SaraFina wrote: ↑24/11/2025 11:18
Novak20 wrote: ↑24/11/2025 07:57
SaraFina wrote: ↑24/11/2025 00:52
Ovaj potop SNSD-a je direktan udar i na HNS. Sta kazes @Novak20 Predugo su gradili stozernik i Mile nekakve sporazume i tvrdili da ih podrzava 80% Srba i Hrvata. Na kraju Mile i SNSD debitiraše s skromnih 200 k a HDZ nece dobaciti ni 100.
E sada, ja u zvaku i slabu izlaznost ne vjerujem pretjerano.
Izgleda da je realno u RŠ oko 650.000 Srba. I da su lapo lapo za SNSD/SDS.
Mozemo se kladiti da HDZ-ovaca ima? @Novak20 ?
Ispada da Mileta ne podrzava procentualno ni? A Čovketa bumo vidjeli.
Ovo nisu prvi prijevremeni izbori za predsjednika RS. 2007. je odaziv na izbore bio 414k ili cca 37% gdje je kandidat SNSD dobio manje od 42% glasova i pobijedio. Jučer je na izbore izašlo 443k glasača tako da ne vidim ničiji potop osim tvoj.
https://www.izbori.ba/RezultatiRS/Summa ... jednik.asp
Ti možeš vjerovati u što hoćeš kao i ja koji vjerujem da su Bošnjaci u RS dali barem četvrtinu ili petinu glasova kandidatu oporbe tako da otpada priča o "lapo-lapo" Srba.
Za ozbiljne prognoze što će biti za godinu dana na izborima u BiH je rano.
I Bakir je mislio da je 2022. godina skidanja okova pa što bi ? Još uvijek sjedi na klupi za rezervne igrače.
Zaboravljas okolnosti pod kojim su raspisani izbori? I da je Dodiku ocajnicki bio potreban „bum“ rezultat. Jer se izofirao i priznao drzavu i sud. Ovaj rezultat je blagogovoreci propast SNSD -a a i Miletova licna. Sto ti odbijas to priznati, iskljucivo je tvoj problem,
Stozer HDZ-a vise zali za Miletovom propasti, nego i neke struje u SNSD-u.

Kao sto rekoh HNS i stozernik takodjer ce dozivjeti potop.
Ništa ja ne zaboravljam.
Pa ni tvoje bečke upise o pobjedniku Komšiću, bojkotu hr proizvoda, zbivanjima u Neumu, Pelješkom mostu, ubacivanju preko 1/3 Bošnjaka u hrvatski klub DN, puštanju HDZ niz kanalizaciju, propasti EP HB zbog gubitaka, propasti Aluminija, kupovini zemlje u RS itd, itd.
Sve je vodilo propasti anam onih ali eto, ostadoše u vlasti dok potop čeka one koji izbjegavaju odgovornost zbog tragedija u Jablanici i DP u Tuzli.
Priznaj da fulaš svaki put i vrati se lijepom i mirnom životu u Beču.
Nitko ti ovdje neće zamjeriti.