Pa koji kurac ti i ona dosada ispravljate sve sto napisem. Samo vas dvojica filozofa!
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
kakavdanakneiskustvu
- canvra888
#30428 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovo je sad bilo i brže nego što sam očekivao.
-
kakavdanakneiskustvu
#30429 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
laki je uvijek nervozan, i to priličnocanvra888 wrote: ↑23/11/2025 20:54Ovo je sad bilo i brže nego što sam očekivao.
- canvra888
#30430 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
...a samo upitah odakle info da Roberson nije pozvan.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/11/2025 20:56laki je uvijek nervozan, i to prilično
Valjda se zaboravilo da je sam John izjavio nakon Poljske da ne zna da li će nastupati više za reprezentaciju. Što je i razumljivo sasvim, čovjeku 37, možda se i čuva maksimalno za što duži klupski angažman.
-
kakavdanakneiskustvu
#30431 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
slabi živci, nervoza,i tako te anomalijecanvra888 wrote: ↑23/11/2025 21:08...a samo upitah odakle info da Roberson nije pozvan.
Valjda se zaboravilo da je sam John izjavio nakon Poljske da ne zna da li će nastupati više za reprezentaciju. Što je i razumljivo sasvim, čovjeku 37, možda se i čuva maksimalno za što duži klupski angažman.
tek sad možemo fasovati,vidiš topla braća smo kao
- Altsa
#30432 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da si i jednu utakmicu Reala sa Musom pogledao u zadnje dvije godine ne bi lupao ovakve gluposti za Musu. Mi smo ovdje na forumu navijali za to da Musa ode iz Reala jer je bio zapostavljen od Matea i nije dovoljno igrao sto je svakako dijelovalo na njega. Kada mu neko ponudi minutazu i jos i pare onda je najmanje bitna stvar da li je to Dubai ili npr. Monako koji su realno po zvucnosti nizi nivo od Reala ali ni Real vise nije ono sto je bio.Better Man wrote: ↑23/11/2025 20:17Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.canvra888 wrote: ↑23/11/2025 20:04Pa šta to rade ovi momci koji su napravili veći podvig nego što je Marković ikad uspio sa reprezentacijom? Tek onako hlađenjem jajca dospjeli do osmine finala u desetkovanom sastavu?Better Man wrote: ↑23/11/2025 17:50
Neno Marković je ginuo za dres reprezentacije za razliku od ovih maneknena, koji se ponašaju kao.ra6mažrna djeca i sad mi se igra, sad mi se ne igra.
Zbog 2-3 pojedinaca ti onako hladno generaliziraš ekipu od 15-ak momaka koji su uvijek tu na raspolaganju i koji su nerijetko igrali i povrijeđeni. Previše vas drži nostalgija.
Obojica su "zaposleni" u Dubaiju i njihovo je da slusaju poslodavca ali po meni nije najveci problem sto oni ne mogu doci jer se to vec desavalo ranije vec sto imamo dvostruke arsine za nase i za srbe i turke. I onda ti jos jedan lik koji je anonimus pokusava da proda pricu o tome kako je on sarajlija i kako je ovo njegova reprezentacija. Hau jes no.
Tvoje povlacenje i spominjanje igraca koji su igrali dok si bio u OŠ i koji su igrali u sasvim drugom vremenu je totalni debilizam. Izvadi glavu iz proslosti i ne zamaraj nas sa igracima od kojih polovica nije vise ni ziva.
-
kakavdanakneiskustvu
#30433 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kod tebe je tako lako primijetiti nostalgiju za prošlim vremenima i sve je za tebe nekada bilo bolje nego je sadaBetter Man wrote: ↑23/11/2025 20:17Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.canvra888 wrote: ↑23/11/2025 20:04Pa šta to rade ovi momci koji su napravili veći podvig nego što je Marković ikad uspio sa reprezentacijom? Tek onako hlađenjem jajca dospjeli do osmine finala u desetkovanom sastavu?Better Man wrote: ↑23/11/2025 17:50
Neno Marković je ginuo za dres reprezentacije za razliku od ovih maneknena, koji se ponašaju kao.ra6mažrna djeca i sad mi se igra, sad mi se ne igra.
Zbog 2-3 pojedinaca ti onako hladno generaliziraš ekipu od 15-ak momaka koji su uvijek tu na raspolaganju i koji su nerijetko igrali i povrijeđeni. Previše vas drži nostalgija.
Musa je u okviru europske kosarke nivo Markovica,svidjalo se to tebi ili ne
- Better Man
#30434 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja isključivo govorim o odnosu prema državnom dresu i da je Marković uvijek bio tu za razliku od Muse.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/11/2025 21:24Kod tebe je tako lako primijetiti nostalgiju za prošlim vremenima i sve je za tebe nekada bilo bolje nego je sadaBetter Man wrote: ↑23/11/2025 20:17Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.canvra888 wrote: ↑23/11/2025 20:04
Pa šta to rade ovi momci koji su napravili veći podvig nego što je Marković ikad uspio sa reprezentacijom? Tek onako hlađenjem jajca dospjeli do osmine finala u desetkovanom sastavu?
- hrasno38
#30435 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Druze Musa je dolazio uvijek kada je bio pusten od kluba i masu puta je dolazio i povrijedjen i stvarno nema smisla covjeku prisivati da izbjegava dres reprezentacije jer to nije apolsutno tacno. Ni Neno ne bi dolazio da je bio povrijedjen. Musa je sada bas momacki sjebo koljeno, prije toga je imao zajebanu operaciju, prije toga operaciju grla, pa povredu zgloba sa kojim je odigrao protiv Hrvatske.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:08Ja isključivo govorim o odnosu prema državnom dresu i da je Marković uvijek bio tu za razliku od Muse.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/11/2025 21:24Kod tebe je tako lako primijetiti nostalgiju za prošlim vremenima i sve je za tebe nekada bilo bolje nego je sadaBetter Man wrote: ↑23/11/2025 20:17
Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.
- Better Man
#30436 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dubai nikad neće imati ugled i renome jednog Reala niti će osvajati trofeje kao Real ili neki drugi legendarni klub koji je sinonim za Euro ligu. Ne ide se iz kluba od renomea i ugleda u jedan plastični klub. Čist primjer je Luka Modrić. Mogao je otići davno u Saudijsku Arabiju i uzeti duplo veći novce, ali nije. Ostao je u Realu i uzeo ono najvažnije, a to su naslovi LP-a. I kad je otišao, otišao je u također slavni klub Milan.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 20:52Cuj budala??? U Realu zaradjivao godisnje milion EUR a ovdje ce zaradjivati vise od 3 miliona????? Musa je 5 igrac Eurolige po ugovoru. Dubai ako ne ove godine sljedece se boriti sigurno za prvo mjesto u Euroligi jer mu niko ne moze parirati sa parama kojima moze platiti igrace. I sada da su bili kompletni od pocetka bi sigurno bili u samom vrhu. To ti ne bi otisao u drugu firmu koja ti nudi tri puta vecu platu???Better Man wrote: ↑23/11/2025 20:17Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.canvra888 wrote: ↑23/11/2025 20:04
Pa šta to rade ovi momci koji su napravili veći podvig nego što je Marković ikad uspio sa reprezentacijom? Tek onako hlađenjem jajca dospjeli do osmine finala u desetkovanom sastavu?
-
Boxii44
#30437 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja ne znam zasto se uopste imena Muse i Kamenjasa povlace vezano za te stvari, i jedan i drugi su vise puta pokazali da su povrijedeni dolazili igrat za repku, pogotovo Musa. Ne mislim da je ovdje bilo sta do njih, da se njih pita dosli bi obojica igrat makar na jednoj nozi, Musa je svakako povrijeden i ne bi mogao, ali mogli su pustit makar Kamenog. Mada gledajuci stanje u ekipi, iako jesmo tanki na centru na papiru, na bekovima ako Gegic ne bude igrao sto su sve sanse da nece, Kondic bi tu dosao ko kec na desetku. Al eto mozda ovo bude dobra prilika da se Hrelju baci u vatru, iako ce prije Campara uzeti neke minute od Atica i Castanede
- Better Man
#30438 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ok. Uredu. Ali mislim da je mogao neke stvari odgoditi i na vrijeme sanirati povredu i odigrati Euro.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:15Druze Musa je dolazio uvijek kada je bio pusten od kluba i masu puta je dolazio i povrijedjen i stvarno nema smisla covjeku prisivati da izbjegava dres reprezentacije jer to nije apolsutno tacno. Ni Neno ne bi dolazio da je bio povrijedjen. Musa je sada bas momacki sjebo koljeno, prije toga je imao zajebanu operaciju, prije toga operaciju grla, pa povredu zgloba sa kojim je odigrao protiv Hrvatske.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:08Ja isključivo govorim o odnosu prema državnom dresu i da je Marković uvijek bio tu za razliku od Muse.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/11/2025 21:24
Kod tebe je tako lako primijetiti nostalgiju za prošlim vremenima i sve je za tebe nekada bilo bolje nego je sada
- studeni76
#30439 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ja ba samo neka se piše. A to sto se pišu gluposti, nema veze.
Jbt prigovarati Musi neodazivaje je bas ono ....
Jbt prigovarati Musi neodazivaje je bas ono ....
- hrasno38
#30440 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kao prvo @Altsa je pojasnio da je Musa imao velikih problema u Realu sa Mateom i to smo svi komentarisali ovdje konstantno. KOnstantno je sputavan i kad je bio fantastican i kad nije bio sto je naravno opravdano. Real nije zadnje dvije godine ni blizu najjaci klub Eurolige a ponavljam musi je placao milion godisnje a ovdje dobija tri, zivi u Dubaiu koji se ne moze uporediti sa Madridom, ima puno vece benificije od onih koje imao u Realu. I Dubai ovu sezonu nije nista losiji od Reala ali ima velike probleme sa povredama. Otisao je Ronaldo U SA, otisao je Mesi u SAD pa sto ne bi Musa u Dubai koji igra Euroligu isti kao i Real. On je igrao NBA, igrao je u najjacem evropskom klubu sad igra za pare sto je po menii poptuno razumljivo.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:18Dubai nikad neće imati ugled i renome jednog Reala niti će osvajati trofeje kao Real ili neki drugi legendarni klub koji je sinonim za Euro ligu. Ne ide se iz kluba od renomea i ugleda u jedan plastični klub. Čist primjer je Luka Modrić. Mogao je otići davno u Saudijsku Arabiju i uzeti duplo veći novce, ali nije. Ostao je u Realu i uzeo ono najvažnije, a to su naslovi LP-a. I kad je otišao, otišao je u također slavni klub Milan.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 20:52Cuj budala??? U Realu zaradjivao godisnje milion EUR a ovdje ce zaradjivati vise od 3 miliona????? Musa je 5 igrac Eurolige po ugovoru. Dubai ako ne ove godine sljedece se boriti sigurno za prvo mjesto u Euroligi jer mu niko ne moze parirati sa parama kojima moze platiti igrace. I sada da su bili kompletni od pocetka bi sigurno bili u samom vrhu. To ti ne bi otisao u drugu firmu koja ti nudi tri puta vecu platu???Better Man wrote: ↑23/11/2025 20:17
Kad sam spomenuo manekene, mislio sam isključivo na dvojac Musa - Kamenjaš. Musa je sve rekao svojim odlaskom u Dubai. Novci su mu važniji od trofeja. Samo budala ide iz Reala u tamo nakav Dubai. Probao je u NBA i na vrijeme shvatio da nikad neće biti nivo za te lige i vratio se u Evropu i dođeš do slavnog Reala i onda ideš u smiješni Dubai. Zato ni on, ani Kamenjaš neće biti veličine jednog Markovića, a da ne govorim ex Yu legendama kao što su Dražen, Toni, Dino, Vlade, Žarko, Praja, Kičo, Mirza, Krešo, Moka i drugi.
- Thorgerson
#30441 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
@Better Man
Sta mislis da li bi Markovic dosao na okupljanje repke, da mu klub to izricito zabrani. Da je tad bila situacija kao sada.
Poredis neuporedivo.
Situacija je takva kakva jeste. Evropska reprezentativna kosarka nije na organizacionom nivou kao fudbal. Preklapaju se takmicenja i svako svoju stranu vuce.
ULEB ne zeli da prihvati nista. Ne zeli prozore za kvalifikacije. I sta tu moze igrac, koji je doslovno u vlasnistvu kluba, da uradi?
Dakle, ti mislis da bi eto i jedan Markovic napustio svoj klub, ostavio svoje igrace, rekao treneru odjebi, rekao vlasnicima odjebite i vi i dosao da igra za repku. Izvini, iako je to Markovic, ja ne vjerujem da bi to on uradio. Niti bilo ko normalan. Na stranu bilo kakav patriotizam i qrci palci.
Sta mislis da li bi Markovic dosao na okupljanje repke, da mu klub to izricito zabrani. Da je tad bila situacija kao sada.
Poredis neuporedivo.
Situacija je takva kakva jeste. Evropska reprezentativna kosarka nije na organizacionom nivou kao fudbal. Preklapaju se takmicenja i svako svoju stranu vuce.
ULEB ne zeli da prihvati nista. Ne zeli prozore za kvalifikacije. I sta tu moze igrac, koji je doslovno u vlasnistvu kluba, da uradi?
Dakle, ti mislis da bi eto i jedan Markovic napustio svoj klub, ostavio svoje igrace, rekao treneru odjebi, rekao vlasnicima odjebite i vi i dosao da igra za repku. Izvini, iako je to Markovic, ja ne vjerujem da bi to on uradio. Niti bilo ko normalan. Na stranu bilo kakav patriotizam i qrci palci.
- Thorgerson
#30442 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I pogledati one dnevnice, pa nesto pricati.
Jebote ja ne bih za onu dnevnicu otisao da gledam tekmu, a kamo li da igram.
I opet nasa raja nadje nesto da nekome spocitava.
Jebote ja ne bih za onu dnevnicu otisao da gledam tekmu, a kamo li da igram.
I opet nasa raja nadje nesto da nekome spocitava.
- hrasno38
#30443 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kako ce sanirati kad su mu to otkrili kada je dosao na pripreme????Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:21Ok. Uredu. Ali mislim da je mogao neke stvari odgoditi i na vrijeme sanirati povredu i odigrati Euro.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:15Druze Musa je dolazio uvijek kada je bio pusten od kluba i masu puta je dolazio i povrijedjen i stvarno nema smisla covjeku prisivati da izbjegava dres reprezentacije jer to nije apolsutno tacno. Ni Neno ne bi dolazio da je bio povrijedjen. Musa je sada bas momacki sjebo koljeno, prije toga je imao zajebanu operaciju, prije toga operaciju grla, pa povredu zgloba sa kojim je odigrao protiv Hrvatske.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:08
Ja isključivo govorim o odnosu prema državnom dresu i da je Marković uvijek bio tu za razliku od Muse.
- Altsa
#30444 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa pustite Bettera on ima obicaj da se petlja u stvari o kojima nema blage veze.
- Better Man
#30445 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I Ronaldo i Mesi su otišli u poznam godinama svoje karijere, a ne u najboljim godinama i to je velika razlika. Moje je.mišlj3nj3 da se insistirali sa Dubaiem.neće nastajati trofeja. Uzet će dobru lovu i ništa više.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:26Kao prvo @Altsa je pojasnio da je Musa imao velikih problema u Realu sa Mateom i to smo svi komentarisali ovdje konstantno. KOnstantno je sputavan i kad je bio fantastican i kad nije bio sto je naravno opravdano. Real nije zadnje dvije godine ni blizu najjaci klub Eurolige a ponavljam musi je placao milion godisnje a ovdje dobija tri, zivi u Dubaiu koji se ne moze uporediti sa Madridom, ima puno vece benificije od onih koje imao u Realu. I Dubai ovu sezonu nije nista losiji od Reala ali ima velike probleme sa povredama. Otisao je Ronaldo U SA, otisao je Mesi u SAD pa sto ne bi Musa u Dubai koji igra Euroligu isti kao i Real. On je igrao NBA, igrao je u najjacem evropskom klubu sad igra za pare sto je po menii poptuno razumljivo.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:18Dubai nikad neće imati ugled i renome jednog Reala niti će osvajati trofeje kao Real ili neki drugi legendarni klub koji je sinonim za Euro ligu. Ne ide se iz kluba od renomea i ugleda u jedan plastični klub. Čist primjer je Luka Modrić. Mogao je otići davno u Saudijsku Arabiju i uzeti duplo veći novce, ali nije. Ostao je u Realu i uzeo ono najvažnije, a to su naslovi LP-a. I kad je otišao, otišao je u također slavni klub Milan.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 20:52
Cuj budala??? U Realu zaradjivao godisnje milion EUR a ovdje ce zaradjivati vise od 3 miliona????? Musa je 5 igrac Eurolige po ugovoru. Dubai ako ne ove godine sljedece se boriti sigurno za prvo mjesto u Euroligi jer mu niko ne moze parirati sa parama kojima moze platiti igrace. I sada da su bili kompletni od pocetka bi sigurno bili u samom vrhu. To ti ne bi otisao u drugu firmu koja ti nudi tri puta vecu platu???
- hrasno38
#30446 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa od love se zivi a ne od trofeja druze mojBetter Man wrote: ↑23/11/2025 22:40I Ronaldo i Mesi su otišli u poznam godinama svoje karijere, a ne u najboljim godinama i to je velika razlika. Moje je.mišlj3nj3 da se insistirali sa Dubaiem.neće nastajati trofeja. Uzet će dobru lovu i ništa više.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:26Kao prvo @Altsa je pojasnio da je Musa imao velikih problema u Realu sa Mateom i to smo svi komentarisali ovdje konstantno. KOnstantno je sputavan i kad je bio fantastican i kad nije bio sto je naravno opravdano. Real nije zadnje dvije godine ni blizu najjaci klub Eurolige a ponavljam musi je placao milion godisnje a ovdje dobija tri, zivi u Dubaiu koji se ne moze uporediti sa Madridom, ima puno vece benificije od onih koje imao u Realu. I Dubai ovu sezonu nije nista losiji od Reala ali ima velike probleme sa povredama. Otisao je Ronaldo U SA, otisao je Mesi u SAD pa sto ne bi Musa u Dubai koji igra Euroligu isti kao i Real. On je igrao NBA, igrao je u najjacem evropskom klubu sad igra za pare sto je po menii poptuno razumljivo.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:18
Dubai nikad neće imati ugled i renome jednog Reala niti će osvajati trofeje kao Real ili neki drugi legendarni klub koji je sinonim za Euro ligu. Ne ide se iz kluba od renomea i ugleda u jedan plastični klub. Čist primjer je Luka Modrić. Mogao je otići davno u Saudijsku Arabiju i uzeti duplo veći novce, ali nije. Ostao je u Realu i uzeo ono najvažnije, a to su naslovi LP-a. I kad je otišao, otišao je u također slavni klub Milan.
- canvra888
#30447 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I kakve to veze ima sa reprezentacijom i nama koji navijamo za ovu reprezentaciju?Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:40I Ronaldo i Mesi su otišli u poznam godinama svoje karijere, a ne u najboljim godinama i to je velika razlika. Moje je.mišlj3nj3 da se insistirali sa Dubaiem.neće nastajati trofeja. Uzet će dobru lovu i ništa više.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:26Kao prvo @Altsa je pojasnio da je Musa imao velikih problema u Realu sa Mateom i to smo svi komentarisali ovdje konstantno. KOnstantno je sputavan i kad je bio fantastican i kad nije bio sto je naravno opravdano. Real nije zadnje dvije godine ni blizu najjaci klub Eurolige a ponavljam musi je placao milion godisnje a ovdje dobija tri, zivi u Dubaiu koji se ne moze uporediti sa Madridom, ima puno vece benificije od onih koje imao u Realu. I Dubai ovu sezonu nije nista losiji od Reala ali ima velike probleme sa povredama. Otisao je Ronaldo U SA, otisao je Mesi u SAD pa sto ne bi Musa u Dubai koji igra Euroligu isti kao i Real. On je igrao NBA, igrao je u najjacem evropskom klubu sad igra za pare sto je po menii poptuno razumljivo.Better Man wrote: ↑23/11/2025 22:18
Dubai nikad neće imati ugled i renome jednog Reala niti će osvajati trofeje kao Real ili neki drugi legendarni klub koji je sinonim za Euro ligu. Ne ide se iz kluba od renomea i ugleda u jedan plastični klub. Čist primjer je Luka Modrić. Mogao je otići davno u Saudijsku Arabiju i uzeti duplo veći novce, ali nije. Ostao je u Realu i uzeo ono najvažnije, a to su naslovi LP-a. I kad je otišao, otišao je u također slavni klub Milan.
- Better Man
#30448 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A lova dolazi sa trofejima. Nema trofeja, nema ni love.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:55Pa od love se zivi a ne od trofeja druze mojBetter Man wrote: ↑23/11/2025 22:40I Ronaldo i Mesi su otišli u poznam godinama svoje karijere, a ne u najboljim godinama i to je velika razlika. Moje je.mišlj3nj3 da se insistirali sa Dubaiem.neće nastajati trofeja. Uzet će dobru lovu i ništa više.hrasno38 wrote: ↑23/11/2025 22:26
Kao prvo @Altsa je pojasnio da je Musa imao velikih problema u Realu sa Mateom i to smo svi komentarisali ovdje konstantno. KOnstantno je sputavan i kad je bio fantastican i kad nije bio sto je naravno opravdano. Real nije zadnje dvije godine ni blizu najjaci klub Eurolige a ponavljam musi je placao milion godisnje a ovdje dobija tri, zivi u Dubaiu koji se ne moze uporediti sa Madridom, ima puno vece benificije od onih koje imao u Realu. I Dubai ovu sezonu nije nista losiji od Reala ali ima velike probleme sa povredama. Otisao je Ronaldo U SA, otisao je Mesi u SAD pa sto ne bi Musa u Dubai koji igra Euroligu isti kao i Real. On je igrao NBA, igrao je u najjacem evropskom klubu sad igra za pare sto je po menii poptuno razumljivo.
- canvra888
#30449 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- Didier