BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ateista

#5651 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

DonieBrasco wrote: 18/11/2025 12:30 @Ateista

Od kuce sve pocinje nije on mogao puci samo od drustva, zivota kakvog je vodio, licnih iskustava, nesto se i kuci desavalo.

Svima nama od kuce mnogo toga pocinje i nosimo od iste da se ne lazemo.
Tako je, ili je od kuce nauceno, ili eventualno neka urodjena greska u sistemu, tipa sociopatija, ali i na to se moze uticati, samo treba roditelj prihvatiti da mu dijete ima problem i na vrijeme potraziti pomoc.
drug_profi

#5652 Re: BiH - Crna hronika

Post by drug_profi »

Našikano je sve raznim supstancama. Od anabolika bez kontrole do spida i nenamčega sve.
I to ljudi troše kao što bih ja pivu popio.
DonieBrasco

#5653 Re: BiH - Crna hronika

Post by DonieBrasco »

Gledao samo puno filmova, igrice, ali ne mogu sebi da u glavi zamislim da je on u svom tom ludilu pomucenog uma da dize oruzije i puca joj u glavu.

Žao mi sto joj neko nije pomogao ali sve se to desava u trenutku nikome nije na kraj pameti sta sce se desiti.
peca777

#5654 Re: BiH - Crna hronika

Post by peca777 »

DonieBrasco wrote: 18/11/2025 16:41 Gledao samo puno filmova, igrice, ali ne mogu sebi da u glavi zamislim da je on u svom tom ludilu pomucenog uma da dize oruzije i puca joj u glavu.
Zasto sebe stavljate u tu situaciju sa ovim mozgom? Pa toliko sam ljudi upoznao koji su u depresiji koje JA NE MOGU DA SHVATIM, a vidim sta sebi i drugima urade.

Da ne pisem disklejmer da to nema veze s ovom slucajem i slicno. Hocu da kazem, ludilo
dječak sa šibicama

#5655 Re: BiH - Crna hronika

Post by dječak sa šibicama »

Zuta minuta moze doci trenutno, dogodi se, covjek poludi afekt ovo ono. Nije opravdanje ali dogodi se, nismo svi isti.

On je nju lovio da je ubije, proracunato bezobrazno bolesno. Isla je ona klasicna "bice moja ili nicija". Namjerio je da je ubije, i to je ostvario.
Previse je takvih slucajeva ovdje i precesto se dogadja, epidemija. Kuduz manija.
drug_profi

#5656 Re: BiH - Crna hronika

Post by drug_profi »

Žuta minuta je minuta.
Dođe i prođe.
Ovo je odluka. Predumišljaj.
Mate_Miso_Kovac

#5657 Re: BiH - Crna hronika

Post by Mate_Miso_Kovac »

dječak sa šibicama wrote: 18/11/2025 16:53 On je nju lovio da je ubije, proracunato bezobrazno bolesno. Isla je ona klasicna "bice moja ili nicija". Namjerio je da je ubije, i to je ostvario.
Upravo. "Žuta minuta" ili tzv. "Ubojstvo iz strasti" bi bilo da su se svadjali u momentu i da je frajer dohvatio šta mu je najbliže bilo i ubio je. Lik je ilegalno nabavio oružje, namjenski. Namjenski ga spakovao. Namjenski otišao da nadje djevojku. Namjenski je ganjao i na kraju izvršio klasično smaknuće metkom u glavu. Ovo je s teškim predumišljajem.
Chloe
Photo mod

#5658 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chloe »

Ateista wrote: 18/11/2025 13:25

Od kuce sve pocinje nije on mogao puci samo od drustva, zivota kakvog je vodio, licnih iskustava, nesto se i kuci desavalo.

Tako je, ili je od kuce nauceno, ili eventualno neka urodjena greska u sistemu, tipa sociopatija, ali i na to se moze uticati, samo treba roditelj prihvatiti da mu dijete ima problem i na vrijeme potraziti pomoc.
Nisam stigla baš pratiti, onaj ubica iz Mostara, o njemu pišete, da li je bio čudak, već poznat kao agresivan i "nezgodan" :?
Chloe
Photo mod

#5659 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chloe »

drug_profi wrote: 18/11/2025 16:59 Žuta minuta je minuta.
Dođe i prođe.
Ovo je odluka. Predumišljaj.
Da. Odlučio je ubiti, nabavio pištolj. Ubio.
moimoi

#5660 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

dječak sa šibicama wrote: 18/11/2025 10:52 Lik ubio djevojku, ganjao je po gradu, klasicna egzekucija naravno da je za vjesala.

Izadje babo pred novinare i kenja fin momak za primjer u gradu. Sta hoce time reci, ne razumijem, poklopi se po usima covjece. Neka ti je sest puta sin, mrvica covjecnosti kaze da kazes zao mi je djevojke ona je za primjer u gradu. Ne tvoj idiot od sina.
Razumijem i oca… covjek je i sam u soku.
Vjerovatno vrti po glavi da li je bilo naznaka… sve su to odbranbeni mehanizmi.
Haris.ba

#5661 Re: BiH - Crna hronika

Post by Haris.ba »

moimoi wrote: 18/11/2025 17:32 Razumijem i oca… covjek je i sam u soku.
Naznaka je bilo. Pitanje je samo da li se je reagovalo adekvatno.
moimoi

#5662 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

Haris.ba wrote: 18/11/2025 17:36
moimoi wrote: 18/11/2025 17:32 Razumijem i oca… covjek je i sam u soku.
Naznaka je bilo. Pitanje je samo da li se je reagovalo adekvatno.
Sigurno jeste… samo je tesko svakom roditelju to priznati. Roditelj skorobuvijek trazi “opravdanje” u necem ili nekom drugom
1Dante1

#5663 Re: BiH - Crna hronika

Post by 1Dante1 »

Na onu pricu maloljetnica, seksa i to. I mamu i tatu i uciteljicu joj hebem. Vi koji zatvarate oci, ovo je svakodnevnica

Video je tiktok, legalan, a neka ga gleda svako ko hoce na svoju odgovornost
Spoiler
Show
I ovo skola? I ovo obrazovanje? I onda mi neko dodje i pametuje ma sta ce one sa xy godina, sta one znaju.
moimoi

#5664 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

Da djevojcice od 15-16 god zele da su sexy, pozeljne… to je normalno. Uvijek bilo i uvijek ce biti.
Ono sto nije normalno jeste da se prdonja od 30+ lozi na nju.
tokio25

#5665 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

nije problem ako se lozi jer koja ej razlika da se lozi na nju ili na tebe udatu i sl kao sto se ti lozis na bilo kog zauzetog muskarca npr
problem je ako prdonja ili bilo ko pokusava nesto suprotno onome sto zeli druga strana kao sto je slucaj ovog ubistva u mostaru
koja je razlika ako sudija proganja tu od 16 ili ovu od 33
ako one nece odjebi i gotovo
isto je i suprotno ako decko momak covjek nece popusti ga zenska glavo
mada je ovaj zadnji slucaj rijetkost desava se

i ja se lozim mozda na tetku na komsinicu koja je udata al nista ne pokusavam nego "ganjam" ono sto mogu
Ateista

#5666 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

Chloe wrote: 18/11/2025 17:03
Ateista wrote: 18/11/2025 13:25

Nisam stigla baš pratiti, onaj ubica iz Mostara, o njemu pišete, da li je bio čudak, već poznat kao agresivan i "nezgodan" :?
Iskreno, nisam upratio konkretno o njemu sta se pricalo.
Govorim vise generalno, smatram da osoba spremna na ovako nesto mora u toku djetinjstva pokazati neke znakove da nesto nije u redu, da ne moze samo tako obican i normalan covjek prevrnuti i na ovakav nacin ganjati nekog da ga ubije i uraditi to.
moimoi

#5667 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

tokio25 wrote: 18/11/2025 17:57 nije problem ako se lozi jer koja ej razlika da se lozi na nju ili na tebe udatu i sl kao sto se ti lozis na bilo kog zauzetog muskarca npr
problem je ako prdonja ili bilo ko pokusava nesto suprotno onome sto zeli druga strana kao sto je slucaj ovog ubistva u mostaru

i ja se lozim mozda na tetku na komsinicu koja je udata al nista ne pokusavam nego "ganjam" ono sto mogu
Razlika je bitna. Pa cak i kada je obostrano kako kazes… dijete od 15-16 godina ne razmislja zdravorazumski, vrlo ih je lako manipulisati… e tu ti je razlika.
tokio25

#5668 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

moimoi wrote: 18/11/2025 18:04
tokio25 wrote: 18/11/2025 17:57 nije problem ako se lozi jer koja ej razlika da se lozi na nju ili na tebe udatu i sl kao sto se ti lozis na bilo kog zauzetog muskarca npr

Razlika je bitna. Pa cak i kada je obostrano kako kazes… dijete od 15-16 godina ne razmislja zdravorazumski, vrlo ih je lako manipulisati… e tu ti je razlika.
ovu od 33 ne mozes manipulisati?
nema tu razlike vjeruj mi jer ja sam od 16-17 vidio osobe koje su daleko razumnije zrelije nazovi kako hoces neko neke osobe od 30+
i dijete nije sa 15-16
upravo zbog toga taj od 16 odgovara drugacije pred zakonom ako napravi nesto od onoga ko ima 14 i manje
moimoi

#5669 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

tokio25 wrote: 18/11/2025 18:07

nema tu razlike vjeruj mi jer ja sam od 16-17 vidio osobe koje su daleko razumnije zrelije nazovi kako hoces neko neke osobe od 30+
i dijete nije sa 15-16
upravo zbog toga taj od 16 odgovara drugacije pred zakonom ako napravi nesto od onoga ko ima 14 i manje
Moze, ali to je vec do te osobe. Jedno je kada odrasloj osobi npr prijetis eksplicitnim fotografijama/ filmovima a drugo je kada djetetu prijetis kojem to u datom momentu izvleda kao kraj svijeta.
I da… da ponovimo-dijete je sve dok mora imati odraslu osobu pored sebe prilikom ispitivanja u policiji, dr je pedijatar, roditelji idu na roditeljski, ne moze glasati etc. pa pricaj sta hoces
banjaluka078

#5670 Re: BiH - Crna hronika

Post by banjaluka078 »

Zvorničanka M.E, koju je sinoć nožem pokušao ubiti sin Boško S, zadobila je povrede opasne po život i biće prevezena u UKC Republike Srpske na dalje liječenje.

Nesrećna žena je zadobila ubodne rane po glavi, grudnom košu, natkoljenici i potkoljenici.

Nakon napada M.E. je zbrinuta u jedinici Intenzivne njege u Bolnici Zvornik, ali je zbog težine povreda upućena u Banjaluku na dalje liječenje.

U napadu je povrijeđena i njena kćerka, koja je pokušala da odbrani majku. Srećom njene povrede nisu teže prirode i ona nije zadržana na bolničkom liječenju, piše ATV.

Jezivi zločin odigrao se sinoć oko dva sata iza ponoći u njihovoj porodičnoj kući u Zvorniku. Prema nezvaničnim informacijama Boško S. je nožem nasrnuo na majku. Nesrećna žena je krenula da bježi i istrčala je iz kuće na put. Sin je krenuo za njom i ubrzo je sustigao i nastavio da joj nanosi udarce oštrim predmetom.

Njegova sestra je u međuvremenu pozvala policiju koja je uhapsila napadača.

Iz Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je saopšteno da se B.S. na teret stavlja krivično djelo pokušaj teškog ubistva, pri čemu su dvije osobe zadobile povrede hladnim oružjem.

– Od strane ovlaštenih službenih lica PU Zvornik i dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je obavljen uviđaj na licu mjesta, te izuzeti tragovi koji mogu služiti u daljem toku postupka. B.S. je lišen slobode i nakon što što bude ispitan u prostorijama tužilaštva biće donesena odluka o stavljanju prijedloga za određivanje pritvora – saopštilo je OJT Bijeljina.

Nezvanično, S.B. prolazi kroz policijske evidencije kao osoba sklona zloupotrebi narkotika, te da se ranije zbog toga i liječio.
tokio25

#5671 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

moimoi wrote: 18/11/2025 18:19
tokio25 wrote: 18/11/2025 18:07

i dijete nije sa 15-16
Moze, ali to je vec do te osobe. Jedno je kada odrasloj osobi npr prijetis eksplicitnim fotografijama/ filmovima a drugo je kada djetetu prijetis kojem to u datom momentu izvleda kao kraj svijeta.
I da… da ponovimo-dijete je sve dok mora imati odraslu osobu pored sebe prilikom ispitivanja u policiji, dr je pedijatar, roditelji idu na roditeljski, ne moze glasati etc. pa pricaj sta hoces
zakon sam kaze mozes imati seks sa tom osobom i to je dovoljno da ne odgovaras pred sudom ako je zelja obostrana
znamo sigurno svi gdje je stariji bio sa maloljetnicom pa kad je postala punoljetna uzeli se i zivjeli sasvim ok

ne znam zasto se pravi problem ako nesto da kazem ide i nema problema izmedju samih osoba
ja licno sam samo protiv toga da bilo ko protiv necije zelje pristanka i sl nesto pokusava bez obzira na godine pol i sve ostalo
Mate_Miso_Kovac

#5672 Re: BiH - Crna hronika

Post by Mate_Miso_Kovac »

tokio25 wrote: 18/11/2025 18:29
znamo sigurno svi gdje je stariji bio sa maloljetnicom pa kad je postala punoljetna uzeli se i zivjeli sasvim ok
Ne znamo svi xD

Anyway, Jeffrey Epstein approves of this message :roll:

Image
tokio25

#5673 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

ni blizu epstinu
one su sigurno bile drogirane silovane i ko zna sta jos i sigurno nisu zeljele da mijenjaju toliko staraca ako su ikako zelile da budu sa starcima
sada pokusavate da izjednacite nesto sto uopste se ne moze porediti samo da bi opravdali vase stavove
BadBoy

#5674 Re: BiH - Crna hronika

Post by BadBoy »

1Dante1 wrote: 18/11/2025 17:43 Na onu pricu maloljetnica, seksa i to. I mamu i tatu i uciteljicu joj hebem. Vi koji zatvarate oci, ovo je svakodnevnica

Video je tiktok, legalan, a neka ga gleda svako ko hoce na svoju odgovornost
Spoiler
Show
I ovo skola? I ovo obrazovanje? I onda mi neko dodje i pametuje ma sta ce one sa xy godina, sta one znaju.
Taman da je najgolija na svijetu odrasli muškarac koji je dovoljno sazrio može da se iskontroliše i skonta da je to ipak samo dijete koje samo želi pažnju.

Muškarci moraju "evoluirati" i prestati izgovore tražiti u svemu drugome osim u sebi.
moimoi

#5675 Re: BiH - Crna hronika

Post by moimoi »

tokio25 wrote: 18/11/2025 18:48 ni blizu epstinu
one su sigurno bile drogirane silovane i ko zna sta jos i sigurno nisu zeljele da mijenjaju toliko staraca ako su ikako zelile da budu sa starcima
sada pokusavate da izjednacite nesto sto uopste se ne moze porediti samo da bi opravdali vase stavove
Naravno da mozes. Jer kod doticnih od 30+ nema romantike.. ves cisto mlado meso, nevinost, dijete.. to je ono sto TI nikako ne zelis da shvatis. ONI NISTA ZAJEDNICKO NEMAJU OSIM SEXA
Post Reply