Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Capajebo

#89126 Re: Liverpool FC

Post by Capajebo »

vaučer wrote: 06/12/2025 20:50 Hajmo onda tigrovi. Slot dobija otkaz večeras. Koga bi doveli? Da čujem ta imena koja će raširiti krila ovog Liverpoola? Samo imena, nemojte mi ‘bilo tko je bolji’.
Unai Emery, al njega ne vjerujem da mogu uzeti Villi.
Puno realniji, i vjerovatni odabir je Iraola.
no_sekirli

#89127 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

vaučer wrote: 06/12/2025 20:50 Hajmo onda tigrovi. Slot dobija otkaz večeras. Koga bi doveli? Da čujem ta imena koja će raširiti krila ovog Liverpoola? Samo imena, nemojte mi ‘bilo tko je bolji’.
Pa evo, ja bih npr.predlozio tebe konkretno, posto ti ide dobro analiza i sinteza, i ne das nikome nista za pravo da kaze, jer si samo ti u pravu. U svoj silnoj strucnosti, poceo si se bezobrazno ponasati, bas kako se sada Slot ponasa prema Salahu i jos nekim pijedincima kojima ne da ni minutu sansu.

Ako se tebi ne da i nemas vremena, trebaju dovesti bilo koga da trzne ovu ekipu, jer Slot vise ne zna dje se nalazi.
vaučer

#89128 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Dakle - bilo koga?
Očekivano.
no_sekirli

#89129 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Da, bilo koga tko bi u ovoj situaciji uopce htio preuzeti klub.

Da uspjeh toliko ne ovisi samo od trenera, nego od sinergije dosta stvari, pokazuje to da je Slot sa, na papiru, losijom ekipom uzeo PL lani, a ove godine je bod protiv Leeds odlucan rezultat, i znak oporavka.
vaučer

#89130 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Iskreno želim vam tog bilo koga čim prije. Da se nauživate u instant uspijehu i da sve bude super. Toliko od mene za ovu sezonu. 👋
BHF_Manijak

#89131 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

I da ne bude samo da se Slotu jebu mrtvi, s pravom, treba spomenuti i strucnjek Edwardsa i Hughesa, koji nakon spickanih 500 miliona nemaju nijedno krilo da valja, nemaju zadnjeg veznog, nemaju rezervnog stopera.

Halal vjera ljudine!

Ove sezone 4 puta se prosipa vodstvo od 2:0(!!!), 4 pobjede iz 15 utakmica, u 33 utakmice 15 pobjeda, 10 jebenih golova iz prekida, iako svako kolo debil trubi koliko su opasni prekidi - otkaz bi dao Vahidu svom mrtvom, a ne ovom debilu celavom!
BHF_Manijak

#89132 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Arne Slot:

“To go away with a 3-3, I don't think that's what we deserved. We concede without the other team even having a chance. It's so difficult to play a game of football if you don't even concede a chance and it goes in.

"We can only look at ourselves because we are the ones that are doing it. That's the situation we are in.”
E jebem li ti mrtve one bezobrazne! Kakva neznalica sa retardiranim opravdanjima. Idi u picku lijepe materine u Holandiju i glumi Fergusona.
AmiĐa_Idriz

#89133 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ovaj period od reprezentativnog prozora pa do danas je sramotan. Igrao si sa Forestom, West Hamom, Leedsom, Sunderlandom i PSV-om u LP i imaš samo jednu pobjedu, stvarno očajno. Ne znam, ne vidim kako išta može preokrenuti trenutnu situaciju, pogotovo što se ulazi u ovaj zgusnuti period sezone kad ti je smanjen prostor za manevrisanje i na trening terenu. Loše kako god.
no_sekirli

#89134 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ne moze lik ovako skartati Salaha, pa o Salahu ce se pricati jos 100 godina, Slot ce se nakon Liverpoola potucati na relaciji Groningen-Brest-Prag.
I ne samo Salaha, jer svi igraci su dovedeni, dobro placeni i kao takvi zasluzuju pola sata nekada.

Pa zar se moze zaliti bilo tko na igracki kadar, isto da za Forrest ili Leeds igra neka nogometna krema i da skoluju igrace od 100+ miliona isto malu djecu? Sistem ne valja, truo je, trenerov posao je da ukomponira to sta ima na raspolaganju. Ako to nije u stanju, fala i dovidjenja. Ne znam kakav kredit, karizmu i karijeru ima Slot, pa se brani isto da je Anceloti.
ismar2215

#89135 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Prvo i osnovno, ima ko se time treba pozabaviti, mi samo mozemo pisat zelje, al ne znamo ima li realne sanse za to.

Ali evo, par je varijanti u mojoj glavi. Jedna je Glasner, mozda i ponajbolja. Po meni je on zreo za veliku ekipu, ozbiljan, stalozen, ima stav, ozbiljan takticar, pokazao da moze igrati na razne nacine. Sad ako bi uzeo, imao bi do ljeta da se malo poslozi, izvuce sta moze od sezone, navikne ekipu na sebe, sebe na njih... Druga varijanta, sa slicnim argumentima je Iraola, mada mi je Glasner za nijansu ozbiljniji.

Ako bi se ganjao neki interim menadzer koji bi preveo ekipu do ljeta, onda tu ozbiljno vidim Gerrarda, koji istina nije neki taktičar, al bi vjerujem mogao vratiti samopouzdanje igračima, trku u noge, presing više na srce, manje na mozak. To dugoročno ne bi radilo, ali za pola sezone mozda bi. Na ljeto onda mozes cak pokusati uzeti Enriquea ako se je zasitio u PSGu, ipak je Liverpool Liverpool. Mozda Xabi bude slobodan, ko zna sta se do ljeta moze pojaviti, a opet bi imao Glasnera i Iraolu kao varijante. Mogucnost je i Nagelsman na ljeto.

Kao neka najriskantnija varijanta, ali sa moguce najvecim potencijalom je Fabregas. Po mnogima je on next best thing. Ali jbg velika jer razlika u nivou Como i Liverpool, pa je to onda poprilican rizik.

Uglavnom, opcija ima, oni koji se time bave imaju o cemu pricati. Ali drzanje Slota nam lagano gasi igrače. Salah se nije onako ugasio iz cista mira, a vise puta je pokazao je da mu je stalo do kluba i ne vjerujem u price da je digao nos samo zbog klupe ni da je igrao za ugovor.
Bosanski_kralj

#89136 Re: Liverpool FC

Post by Bosanski_kralj »

Ma ovdje mora ići otkaz. Koji trener je dobar za ovako krizne momente? Možda Ranieriem trebaju probati
no_sekirli

#89137 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

BHF_Manijak wrote: 06/12/2025 21:11
Arne Slot:

“To go away with a 3-3, I don't think that's what we deserved. We concede without the other team even having a chance. It's so difficult to play a game of football if you don't even concede a chance and it goes in.

"We can only look at ourselves because we are the ones that are doing it. That's the situation we are in.”
E jebem li ti mrtve one bezobrazne! Kakva neznalica sa retardiranim opravdanjima. Idi u picku lijepe materine u Holandiju i glumi Fergusona.
Klasicni egotriper.

Nama golovi padaju izgleda po duhu svetome, iz vedra neba. Lik ne samo sto je krkan prema vlastitim igracima, krenuo je u ponizavanje ostalih klubova, koja ga sa 10 puta manjim budzetom razvaljuju iz tekme u tekmu.

Cuj, primili 3 gola, bez da je tim uopce stvorio sansu. Pa cega se samo lik dosjetio.
BHF_Manijak

#89138 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Allaha mi lik se sprda, ovo nisu istine ba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AmiĐa_Idriz

#89139 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

drug_profi

#89140 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

drug_profi wrote: 11/11/2025 01:22

Ja mislim nekih desetak bodova. 9 do 11. U najboljem slucaju do 15.
Da se samocitiram od prije cca mjesec dana.
Imamo 5. Sad nisam siguran ni u ovih 9.
AmiĐa_Idriz

#89141 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MMM1977

#89142 Re: Liverpool FC

Post by MMM1977 »

Gonite ga dok nije sve sjebao. Još se sve može popraviti ali on ne može. Bilo je da mora osvojiti 9 bodova iz 3 utakmice pa onda 6 iz dvije, on je osvojio 5 i nije uspio ništa od traženog.

Bilo ko bi bio upgrade u ovom momentu
ismar2215

#89143 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/12/2025 21:59
Ovo je bas ozbiljno. Nece ovo rezultirati trpljenjem Slota jos dugo.
drug_profi

#89144 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Vidite, sa tri boda večeras, bili bi peti na tabeli, dakle vratili bi se komforno u priču o mjestu u Ligi prvaka. 8 bodova iza lidera, sa još 69 bodova u igri.
Znači još nije kasno da se sezona okrene u dobrom smjeru, ali samo ako tim dobije stopera(e), i bar jedno krilo.

Istina je također da je Slot u kanalu i da iz njega ne može izaći jer prije svega ne detektuje pravi uzrok loših rezultata.
HarunKovac

#89145 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

BHF_Manijak

#89146 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Salah samo potvrdjuje moju tezu iz posta u toku utakmice.
Picka prava. Pojavljuje se samo s izjavama kad je njegov supak u pitanju. Klub u kurcu od pocetka sezone, frajer nije 3 izjave dao.
Na klupi u 3 jebene utakmice - eto ga opet da place i kuka.
Zasluzeno majstore. Nisi nedodirljiv ba, igras uzasno od pocetka sezone!
Ako ostali mogu biti klupirani jer su losi, sto ti ne bi mogao biti?!
AmiĐa_Idriz

#89147 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Baš se otkačio:
Mohamed Salah:

“After what I have done for the club it really hurts. You can imagine, really. After going from home to the club and you don’t know if you are starting. I know the club too well, I have been here many years. Tomorrow [Jamie] Carragher is going to go for me again and again and that’s fine.

“I have been at this club, scoring more than anyone in this generation since I came to the Premier League, I don’t think anyone has scored more goals and made more assists than me. In the whole Premier League. If I am somewhere else, everybody would go to the media and defend the players. I am the only one in this situation.

“Can I give an example? It’s silly but I am sorry. I remember a while go, Harry Kane was not scoring for ten games, everyone in the media was like, ‘Oh, Harry will score for sure.’ When it comes to Mo, everyone is like, ‘He needs to be on the bench.’ I am sorry Harry!”
no_sekirli

#89148 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

drug_profi wrote: 06/12/2025 22:11 Vidite, sa tri boda večeras, bili bi peti na tabeli, dakle vratili bi se komforno u priču o mjestu u Ligi prvaka. 8 bodova iza lidera, sa još 69 bodova u igri.
Znači još nije kasno da se sezona okrene u dobrom smjeru, ali samo ako tim dobije stopera(e), i bar jedno krilo.

Istina je također da je Slot u kanalu i da iz njega ne može izaći jer prije svega ne detektuje pravi uzrok loših rezultata.
Volim te sto gledas na stvari pozitivno, ali zaboravio si da bi nas mogli prestici i CP i Brighton i Jedinstvo. Znaci bili bi 5, ali sbbkbb jebga.

Nakon ovih Salahovih izjava, ja mislim da Slot vec lagano pakira stvari.
ismar2215

#89149 Re: Liverpool FC

Post by ismar2215 »

Ma Salah je upravu ovdje 100%. Da je on jedini problem pa hajd, al igra mu Gakpo konstantno koji je barem dvaput losiji od Salaha, a kao Mo je problem. Smijesan odnos prema njemu. Ako je iko zasluzio da ga se istrpi, to je Salah. U njemu sigurno ima energije za još, u Slotu nema ni energije ni talenta.
AmiĐa_Idriz

#89150 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nisam baš siguran da li je okej ovo ili nije, ali kako god slažem se sa Lynchom ovdje:

Post Reply