, a neće ni da igra, onda je to već druga situacija u odnosu na Isaka. Onda je to pišanje po klubu i po svojoj zaostavštini.
Bolje poređenje je odnos prema Arnoldu. Davao je sve od sebe do zadnje minute, ali ipak su se navijači mahom osjetili izdanim. Vjerovatno zato što je dijete kluba. Takav osjećaj nismo imali kad je Wijnaldum odlazio. Čak je i mala svečanost održana.
Dakle uvijek je stvar dvosmjerna. I uvijek treba tražiti obostrano zadovoljstvo, a ne insisitirati na sili prava.
-
svesuper25
#63009 Re: English Premier League
Ma doslo je i do zasicenja.Salahu ce dobro doc nova sredina.Liverpul je procitan,niko ga se ne boji.Svi mirisu krv kad igraju protiv njih.
- Tito_i_Partija
- MarlboroGold
#63011 Re: English Premier League
Mislim da bi i navijači trebali otvoriti oči. Nema više igrača poput Gerrarda i sličnih ili su baš rijetki. Kakve crne izdaje i slično. Rijetki su danas istinske legende klubova od malih nogu pa da u jednom momentu izdaju klub i slično. Salah kakav god da je i šta god je donio Liverpoolu on je ipak plaćenik kao i većina drugih fudbalera, a oni koji su najviše plaćeni obično postanu plačipičke kad nije po njihovom i to pokazuje i ovaj primjer.drug_profi wrote: ↑09/12/2025 13:48 Igrač ima pravo da nešto želi i da bude razočaran, isto kao što klub treba da poštuje ono što je taj igrač dao prije toga.
Jednostavno, meni se gadi koliku moć igrači imaju u današnjem fudbalu pogotovo kad ih obasipaju novcem. Meni se to počelo gaditi još za vrijeme Ozila u Arsenalu. Trebali su ga kad ikad otjerati, a ne da se vuče skoro 2 sezone po tribinama i slično.
Nadam se da vam van Dijk neće početi praviti iste scene. I on je grohnuo u zadnje vrijeme.
- JohnnyS
- MarlboroGold
#63013 Re: English Premier League
Jače je to ispod od Mourinha u vezi Carraghera 
Baš je klaun i to teški.
Baš je klaun i to teški.
-
Osmi Socrates
#63014 Re: English Premier League
Porediti Egipat u Africi sa Engleskom u Evropi je u najmanju ruku neozbiljno. Egipat je istorijski afrička velesila. Osvojili su AFCON rekordnih sedam puta, uključujući tri puta uzastopno baš prije nego što je Salah prvi put zaigrao za nacionalni tim.
Zato Carragher uzima za primjer AFCON a ne SP.
Zato Carragher uzima za primjer AFCON a ne SP.
- JohnnyS
#63015 Re: English Premier League
Podržavam doduše ideju kako je Egipat afrička velesila, a Engleska osrednja europska nogometna nacija
-
Osmi Socrates
#63016 Re: English Premier League
Pa ne znam zašto stavljaš sve sa X što ti se čini prikladnim, čak iako je argument koji je lik odlučio da koristi poprilično poglup.
Engleska nikad nije bila evropska velesila, niti favorit na EP. Nisu ga nikad ni osvojili. Sa druge strane, Egipat na AFCON-u je jedna sasvim suprotna priča.
Uostalom, ako lik priča o engleskim igračima Liverpula koji nikad nisu osvojili EP, jer to bi trebao biti ispravan kontekst, njegovo gluparanje upravo podržava Carragherov argument. Engleski igrači Liverpula nikad nisu osvojili ništa sa reprezentacijom, ali jesu sa Liverpulom.
Engleska nikad nije bila evropska velesila, niti favorit na EP. Nisu ga nikad ni osvojili. Sa druge strane, Egipat na AFCON-u je jedna sasvim suprotna priča.
Uostalom, ako lik priča o engleskim igračima Liverpula koji nikad nisu osvojili EP, jer to bi trebao biti ispravan kontekst, njegovo gluparanje upravo podržava Carragherov argument. Engleski igrači Liverpula nikad nisu osvojili ništa sa reprezentacijom, ali jesu sa Liverpulom.
- JohnnyS
#63018 Re: English Premier League
Genijalno 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#63019 Re: English Premier League
en be aOut of 11 European games vs Spanish sides this season, English teams won 9, drew 1, and lost 1.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#63020 Re: English Premier League
E bas mi je drago zbog Salaha da je opet u timu, steta bi bilo da je onako zavrsilo.
A onaj autogolista nek se pokrije usima, bolje bi mu bilo
A onaj autogolista nek se pokrije usima, bolje bi mu bilo
- studeni76
#63021 Re: English Premier League
Haha Arsenala 
Branili se kao Zepa i opet ga primiše na kraju
Branili se kao Zepa i opet ga primiše na kraju
- Logovan
#63022 Re: English Premier League
Hahah kakav gol
golman se sjebo
- Velkoski