svesuper25 wrote: ↑09/12/2025 16:03
zippoo87 wrote: ↑09/12/2025 16:00
svesuper25 wrote: ↑09/12/2025 15:52
Naravno da placam,nikad nisam bio na drzavnim jaslama kao ti poslusnik partije.Tvoj Kona je clan narko mafije,sta kaze onaj iz kartela da moraju novu stranku osnovat,i gle cuda osnova se NiP

sve sami sda-ovci u njoj.Vjecito na drzavnim jaslama.
Ajde nadji jedan dokaz da sam ja clan i poslusnik i na drzavnim jaslama,mozes li?
Ti ovo pises svima nama...evo i Cmoljo je na drzavnim jaslama,Bata,ja...a Cmoljo vodio flrum kada ti nisi bio ni rodjen

Ili ja.
Razumijes li ti koliko ti jadno i glupo izgledas u nasim ocima???
Pa nas je sramota sa takvim jadnim botom i razmjenjivati rijeci na forumu.
Vidis li ti da ti nisi u stanju jednu jedinu smislenu recenicu sastaviti?
Pa jedini vi strasno branite neobranjeno,pored svih cinjenica,vi idalje po direktivi centrale branite.Botina mi kaze

Pa klasicni bot koji i visoku cijenu peleta mora nekako da svari.Jer ne smije protiv partije da kritikuje.
Evo opet si napisao 2-3 obicne konstrukcije i gluposti. Postavio sam ti nekoliko pitanja,nisi odgovorio. Pitam te evo neki dokaz svojih tvrdnji o meni i drugim forumasima,nemas nista.
Samo bezveze trabunjas i pises ovakve gluposti i spamas forum.
Ja ne znam ko je to u SDPu,NSu,NIPu i kojim sve strankama zaduzen za botove i ko izdaje naredbe?
Za SDA to znamo a za ove druge stranke izgleda samo ti "znas" ...pa evo daj reci i nama.
Ko to meni daje instrukcije,na koji nacin??
I sta ce se desiti ako ja ne slusa instrukcije a nisam nigdje zaposlen preko stranke??

Evo ako ne odgovoris na ova pitanja,nemoj me vise nikada citirati botinjosu.
Jesmo li se dogovorili?