Btw, jel Nico Williams igra s nekom povredom? Sad slusam da je samo jednom ove sezone odigrao citavih 90 minuta
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#14976 Re: La Liga Santander
A Bilbao neki dan hrabro i pozrtvovano odigrao na Spotify Campu 
Btw, jel Nico Williams igra s nekom povredom? Sad slusam da je samo jednom ove sezone odigrao citavih 90 minuta
- jeza u ledja
#14977 Re: La Liga Santander
Da, ja mislim da igra sa povredom.ultima_palabra wrote: ↑04/12/2025 04:13 A Bilbao neki dan hrabro i pozrtvovano odigrao na Spotify Campu
Btw, jel Nico Williams igra s nekom povredom? Sad slusam da je samo jednom ove sezone odigrao citavih 90 minuta![]()
Bilbao je los totalno ove sezone, ne mogu zabiti gola.
- jeza u ledja
#14978 Re: La Liga Santander
Btw, u par zadnjih utakmica Reala prvo sam saznao da se maskota Girone zove SISA (
) i napokon skontah na koga me podsjeca Unai Gomez 
EDIT, trebao sam postaviti adekvatnu slikicu

EDIT, trebao sam postaviti adekvatnu slikicu

-
Crvena Tifoza
#14979 Re: La Liga Santander
Tema La Liga i lik se bavi ocem Yamala. 
- insaneinthebrain
#14980 Re: La Liga Santander
kakav gol Swedberga

-
Crvena Tifoza
#14981 Re: La Liga Santander
- luckylaka
#14982 Re: La Liga Santander
Barsa ni kriva ni duzna na +4 ,poslije -5
-
Crvena Tifoza
-
CharakterZnak
#14984 Re: La Liga Santander
Nakon El Klasika odigrano je 6 utakmica primere. Barsa je dobila sve te utakmice postigavsi u prosjeku vise od 3 gola po meču. Pri tome rastavila na faktore 2 top 4 tima na tabeli. Ni kriva ni duzna....
-
Crvena Tifoza
#14985 Re: La Liga Santander
Ma pusti kraju…CharakterZnak wrote: ↑07/12/2025 23:26 Nakon El Klasika odigrano je 6 utakmica primere. Barsa je dobila sve te utakmice postigavsi u prosjeku vise od 3 gola po meču. Pri tome rastavila na faktore 2 top 4 tima na tabeli. Ni kriva ni duzna....
- kakotakonikako
#14986 Re: La Liga Santander
Izgubi real, izgubi zvezda, izgubi juventus, izgubi zeljo.
- luckylaka
#14987 Re: La Liga Santander
Ma to rece onaj na Areni na kraju
- ultima_palabra
#14988 Re: La Liga Santander
Kakav kompleksas sudija, onaj lik sto ga objesis na vjesalicu za jaknu i odes na veliki odmor.
- Point.
#14989 Re: La Liga Santander
Bravo Vigo! 
- Distortion
#14990 Re: La Liga Santander
Prosle sezone, isti period, Betis Barca penal za Betis, crveni De Jong, odmahivanje rukom Flicka koji dobija crveni i 3 utakmice kazne ako se dobro sjecam. Xabi sinoc radio sta je htio, zestoki protesti kao i Carlo ranije.ultima_palabra wrote: ↑08/12/2025 04:07 Kakav kompleksas sudija, onaj lik sto ga objesis na vjesalicu za jaknu i odes na veliki odmor.
Kako se samo ponasaju igraci i klupa Reala i kako protestuju protiv sudija to je ludilo. Njima nijedan sudija osim Gil Manzana i Hernandeza ne valja. Ovaj sinoc imao velika muda da pokaze dva crvena kartona Garciji i Carrerasu + Endrick s klupe. Kako su se Valverde i Rodrygo unijeli u facu i ko zna sta rekli sudiji
Celta odlicno odigrala mec, imali su igru i konkretne sanse sa slabijom zavrsnicom. I kod 0:0 i 11 protiv 11 su imali 3 100% sanse i mogli postici gol.
Dobise i oni konacno na Bernabeu nakon 20 godina.
Real kao i u nekim prethodnim utakmicama bezidejan, igra se na silu i na individualni kvalitet. Ako Mbappea ne ide onda je kriza. On fakticki jedini drzi Real, najbolji je strijelac dok su ostali daleko ispod. Sinoc su se trznuli kad su ostali s igracem manje a dotad je bilo u fazonu ne pritisces ti necu ni ja. Fali im kreativac na sredini terena i to se vidi iz aviona.
Bellingham propo, izgubljen na terenu, sinoc bez dozvole sudije se vraca na teren i dobija zuti karton.
P.S. Ovo sam napisao jer vidim da me spominjete tamo na vasoj internoj temi u kontekstu sudija. Nije vam sudija kriv za poraz nego igraci koji se ne bore i ne trce dovoljno.
- B6Redhell
#14991 Re: La Liga Santander
Pa kako ti nije mrsko vise
- ultima_palabra
#14992 Re: La Liga Santander
Bellingham je dobio lakat u glavu od Iglesiasa, glava mu krvava, sudija nije sudio ni faul, a onda Bellinghamu daje zuti sto se vratio prije vremena u igru. Tu je sudija uspio da stvori nervozu i onda je Fran Garcia pukao po savovima.Distortion wrote: ↑08/12/2025 09:02Prosle sezone, isti period, Betis Barca penal za Betis, crveni De Jong, odmahivanje rukom Flicka koji dobija crveni i 3 utakmice kazne ako se dobro sjecam. Xabi sinoc radio sta je htio, zestoki protesti kao i Carlo ranije.ultima_palabra wrote: ↑08/12/2025 04:07 Kakav kompleksas sudija, onaj lik sto ga objesis na vjesalicu za jaknu i odes na veliki odmor.
Kako se samo ponasaju igraci i klupa Reala i kako protestuju protiv sudija to je ludilo. Njima nijedan sudija osim Gil Manzana i Hernandeza ne valja. Ovaj sinoc imao velika muda da pokaze dva crvena kartona Garciji i Carrerasu + Endrick s klupe. Kako su se Valverde i Rodrygo unijeli u facu i ko zna sta rekli sudijiko u nasoj ligi. Poslije se i Carvajal nesto u tunelu nagovorio sudiji sto je ovaj napisao u biljeznici.
Celta odlicno odigrala mec, imali su igru i konkretne sanse sa slabijom zavrsnicom. I kod 0:0 i 11 protiv 11 su imali 3 100% sanse i mogli postici gol.
Dobise i oni konacno na Bernabeu nakon 20 godina.![]()
Real kao i u nekim prethodnim utakmicama bezidejan, igra se na silu i na individualni kvalitet. Ako Mbappea ne ide onda je kriza. On fakticki jedini drzi Real, najbolji je strijelac dok su ostali daleko ispod. Sinoc su se trznuli kad su ostali s igracem manje a dotad je bilo u fazonu ne pritisces ti necu ni ja. Fali im kreativac na sredini terena i to se vidi iz aviona.
Bellingham propo, izgubljen na terenu, sinoc bez dozvole sudije se vraca na teren i dobija zuti karton.
P.S. Ovo sam napisao jer vidim da me spominjete tamo na vasoj internoj temi u kontekstu sudija. Nije vam sudija kriv za poraz nego igraci koji se ne bore i ne trce dovoljno.![]()
- JohnnyS
#14993 Re: La Liga Santander
Nemoj molim te, sad će on naći utakmicu Barcelone protiv Extramadure iz 1994.kad se isto to dogodilo Stoičkovu. Treba ga ignorirati.ultima_palabra wrote: ↑08/12/2025 15:15Bellingham je dobio lakat u glavu od Iglesiasa, glava mu krvava, sudija nije sudio ni faul, a onda Bellinghamu daje zuti sto se vratio prije vremena u igru. Tu je sudija uspio da stvori nervozu i onda je Fran Garcia pukao po savovima.Distortion wrote: ↑08/12/2025 09:02Prosle sezone, isti period, Betis Barca penal za Betis, crveni De Jong, odmahivanje rukom Flicka koji dobija crveni i 3 utakmice kazne ako se dobro sjecam. Xabi sinoc radio sta je htio, zestoki protesti kao i Carlo ranije.ultima_palabra wrote: ↑08/12/2025 04:07 Kakav kompleksas sudija, onaj lik sto ga objesis na vjesalicu za jaknu i odes na veliki odmor.
Kako se samo ponasaju igraci i klupa Reala i kako protestuju protiv sudija to je ludilo. Njima nijedan sudija osim Gil Manzana i Hernandeza ne valja. Ovaj sinoc imao velika muda da pokaze dva crvena kartona Garciji i Carrerasu + Endrick s klupe. Kako su se Valverde i Rodrygo unijeli u facu i ko zna sta rekli sudijiko u nasoj ligi. Poslije se i Carvajal nesto u tunelu nagovorio sudiji sto je ovaj napisao u biljeznici.
Dobise i oni konacno na Bernabeu nakon 20 godina.![]()
P.S. Ovo sam napisao jer vidim da me spominjete tamo na vasoj internoj temi u kontekstu sudija. Nije vam sudija kriv za poraz nego igraci koji se ne bore i ne trce dovoljno.![]()
-
ljubijankic
#14994 Re: La Liga Santander
Ko o cemu Real o sudijama
Lakse slusati Baketa kako prica o prosperitetu i vecim platama pod vlascu SDA stranke 
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
- Distortion
#14996 Re: La Liga Santander
@ultima_palabra
Gledao sam utakmicu i samo pravim poređenje i spominjem sudiju kad već Real M kuka na sudije. Iglesias je u duelu udario Bellinghama (nenamjerno pri građenju) i to je trebao biti faul za Real kojeg sudija nije svirao.
Navijaci RM nisu navikli na objektivnije suđenje na Bernabeu, pa kad igrac RM dobije crveni odmah ne valja sudija i vrsi se pritisak da se kazni. Vinicius sinoc nakon onog faula umalo da pogodi sudiju loptom, napucao je loptu prema sudiji i pogodio Gullera koji je bio iza njega
i on je gestikulirao, napadao 4og sudiju al prosao bez kartona.
Rudiger hladno udara igraca Celte bez lopte a Celta sve istrpila jer su svjesni na kojem su gostovanju.
Mediji iz Madrida previse stavljaju akcenat na sudije, spominju i dalje Negreiru a niko da kaze direktno igracima i treneru da je to lose i da sudija nije kriv nego se ovako svi kriju iza sudije. RM zaredao kikseve nakon one pobjede protiv Barce i opet se samo sudije kritikuju.
Bice zanimljivo reci sta je rekao Arhivo VAR za ovo suđenje sinoc.
Gledao sam utakmicu i samo pravim poređenje i spominjem sudiju kad već Real M kuka na sudije. Iglesias je u duelu udario Bellinghama (nenamjerno pri građenju) i to je trebao biti faul za Real kojeg sudija nije svirao.
Navijaci RM nisu navikli na objektivnije suđenje na Bernabeu, pa kad igrac RM dobije crveni odmah ne valja sudija i vrsi se pritisak da se kazni. Vinicius sinoc nakon onog faula umalo da pogodi sudiju loptom, napucao je loptu prema sudiji i pogodio Gullera koji je bio iza njega
Rudiger hladno udara igraca Celte bez lopte a Celta sve istrpila jer su svjesni na kojem su gostovanju.
Mediji iz Madrida previse stavljaju akcenat na sudije, spominju i dalje Negreiru a niko da kaze direktno igracima i treneru da je to lose i da sudija nije kriv nego se ovako svi kriju iza sudije. RM zaredao kikseve nakon one pobjede protiv Barce i opet se samo sudije kritikuju.
Bice zanimljivo reci sta je rekao Arhivo VAR za ovo suđenje sinoc.
- ultima_palabra
#14997 Re: La Liga Santander
Nisi objektivan nimalo, da je Pedri dobio onakav lakat bez faula ti bi to proglasio zavjerom Pereza protiv mladosti Barce i pominjao bi to narednih 20 godina.
-
LSD
#14998 Re: La Liga Santander
Slozit cemo se kako je Pedri najbolji veznak na svijetu
Misljenja kastiljcica necemo uzimati za ozbiljno, njima su svakako Ceballos i Valverde najbolji.
Misljenja kastiljcica necemo uzimati za ozbiljno, njima su svakako Ceballos i Valverde najbolji.
- B6Redhell
#14999 Re: La Liga Santander
Posto je on medicinski slucaj kao i neki igraci reala u odbrani igrali li on ikad..
Pitam za jarana. ne prati kantalonsku nejač..
Pitam za jarana. ne prati kantalonsku nejač..
- Distortion
#15000 Re: La Liga Santander
Pa tog Borju Iglesiasa su u svakom duelu udarali, vukli jer igra kad prima loptu obicno se dobro gradi i zestoke duele je vodio sa odbranom. U tom duelu je slucajno udario Jude-a, nije bilo namjereultima_palabra wrote: ↑08/12/2025 18:40 Nisi objektivan nimalo, da je Pedri dobio onakav lakat bez faula ti bi to proglasio zavjerom Pereza protiv mladosti Barce i pominjao bi to narednih 20 godina.
Ne znam kako vam se moze ugodit da se ne bunite. Znaci kad Vinicius udari Inakija Penu i ovaj krvav lezi a Belingham daje gol to je ave regularno jer je bilo slucajno i Pena se digao i nastavio. Kad Huijsen laktom udari Cubarsija a Belingham postigne gol i to je sve po vasim zeljama.
I prosle i ove godine vam se svira najvise penala.
Cak vas i Peljto pogurao u ligi prvaka ove sezone za onaj komican penal
Suština priče je da je Real ekipa koja bi najmanje trebala pricati o sudijama jer godinama imaju vrhunsko suđenje u Spaniji Boga mi i u LP. Njihova RMTV najvise i proziva sudije, prave priloge svako kolo i vrse pritisak.