Trojka i prorent laktaši će da izdominiraju sa jelenom rozgom.

OK.
Daj hakize.. molim te. Znaju svi da su masovno dolazili nanpopis. Znam ja kako su moje ukucane “popisivali”
Ništa ja ne osporavam. Samo kažem da nečim potvrdite tvrdnje. Bez toga, jedina statistika koju imamo je navedena. Nisam ja kriv što je tako.moimoi wrote: ↑12/12/2025 19:09Daj hakize.. molim te. Znaju svi da su masovno dolazili nanpopis. Znam ja kako su moje ukucane “popisivali”
Neki jedu meso, neki kupus.. statisticki svi jedu sarmu.
Pa znas da je to nemoguce.Hakiz wrote: ↑12/12/2025 19:11Ništa ja ne osporavam. Samo kažem da nečim potvrdite tvrdnje. Bez toga, jedina statistika koju imamo je navedena. Nisam ja kriv što je tako.
Hakiz statisticar tvrdi da hrvata ima preko pola miliona i hoce da mu se dokazue suprotno
Vidi Archije nisam ni za koga al tu sam da hraknem
Pa imaLSD wrote: ↑12/12/2025 19:19Hakiz statisticar tvrdi da hrvata ima preko pola miliona i hoce da mu se dokazue suprotno![]()
![]()
Sto je nasmijesije, ni sam ne vjeruje u one budalstine od podataka koje postavlja![]()
Politika je umijeće mogućeg, nije Harry Potter, ne pravdam ništa ali takav ti je zakonski okvir Dejtona da kao što reče Dejton je SNSD-u omogućio da se ponaša kako se ponaša.last mohicans wrote: ↑12/12/2025 19:25 Njegova spika je uvijek dobra, ali mu je politika kita od ovce.
Ako je nemoguće, nemoguće je i zaključiti bilo šta za šta je broj bitan. U tom slučaju svaka rasprava gubi smisao.moimoi wrote: ↑12/12/2025 19:17Pa znas da je to nemoguce.
Isto kao da kazes da u BiH ima samo lupam 10.000 ovisnika jer ih je toliko prijavljeno… a zatvaras oci pred stvarnim stanjem.
Kad je vec bio u prilici jel makar upitao Plenkija sto, bolan, juce k'o migrant prelazis granicuJovicSA wrote: ↑12/12/2025 19:30Politika je umijeće mogućeg, nije Harry Potter, ne pravdam ništa ali takav ti je zakonski okvir Dejtona da kao što reče Dejton je SNSD-u omogućio da se ponaša kako se ponaša.last mohicans wrote: ↑12/12/2025 19:25 Njegova spika je uvijek dobra, ali mu je politika kita od ovce.
Ne tvrdi Hakiz ništa, Hakiz je prepisao sa stranice statistika.ba podatke za koje je navedeno da su podaci popisa stanovništva iz 2013. Hakiz druge podatke nema, ne zna za druge.LSD wrote: ↑12/12/2025 19:19Hakiz statisticar tvrdi da hrvata ima preko pola miliona i hoce da mu se dokazue suprotno![]()
![]()
Sto je nasmijesije, ni sam ne vjeruje u one budalstine od podataka koje postavlja![]()
Nije njima Dayton omogućio ništa više specijalno nego nama, a drugi je par rukava sto smo nesposobni voditi politiku, a mislimo da jesmo.Doduše, lakše im je jer su preko 90% etnički čisti. Pa vidiš mutavog Nikšića, izvinjava se faktički da mu ne bi zamjerili koalicioni partneri zbog ovog Ziketa.JovicSA wrote: ↑12/12/2025 19:30Politika je umijeće mogućeg, nije Harry Potter, ne pravdam ništa ali takav ti je zakonski okvir Dejtona da kao što reče Dejton je SNSD-u omogućio da se ponaša kako se ponaša.last mohicans wrote: ↑12/12/2025 19:25 Njegova spika je uvijek dobra, ali mu je politika kita od ovce.
Mogao si komotno staviti zvanicne podatke iz 1961, isto bi biloHakiz wrote: ↑12/12/2025 19:42Ne tvrdi Hakiz ništa, Hakiz je prepisao sa stranice statistika.ba podatke za koje je navedeno da su podaci popisa stanovništva iz 2013. Hakiz druge podatke nema, ne zna za druge.
Ako ti imaš podatke da ih nema toliko, daj podatke, izvor, dokaze, bilo šta osim svog ličnog mišljenja.
Zaboravio se i bosnjaka 1,5?LSD wrote: ↑12/12/2025 19:48Mogao si komotno staviti zvanicne podatke iz 1961, isto bi biloHakiz wrote: ↑12/12/2025 19:42Ne tvrdi Hakiz ništa, Hakiz je prepisao sa stranice statistika.ba podatke za koje je navedeno da su podaci popisa stanovništva iz 2013. Hakiz druge podatke nema, ne zna za druge.
Ako ti imaš podatke da ih nema toliko, daj podatke, izvor, dokaze, bilo šta osim svog ličnog mišljenja.![]()
Ti ako smatras da hrvata ima preko pola miliona, a srba preko milion - onda vidi sta s tobom nije u redu...nije ti valjda sva pamet stala u sakrivanju iza nekakvih komicnih statistika, jbg moras poceti malo razmisljati![]()