Velkoski wrote: ↑19/11/2025 10:12
I šta gledam na TK snimku? Isto sve.
Znam da je unpopular opinion i da većina komentara biti 'bravo za policajca' i 'jedno govno manje', no kazna za pljačku nije smrt, bar koliko je meni poznato. Ovo ne znači ni da mi je žao kriminalca, samo da bismo ko društvo valjda trebali pratiti neka pravila ili da jednostavno idemo u anarhiju
Ali znam da su ove rasprave uglavnom populističke, tako da bravo čika policajac!!!!! Samo pucajte po svima i neće više niko krasti.
Pa ne znamo šta se dešavalo prije ovog dijela koji se vidi na klipu. Možda su pljačkaši već bili zapucali na policiju.
Ali koliko se vidi položaj ruku jednog od policajca koji puca, nije baš da je usmjeren prema dole, npr u gume, više mi izgleda kao položaj prema prozorima auta ili zadnjoj šajbi. Problem je auto koje ulazi na raskrsnicu i pištolj policajca koji je okrenut u tom smjeru u trenutku pucnjave, ok ne diretkno ali rikošet npr i ostale slične situacije.
Stvarno ne znam šta je u glavama tih ljudi, ustaneš ujutro, popiješ kafu, pozdraiviš se sa ukućanima, nađeš se sa ekipom i umjesto na posao il negdje šta ja znam već, ti ideš naoružan pljačkati zlataru. Možda čak nisu imali ni prave pištolje već neke replike ili gasne, haj ga znaj