Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑17/11/2025 21:33
Ljudi su govna.
Što sam stariji sve više ljude prezirem.
Toliko mali procenat je normalnih, empatičnih, logičnih i razumnih.
Nikakav, ama baš nikakav jazuk ne bi bio da nas sve kakva boleščina pomete....
20 % normalnih.
Nema gore stoke od čovjeka, čak i kad pokaže empatiju može to biti iz nekog interesa ili trenutnog hira, osjećaja nadmoći, itd.
mali_balon wrote: ↑17/11/2025 23:09
Najgore u svemu ovome je cinjenica da ima zena koje pravdaju ovakve poznatom supljom tipa ja strasno osudjuje lika ALI.....nastavlja se prica mozda je sama trazila belaja...STRASNO je ovo cuti inace a kamo li od zena
Žene su žrtve ali su i sukrivci u svemu što se događa.
Žene imaju veći utjecaj i više vremena provode sa svojom djecom, svojim sinovima i kroz odgoj bi trebale da im daju do znanja da su žene ravnopravne i vrijede više od muškaraca jer realno imaju značajniju ulogu u društvu.
Nizde veze blago receno....da ne kazem da nisam nesta gluplje u zivotu procitao....imas li djece....
mali_balon wrote: ↑17/11/2025 23:09
Najgore u svemu ovome je cinjenica da ima zena koje pravdaju ovakve poznatom supljom tipa ja strasno osudjuje lika ALI.....nastavlja se prica mozda je sama trazila belaja...STRASNO je ovo cuti inace a kamo li od zena
Žene imaju veći utjecaj i više vremena provode sa svojom djecom, svojim sinovima i kroz odgoj bi trebale da im daju do znanja da su žene ravnopravne i vrijede više od muškaraca jer realno imaju značajniju ulogu u društvu.
Nizde veze blago receno....da ne kazem da nisam nesta gluplje u zivotu procitao....imas li djece....
jok,..
27 godina u braku, dvije kćerke, liberalne isto kao i mi. A liberalan sam jer je moja mama bila takva, otac je bio religiozan ali ne i isključiv, nije gledao u tuđe živote.
jok,..
27 godina u braku, dvije kćerke, liberalne isto kao i mi. A liberalan sam jer je moja mama bila takva, otac je bio religiozan ali ne i isključiv, nije gledao u tuđe živote.
A gledas li ti tudje zivote....koliko god ti se cini da te otac manje odgajao odgajao te istom kolicinom odgoja kao.majka samo na drugaciji nacin....svako roditelj ima ulogu udgoju.....I sto si odgojio da 15 16 odgojio si
jok,..
A gledas li ti tudje zivote....koliko god ti se cini da te otac manje odgajao odgajao te istom kolicinom odgoja kao.majka samo na drugaciji nacin....svako roditelj ima ulogu udgoju.....I sto si odgojio da 15 16 odgojio si
Da, ali znam mnogo porodica, posebno onih gdje imaju samo mušku djecu, gdje su majke sinove odgojile kao macho muškarce, pa svekrva je ta često sa pravom ozloglašena osoba.
Last edited by Ci-Nick on 18/11/2025 10:00, edited 1 time in total.
Tekst je od hrvatskog nacionaliste ,ali objvavljujem.Ima li istine? Da li su hrvatice u prosjeku emancipovanije? Cinjenjca je da se femicid desava najvise kod Bosnjaka u BIH
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑18/11/2025 09:59
Tekst je od hrvatskog nacionaliste ,ali objvavljujem.Ima li istine? Da li su hrvatice u prosjeku emancipovanije? Cinjenjca je da se femicid desava najvise kod Bosnjaka u BIH
Zavrzlama da pratis HB oprema, a nije prvi put da postalvjas nesto od njih, previse je cak i od tebe. Pa bolan prije par mjeseci smo gledali kako pajdo rukometas mlati zenu pred djecom, a policija se smije. Usao, zapisali ga, i pustili kuci.
Bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića sumnjiči se da je 22. rujna pretukao suprugu Klaru, nakon čega je ona pobjegla iz kuće te slučaj prijavila policiji. Nakon toga je on uhićen, ali i ubrzo pušten, a u obiteljskoj kući je pronađen arsenal oružja. Klara Buntić je javnosti dostavila mučan audiozapis nasilja, a u više istupa svjedočila o zlostavljanju. Istaknula je kako strahuje za život te je najavila da je pokrenula postupak rastave braka.
Sud u Ljubuškom, na kojem je Buntićeva majka dugogodišnja zaposlenica, odbio je zahtjev tužiteljstva za pritvaranjem Buntića. Tražili su izuzeće, međutim, Viši sud u Širokom Brijegu to je odbio. Buntić ostaje na slobodi uz mjere opreza.
Brisi ovo i prestani se brukati
Jedno google pretrazivanje ce pokazati da ovo nije tacno
jok,..
Da, ali znam mnogo porodica, posebno onih gdje imaju samo mušku djecu, gdje su majke sinove odgojile kao macho muškarce, pa svekrva je ta često sa pravom ozloglašena osoba.
Tacno znam o.kojim likovima pricas i koje su to porodice....vjeruj to sve otac aminuje I sav je sretan sto je to tako....tu je on glavni i odgovorni ne smije.mater drugacije jer bi moglo bit belaja
Brisi ovo i prestani se brukati
Jedno google pretrazivanje ce pokazati da ovo nije tacno
Da, ako se usporedi broj Hrvata sa brojem Bošnjaka, moglo bi se ispostaviti da su Hrvati više frustrirani.
nesto promisljam o posljednjim trenutcima pokojnice
lako je lezat i razmisljat...da je uskocila u taksi normalno
i rekla žuri negdje...
možda bi se spasila
a možda bi budala dvoje ubio
u tim trenutcima covjek ne razmislja normalno...nije film ako je budala odlucila ubiti on bi je ganjo po cijelom gradu
"Slomljen sam i zbog sudbine svog sina koji je bio dijete za primjer u gradu i šire. Anis je bio jedna dobričina i momak kojeg su svi voljeli. Bio je sportista, sportski radnik i sudija koji je uzorno radio. Volio je tu djevojku i imali su planove za život, ali nešto se strašno prelomilo u njegovoj glavi i završilo tragično za obje porodice".
"Slomljen sam i zbog sudbine svog sina koji je bio dijete za primjer u gradu i šire. Anis je bio jedna dobričina i momak kojeg su svi voljeli. Bio je sportista, sportski radnik i sudija koji je uzorno radio. Volio je tu djevojku i imali su planove za život, ali nešto se strašno prelomilo u njegovoj glavi i završilo tragično za obje porodice".
Dobro i sta je covjek pogrešno reko? To je njegovo dijete i dalje iako je sada i ubica. Cak mislim da je sasvim korektna izjava ako je tražena.
Mogo je rec nemam komentar, a to bi po meni bilo gore.
Tugy plaky za obitelj ubojice. Ja znam da svatko voli svoje dijete, ali šuti, šuti, ništa ne govori jer ne možeš ga obraniti nikako
sumirprimus wrote: ↑18/11/2025 10:42
Jarane njegov je kakav god.bio i razumijem ga. Roditeljska muka je najteža.
Pa kažem, to razumijem, ali šuti s ovom pričom kako je bio miran i fin i pičke materine. Sućut obitelji ubijene i vozdra, a ne bio je momak za primjer.
Tugy plaky za obitelj ubojice. Ja znam da svatko voli svoje dijete, ali šuti, šuti, ništa ne govori jer ne možeš ga obraniti nikako
sumirprimus wrote: ↑18/11/2025 10:42
Jarane njegov je kakav god.bio i razumijem ga. Roditeljska muka je najteža.
Pa kažem, to razumijem, ali šuti s ovom pričom kako je bio miran i fin i pičke materine. Sućut obitelji ubijene i vozdra, a ne bio je momak za primjer.
Možda su ga i novinari safatali nije da ne znaju ovako lešinarit i oni, čovjek u muci, stresen ne kalkulise. Ne znam nagadjam