Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nekome wrote: ↑03/12/2025 14:26
ocigledno ga je poznavala vrlo dobro
Sigurno nije prvi put iskazao svoju agresivnost, možda je prvi puita na njoj pokazao kako je agresivan ali je sigurno čitavo vrijeme zabavljanja bio agresivan ali na nekome drugom ili nečemu drugom ali to njoj iz nekog razloga nije smetalo do finalnog momenta.
pa eto nije ni bitno, mozda se i jeste "smirio zbog nje" i islo fino, mozda nije dugo ni trajalo, mozda jeste ko zna nije ni bitno
cura htjela prekinuti ali on je valjda jedan od onih kod kojih cura ne raskida sa njim
a ona ce vjerovatno imati traume i ubuduce ce biti puno pazljivija, a mozda i nece kao ona pjevacica sto se vratila onom liku sto ju je isutao na videu (bukvalno)
nekome wrote: ↑03/12/2025 14:26
ocigledno ga je poznavala vrlo dobro
Sigurno nije prvi put iskazao svoju agresivnost, možda je prvi puita na njoj pokazao kako je agresivan ali je sigurno čitavo vrijeme zabavljanja bio agresivan ali na nekome drugom ili nečemu drugom ali to njoj iz nekog razloga nije smetalo do finalnog momenta.
pa eto nije ni bitno, mozda se i jeste "smirio zbog nje" i islo fino, mozda nije dugo ni trajalo, mozda jeste ko zna nije ni bitno
cura htjela prekinuti ali on je valjda jedan od onih kod kojih cura ne raskida sa njim
a ona ce vjerovatno imati traume i ubuduce ce biti puno pazljivija, a mozda i nece kao ona pjevacica sto se vratio onom liku sto ju je isutao na videu (bukvalno)
Nadam se samo da će žene konačno shvatiti da trebaju izbjegavati određenu vrstu muškaraca pa i po cijenu da ostanu same do kraja života ili ako se već upuste u takvu avanturu da dobro obrate pažnju kako će se ponašati.
JBG nije do mene, jednostavno je tako.
U svakom slučaju izbjegavanje je bolja opcija jer se onda nasilnik ne razmnožava i agresivna loza zavšava s njim.
GungodessMissFortune wrote: ↑03/12/2025 14:55
Nadam se samo da će žene konačno shvatiti da trebaju izbjegavati određenu vrstu muškaraca pa i po cijenu da ostanu same do kraja života ili ako se već upuste u takvu avanturu da dobro obrate pažnju kako će se ponašati.
U svakom slučaju izbjegavanje je bolja opcija jer se onda nasilnik ne razmnožava i agresivna loza zavšava s njim.
neke hoce neke nece, i ovakvih slucajeva ce biti uvijek, uvijek je i bilo
sto ne znaci da masa zena ne bi zaobisla ovu spodobu preventivno svakako
GungodessMissFortune wrote: ↑03/12/2025 14:55
neke hoce neke nece, i ovakvih slucajeva ce biti uvijek, uvijek je i bilo
sto ne znaci da masa zena ne bi zaobisla ovu spodobu preventivno svakako
Zato kažem, pametna žena se nikad ne bi upustila u dugotrajnu vezu sa agresivnim likom.
Pa i mi muškarci uvijek gledamo da ih izbjegavamo, ono gdje si šta ima i allahimanet.
GungodessMissFortune wrote: ↑03/12/2025 13:37
Čekaj tebi je ok da bilo koja osoba ode sa nekim negdje a da ga/ju prije toge ne upozna?? Ne smatraš to kao neki problem? Apsolutno nije bitno žensko ili muško da je u itanju?
Ko govori o odlasku bilo kuda?
Ako sam ja dobro čitala do sada, konzulica i porodica su većinu svog života živjeli van BiH. Ako je tako, zar nije moguće da joj kćer nije upućena u lokalne mahalaštine tipa ko je ko u gradu?
Možda vi pratite crnu hroniku s toliko detalja da možete sa slike prepoznati nekog i znati listu prethodnih djela, možda žene to ne rade.
moimoi wrote: ↑03/12/2025 13:36
Prije 20god si na googlu mogao naci svoju simpatiju?
Svaka cas
Citaj pazljivije. Guglao vec nadjenu simpatiju.
Ma to i mislim
Jest fb toliko star.. al brate nije unas jos dobio toliki zamah. Barem se ja ne sjecam. Na internetu si mogao visiti mozda sat .. em slaba konekcija.. em treba nekom fiksni. Koliko mene pmcenje sluzi.
To možda prije 25-30 god. Ja na selu dobio DSL 2006. god. sa 2 Mbit brzinom.
Ma to i mislim
Jest fb toliko star.. al brate nije unas jos dobio toliki zamah. Barem se ja ne sjecam. Na internetu si mogao visiti mozda sat .. em slaba konekcija.. em treba nekom fiksni. Koliko mene pmcenje sluzi.
Ma to i mislim