UnKnownBA wrote: ↑02/12/2025 12:54
Vjerovatno si upućeniji u dešavanja pa znaš da je takav scenarij manje vjerovatan ali ja više ne vjerujem nikom. Vjerujem da i u skupštini od 51 delegata ima i onih sa sličnim razmišljanjem kao i komentar ispod mog koji su za investitora bez obzira na cijenu, ne razmišljajući o posljedicama. Vidim i Mirvići se pojavljuju među imenima delegata tako da me više ništa ne bi iznenadilo pa i to da se odnekud pojavi većina koja će to izglasati.
Ja ti garantujem da nema tih što bi olako pustili nekog u klub, ako ih i ima, mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ljudi su bijesni, dosta im je da se valjamo u blatu, dosta im je da mi plaćamo dug kojeg neko drugi nabije, zbog toga hoće promjene. Pričam o običnim ljudima, ne o skupštini. To je meni uredu. Hoćemo da se nešto promijeni. Sad sa druge strane, nije problem omogućiti promjene ali šta ako nešto krene po zlu? Ko će biti najgori? Pa biće najgori oni što su glasali i dopustili ulaganje u klub. Nikoga neće zanimati što je to bila želja većine ljudi u tom trenutku. Najgori će biti oni što su glasali. Valja stati pred ljude. Mada to ništa kod nas ne znači. Godinama ljudi truju klub, otimaju, nabijaju dug pa se slobodno šeću stadionom ali ko ima imalo časti, dobro će razmisliti kada je riječ o tim temama. To je promjena koja utiče na narednih 50 godina i jače, a ne samo na narednih 5-10. Budi siguran da niko neće podignuti ruku za nešto što nije dobro po Želju, kratkoročno i dugoročno.
Primijetio sam i ja da je tu jedna gospođa/gospođica koja dijeli prezime sa našim potencijalnim strateškim partnerom. O čemu je tu riječ, ne mogu reći jer zaista nisam upućen. Pokušao sam pronaći nešto opširnije ali nema detalja da je na neki način bliska sa Saninom, osim što dijele prezime. Što se mene lično tiče, ako je onako kako imam informacije da je i ako je tačno da je klub maksimalno zaštićen, ja smatram da nema problema da se glasa za ponudu.
Impliciraš da je gospođa/gospođica ubačena u skupštinu, sa još nekim ljudima samo da glasa za ponudu? Da se nešto izglasa, potrebno je najmanje 36 ruku. Ja znam dosta ljudi koji su ušli u skupštinu, koliko su kompetentni, pitanje je, ali siguran sam da su bar kada je riječ o Želji, iskreni i da nemaju neke tajne namjere. Opet ću reći, siguran sam da neće glasati za nešto što i kratkoročno i dugoročno nije dobro po Želju. Oni će procijeniti da li je to dobro po nas ili ne.