Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tanko Peeters ove sezone Boga mi. Povreda k'o u prici i to sve misicne, bez uticaja dakle protivnika, osim kod Gravena nakon Uniteda.
Prosla sezona ok, ova kurcina.
Mislim da se nećemo skoro oporaviti od sjebane predsezone, a nemojmo se lagati - bila je sjebana. Sve je evidentno u kurcu oko fitnessa, onda dodaš ozljede i sve ode dodatno u kurac. Ne znam, imao sam nadu pred ovu rundu utakmica - sad baš i nemam. Nadam se da će Slot dati priliku Ramseyu umjesto drkanja sa Szobom koji nam je očajno potreban u veznom redu. Bit će ovo ujeban mjesec, u to nema sumnje.
Kakve loše procjene struke, žalosno koliko su invalida u ekipi zadržali i još ih pojačali invalidima iz drugih ekipa.
Da su malo proguglali vidjeli bi koliko su neki igrači apsolutno nedorasli liverpoolovom dresu. A mi se tješimo nekim naprednim analitikama edwardsa i ekipe.
vaučer wrote: ↑21/11/2025 12:30
Mislim da se nećemo skoro oporaviti od sjebane predsezone, a nemojmo se lagati - bila je sjebana. Sve je evidentno u kurcu oko fitnessa, onda dodaš ozljede i sve ode dodatno u kurac. Ne znam, imao sam nadu pred ovu rundu utakmica - sad baš i nemam. Nadam se da će Slot dati priliku Ramseyu umjesto drkanja sa Szobom koji nam je očajno potreban u veznom redu. Bit će ovo ujeban mjesec, u to nema sumnje.
Ma ide Gomez ovu utakmicu, dok ne crkne do iduce, Szoboszlai mora u vezu, jer sad ni Wirtza nema, tako da Gomez sigurno ulijece, ali klupa je sve tanja i tanja.
Ne bi me iznenadilo da kraj decembra docekamo sa Ramseyem u prvoj postavi i nikakvoj alternativi na klupi.
Ne moze se reci da nije pokrivena pozicija desnog beka, ali je problem sto je pokrivena sa 3 lika kojima je uvijek otvoren karton u domu zdravlja.
Ne znam otkud toliko omalovazavanje Gomeza. Nije mozda top igrac, ali uvijek je davao maksimum. Mogao bi startati u ovakvim utakmicama.
Ili cak Jones da starta na beku. Bilo je par utakmica, cini mi se krajem prosle sezone, kada je igrao desnog beka i bio odlican. Szobo je motor ekipe, najbolji igrac ove sezone, i bas je steta koristiti ga na beku.
Ja da sam na mjestu Gomeza i Ramseya jebo bih mu mater celavu u picku i zatrazio transfer u januaru!
Odbili su postiti momka ljetos, ostavili ga i sad ga debil jebe iako je bez oba desna beka.
Kakvo ponizavanje dede mi.
Szboszlaija jase na beku, frajer najkonstantniji igrac ekipe ove sezone.
Gakpo mrtvi opet na krilu, jer je dao gol iz penala jebenoj Litvaniji ili kome vec.
Ne mislim da je trebao biti ponisten gol, ali nama je protiv Cityja ponisten u identicnoj situaciji. Cak je Robertson manje smetao golmanu nego ovo sad. Hiljadu puta prezvakana tema o nejednakom kriteriju.
convict wrote: ↑22/11/2025 16:39
Ne mislim da je trebao biti ponisten gol, ali nama je protiv Cityja ponisten u identicnoj situaciji. Cak je Robertson manje smetao golmanu nego ovo sad. Hiljadu puta prezvakana tema o nejednakom kriteriju.
Apsolutno
AmiĐa_Idriz wrote: ↑22/11/2025 16:40
Konate ne smije biti starter na početku iduće godine.
Očajan iz utakmice u utakmicu. To se mora u Januaru rjesavati, do tada Gomez, ne može biti gori od njega nikako
Ma on mora otkaz dobiti koliko večeras. Nema ovo smisla više trpiti. Pojma nema sta da radi covjek od ovog tima. Iz kola u kolo pokazuje nedostatak ideje.