Sad će redovi ispred beMzinskih
Prazni pletare sa brljom i toči beMzin dok ga ima.
Ovo je klinac od uzorka. Zabačene i zatucane sredine do kojih dopire Pink i Informer. Ništa drugo od ovakvih sredina nije bilo ni za očekivati. Plus sve je lako kontrolirati, manipulisati, namještati.El_comadante wrote: ↑01/12/2025 20:22 Biti su izbori u 3 opštine u Srbiji. U sve 3 je pobjedio SNS i mogu sami formulari vlast. Opozicija ni blizu. U jednoj opštini 38% to im je najbolji rezultat. Vučić da je pametan raspisat izbore i za skupštinu Srbije. Uzeo bi izbore.
Vučić objavio da nije stigla pozitivna odluka iz SAD o NIS-u, Srbija je dala dozvolu za prestanak rada rafinerije
Očekujem izjavu tipa: "Amerikanci su nam rekli da tačno 12:00 moramo obustaviti rad rafinerije, ali ja sam naređenje izdao u 12:03. Niko nam neće govoriti šta trebamo, kada i kako da radimo."Mr.Sojic wrote: ↑02/12/2025 12:39Vučić objavio da nije stigla pozitivna odluka iz SAD o NIS-u, Srbija je dala dozvolu za prestanak rada rafinerije![]()
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-nism ... ezi-nis-a/
SlEdi vanredno zaSedanje svaka 2 dana![]()
Nosač kišobrana i stativa nešto zabrinut![]()
Pipa se znači zatvara u 12:04 po srednjoputinovskom vremenuavetinja wrote: ↑02/12/2025 14:08Očekujem izjavu tipa: "Amerikanci su nam rekli da tačno 12:00 moramo obustaviti rad rafinerije, ali ja sam naređenje izdao u 12:03. Niko nam neće govoriti šta trebamo, kada i kako da radimo."Mr.Sojic wrote: ↑02/12/2025 12:39Vučić objavio da nije stigla pozitivna odluka iz SAD o NIS-u, Srbija je dala dozvolu za prestanak rada rafinerije![]()
https://nova.rs/vesti/biznis/vucic-nism ... ezi-nis-a/
SlEdi vanredno zaSedanje svaka 2 dana![]()
Nosač kišobrana i stativa nešto zabrinut![]()
![]()
Pumpe uz granicu su ubijale od posla. U BiH je gorivo 20 centi jeftinije nego u SRB, masovno su sipali ovamo. Jedino da im se digne cijena jer goriva nece imatiistra_hr wrote: ↑03/12/2025 18:07![]()
Meni je ovo apsurdna situacija, neobjašnjiva totalno.
Rusi vlasnici NIS-a - a, Amerikanci odlučuju o svemu; dozvoljavaju (ili ne) rad .... Ko je tu lud?
Fakat, uskoro svi u pograničnim mjestima (oko Srbije) moraju produžit radno vrijeme benzinskih na 24 sata dnevno
Nikola Sandulovic
eopdnSosrtc6m3130
h
t
7
1h168ll6912g9amch5f8u31iu9060lg636t58c08
·
ALEKSANDRE VUČIĆU, GLEDAJ OVE OČI I OVU DECU! ONI SU ŽRTVE TVOG USAVRŠAVANJA "ENGLESKOG JEZIKA" NA JEVREJSKOM GROBLJU I U OKUPACIJI SARAJEVA!
DA TE UPOZNAM SA SARAJEVSKIM SAFARIJEM POŠTO NISI NIKADA ČUO ZA NJEGA A KAMOLI BIO DEO TOGA!!!
1601.DETE je ubijeno snajperskim hicima i bombama u najvećoj, najdužoj i najmonstruznijoj okupaciji jednog grada-Sarajeva u novijoj Svetskoj istoriji u REŽIJI SRBIJE!!! Deca od uzrasta bebe, jedne godine starosti, dve godine, 3 godine, 4 godine...i sve tako po redu do 16. godine njihovog kratkog života!
Ova deca su ubijana iz zabave i oholosti srpskih kriminalnih i terorističkih jedinica i bogatih stranih ubica koji su takvu vrstu lova i zabave to SRBIMA PLAĆALI. Ubijana su metkom u glavu, ili bili smrtno ranjavana da bi im roditelji došli u pomoć i oni bili ubijeni sa njima. Ubijana su dok su se igrala zajedno sa svojim vršnjacima ispred zgrada, na ulici, u svojim sobama, išli po vodu ili sakupljala drva da se ogreju u nekom od mnogih podrumu u kojima su se godinama krili! Ubijani su im roditelji na njihove oči da bi deca istrčala iz zaklona i došli do njih da im pomognu plačući i bili i oni ubijeni zajedno sa njima! Ubijani su u naručjima svojih majki koje su istim metkom ranjene ili ubijene!
Pošto Srbija i dalje tvrdi, kao
i sve njene predhodne i sadašnje vlasti da SRBIJA NIJE BILA U RATU, tražim od srpskih pravosudnih organa i medjunarodnog krivičnog suda pravde u Hagu, da pokrenu krivičnu odgovornost za sve učesnike TERORISTIČKIH I KRIMINALNIH AKCIJA koji su iz Srbije dolazili na teritoriju nezavisne države #BIH i vršili najteža zverstva, ratne zločine, zločine protiv čovečnosti i GENOCID nad tamošnjim stanovništvom! To se posebno odnosi na Tomislava Nikolića, Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića koji su bili deo i organizatori tih zločina i terorizma!
Za svako ovo ubijeno dete koje je na fotografijama, imam ime i prezime, godinu rodjenja, kao i tačan datum i način njihove smrti!
Njihova lica, oči me proganjaju i neću se smiriti kao čovek i kao političar dok ne budem i zadnjeg njihovog ubicu sproveo pravdi!
Izvinjavam se svim drugim roditeljima u BIH čiju su decu takodje na isti način isti monstrumi ubili a nisam ih ovde spomenuo i stavio njihovu fotografiju, jer jednostavno nisam imao više snage da gledam ta lica, te detinje i nevine oči i čitam njihovu užasnu sudbinu koja im je prekinula život na njihovom početku..a sve sam ih video i pročitao!
KAKO MISLIŠ ALEKSANDRE VUČIĆU DA ĆU TI JA OVO KAO ČOVEK ILI BUDUĆI PREDSEDNIK SRBIJE OVO OPROSTITI I DA ĆE BILO KO NA SVETU MOĆI DA ME SPREČI DA BUDEŠ ZA OVO UHAPŠEN I OSUDJEN NA 1000 DOŽIVOTNIH ROBIJA!?!?!
P.S. A ti Srbijo ćutiš na ovo...BRINEŠ ŠTO NEĆEŠ IMATI BENZINA?! OVO TE NE DOTIČE I OVO TE NE BRINE?!!! Posle se pitate što sve manje imam želju i razlog da budem predsednik Srbije...KOME??? GLEDAJ OVO SRBIJO I PITAJ SE KAKO BI TI BILO DA GLEDAŠ OVAKO SVOJU DECU?!