teodati wrote: ↑06/12/2025 15:04Krivo gledate, jer ja nisam već dugo vjernik, dok je Zehran ortodoksni vjernik, nije to isto.Hakiz wrote: ↑05/12/2025 21:17Ma, mi vas obojicu gledamo kao blizance.teodati wrote: ↑05/12/2025 17:13
Tebi se svi ovdje smiju, ali nikako da to shvatiš, a što se mene tiče, prvo neka pročitaju moju knjigu, kada je objavim, pa ćemo vidjeti da li će biti smiješno, ili nešto sasvim drugo.
Jer ja imam nešto novo za ponuditi, a ti nemaš, jer kako Kuran već dugo postoji, a ništa nije objasnio o postanku svega.
Pametnome dosta!![]()
Uostalom, svjesno vječno biće u koje Zehran vjeruje ne postoji, dok Bogovi i te kako postoje, daleko stariji i napredniji od nas ljudi.
Nismo jedina inteligencija u našem prostor-vremenu, već najmlađa.
vidite ljudi moji skim mi ovdje imamo posla, vrhunac perverzne neiskrenosti....Krivo gledate, jer ja nisam već dugo vjernik, dok je Zehran ortodoksni vjernik, nije to isto
dosao covjek nevjernik da nas uci mnogobostvu nas vjernike monoteiste, i jos hoce i ateiste da navuce na mnogobostvo, a oni ni ono sto je logicno kao monoteizam ne prihvataju a hoce da se prihvati brutalna nelogicnost kao politeizam....perverzluk na kubik
Zamislite sta se sve tu u njegovoj glavi mota
Lik je deklarisani nevjernik koji promovira politeziam=mnogobostvo a ujedno brani strastveno Bibliju