ne slazes se sa ovom konstatacijom? kapidzic bolji od ostalig iz sda?Hakiz wrote: ↑16/10/2025 12:40https://www.klix.ba/vijesti/bih/beslija ... /251016066"Isti po neodgovornosti, isti po licemjerju, isti po političkom očaju. Građani Kantona Sarajevo danas vide razliku: između mrtvog betona koji ste vi ostavili i života koji se sada vraća u svaki kvart, školu, ulicu i park", zaključila je.
Suza mi je krenula.
Naša stranka
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3601 Re: Naša stranka
-
moimoi
#3602 Re: Naša stranka
Ne moze biti cist zrak, kada je prljav grad.
Poceti od jkp Rada… Zaposliti ljude sa okp-om za ciscenjem… ili barem par njih koji ce nadzirati ostale. Gledam ih svakodnevno.. pokupe 1 papir,a prodju pored 20.
I nije da se ne moze.. sjetite se svih vecih dogadjaja kada je Sa blistalo u roku od 48 sati.
Parkinge tj rubove ja mislim da nikad niko nije ni ocistio… nego ono sto vjetar i kisa raspuse.. to je to.
Imaju mehanizaciju… vidi se jednom godisnje kada ih se prozove.
Nas djecak i njegove “ideje” ala subvencije za elektricna auta.. necu komentarisati.
Umjesto zakonski uvesti da taxi mora biti elektricni.. i brate unificirati.. sva vozila ista.
Poceti od jkp Rada… Zaposliti ljude sa okp-om za ciscenjem… ili barem par njih koji ce nadzirati ostale. Gledam ih svakodnevno.. pokupe 1 papir,a prodju pored 20.
I nije da se ne moze.. sjetite se svih vecih dogadjaja kada je Sa blistalo u roku od 48 sati.
Parkinge tj rubove ja mislim da nikad niko nije ni ocistio… nego ono sto vjetar i kisa raspuse.. to je to.
Imaju mehanizaciju… vidi se jednom godisnje kada ih se prozove.
Nas djecak i njegove “ideje” ala subvencije za elektricna auta.. necu komentarisati.
Umjesto zakonski uvesti da taxi mora biti elektricni.. i brate unificirati.. sva vozila ista.
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#3603 Re: Naša stranka
Da li je istina da je Sabina bila torbar?

-
HelaS
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3605 Re: Naša stranka
sad je jasno što se zovu Naša sranka
-
zippoo87
#3606 Re: Naša stranka
Dragi Muhica,pa ti pratis glavnu botovsku FB stranicu stranke SDA 

Ova stranacka zaposljavanja su rak rana drustva,uz korupciju. Koliko vidimo,za sada nema nijedna politicka stranka u BiH koja bi mijenjala praksu.
Ali Mujica,nemoj nam po forumu sherovati to botovsko SDA smece od stranice,ziv i zdrav bio

Ova stranacka zaposljavanja su rak rana drustva,uz korupciju. Koliko vidimo,za sada nema nijedna politicka stranka u BiH koja bi mijenjala praksu.
Ali Mujica,nemoj nam po forumu sherovati to botovsko SDA smece od stranice,ziv i zdrav bio
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#3607 Re: Naša stranka
Nije to ništa.
Sabina od torbara do presjenice stranke.
Sabina od torbara do presjenice stranke.
-
zippoo87
#3608 Re: Naša stranka
Neki ce u svakom jajetu naci dlaku...ne treba se zamarati sa "ljudskim misljenjem"
Jbga kada nemas neagativnih afera ,onda ovako nesto se piskara
Jbga kada nemas neagativnih afera ,onda ovako nesto se piskara
- JoseMujica
#3609 Re: Naša stranka
@zippoo87 nije uopće bitno ko piše, već da li je napisano istina...da nije tako ne bih onda povjerovao u bilo šta što ti ili Bata, Cmoljo, izvršni, tramvaj, AAAkcija, stayling, ljubaljnkić napišete, jer isključivo pišete o jednima negativno, a o svojima pozitivno
kod botova je fora da samo ima istine u onome što pišu o konkurenciji
nego vidi što bivši precednik opra sranku
kod botova je fora da samo ima istine u onome što pišu o konkurenciji
nego vidi što bivši precednik opra sranku
- drug_profi
#3610 Re: Naša stranka
Vjerovao o novoj paradigmi u BH politici pa otišao u SDFA da je traži.
De bogati na rende kora...
De bogati na rende kora...
- DaysleepeR
#3611 Re: Naša stranka
Kako zamišljem Grazza dok piše ovakve objave

- JoseMujica
#3612 Re: Naša stranka
pa to je vaš bivši precednik 
- DaysleepeR
#3613 Re: Naša stranka
Jesu li ti ostali sada sa nama u sobi?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3614 Re: Naša stranka
kaze grac:

najveći poslijeratni skandal u Federaciji BiH
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3615 Re: Naša stranka
Kako je frajer nervozan sta je ono
-
zippoo87
#3616 Re: Naša stranka
Gratza poznajem i bio mi je najbolji predsjednik NSa ,imao je energiju i srcanost a bio je ovo sto i sam priznaje,malo naivan,jer NS je vazda bila u opoziciji i nije znao sta znaci biti vlast u BiH politickom blatu i mulju. Tu se i najbolji zaprljaju,barem do koljena a neki i do glave.
Sada je odabrao potpuno suprotnu stranku i posrao se na svoj dosadasnji politicki rad,nicim izazvan.
No to je njegovo pravo i ima pravo da radi sta god zeli, mene to ne zanima.
Sada je u opoziciji,pa se i podrazumjeva da malo laje i rezi a priblizavaju se i izbori.
Nemam ja tu sta komentarisati,sta on izjavljuje,niti me u tom licnom smislu zanima i NS.
Sada je odabrao potpuno suprotnu stranku i posrao se na svoj dosadasnji politicki rad,nicim izazvan.
No to je njegovo pravo i ima pravo da radi sta god zeli, mene to ne zanima.
Sada je u opoziciji,pa se i podrazumjeva da malo laje i rezi a priblizavaju se i izbori.
Nemam ja tu sta komentarisati,sta on izjavljuje,niti me u tom licnom smislu zanima i NS.
-
DebelinJoe
#3617 Re: Naša stranka
Vidi što njega opra narod u komentarima.JoseMujica wrote: ↑29/10/2025 11:16 @zippoo87 nije uopće bitno ko piše, već da li je napisano istina...da nije tako ne bih onda povjerovao u bilo šta što ti ili Bata, Cmoljo, izvršni, tramvaj, AAAkcija, stayling, ljubaljnkić napišete, jer isključivo pišete o jednima negativno, a o svojima pozitivno
kod botova je fora da samo ima istine u onome što pišu o konkurenciji![]()
nego vidi što bivši precednik opra sranku![]()
- JoseMujica
#3618 Re: Naša stranka
moralisti, đe su djela koja prate riječi? đe su te ostavke?
ah, pardon...ovdje nije vlast mrska SDFA...i ja pitam gluposti
ah, pardon...ovdje nije vlast mrska SDFA...i ja pitam gluposti
- Skijaš
#3619 Re: Naša stranka
Evo, skoro dvije godine nakon ovog pocetnog komentara, ulazi se u predizbornu i za ocekivati je da ce svi poceti djelovati kao zajebano, patriote. Medjutim, nebulozu kako se sa Dodikom i Covicem u stvari moze i da je SDA ta kljucna prepreka napretku drustva tesko da ce se zaboraviti. Ta je laz sluzila kao potvrda velikosrpske i velikohrvatske propagande a Nasa Stranka, ako zeli ostati relevantna, treba ....Skijaš wrote: ↑31/01/2024 19:57
Ja razumijem Konakovica, njega je SDA odgojila, naucila lopovluku i da ovim dogovorima o pregovorima o razgovorima moze dugorocno parazitirati bez odgovornosti, ali su mi nejasni likovi iz Nase stranke koji misle, i jos gore, druge uvjeravaju, da se moze naprijed kroz sastanak u Laktasima, da je moguc dogovor sa ljudima koji otvoreno i bez ustrucavanja djeluju na matrici etnickog zapisavanja teritorije.
- prebaciti krivicu na Fortu. On bi doduse to trebao sam inicirati kako bi oslobodio stranku balasta sramotnih odluka kao sto je recimo ona o isplati Cavari gotovinom. Ne moze se preci preko toga, nije ovo ha ne valja, ha ponovo. Neko (tj. Forto) treba preuzeti krivicu, reci da su se u stranci bunili protiv njegovih ideja i da je pogrijesio jer ih nije poslusao. Stranku ce se samo tako moci spasiti nestanka. Ne moze se entitetski dug uduplati (a s ciljem ekonomskog porobljavanja) a da citava stranka stane iza toga i onda k'o s poslom ponovo izadju pred narod trazeci povjerenje. Meni je drago zbog hapsenja Novalica i trebalo ih je uhapsiti jos (a drago mi je zbog SDAovskog hapsenja Budimira i Lijanovica po diktatu Covica). Ali se i SDA-ovac Novalic pokazao kao bolji domacin od ovih parazita koji pripremaju teren za placanje dugova Elektroprivredom i Telekomom. Nasa Stranka nece opstati ako stane iza ovog sto je do sada uradjeno i Forto, ako je patriota, treba abolirati Stranku insistiranjem na tom da je on bio taj ko je forsirao pogresne poteze.
- aktivno podrzati stvaranje siroke i privremene koalicije kojom bi se na predstojecim izborima HDZ-u uskratilo mogucnost blokada. U ovoj bi se koaliciji morali naci kako Konakovic tako i Bakir, kako Komsic tako i Niksic. Prica kako ce se nekog odobrovoljiti pustanjem HDZ-ovca u Predsjednistvo je djetinjarija. HDZ treba suzbijati gdje god je to moguce i ako Nasa stranka sa tim udje u predizbornu, stvorice se i preduslovi da stranka opstane do nekih boljih vremena.
- tramvajtrojka
#3620 Re: Naša stranka
Izgleda vijesti u Ameriku dolaze sa zakašnjenjemSkijaš wrote: ↑15/11/2025 06:22Evo, skoro dvije godine nakon ovog pocetnog komentara, ulazi se u predizbornu i za ocekivati je da ce svi poceti djelovati kao zajebano, patriote. Medjutim, nebulozu kako se sa Dodikom i Covicem u stvari moze i da je SDA ta kljucna prepreka napretku drustva tesko da ce se zaboraviti. Ta je laz sluzila kao potvrda velikosrpske i velikohrvatske propagande a Nasa Stranka, ako zeli ostati relevantna, treba ....Skijaš wrote: ↑31/01/2024 19:57
Ja razumijem Konakovica, njega je SDA odgojila, naucila lopovluku i da ovim dogovorima o pregovorima o razgovorima moze dugorocno parazitirati bez odgovornosti, ali su mi nejasni likovi iz Nase stranke koji misle, i jos gore, druge uvjeravaju, da se moze naprijed kroz sastanak u Laktasima, da je moguc dogovor sa ljudima koji otvoreno i bez ustrucavanja djeluju na matrici etnickog zapisavanja teritorije.
- prebaciti krivicu na Fortu. On bi doduse to trebao sam inicirati kako bi oslobodio stranku balasta sramotnih odluka kao sto je recimo ona o isplati Cavari gotovinom. Ne moze se preci preko toga, nije ovo ha ne valja, ha ponovo. Neko (tj. Forto) treba preuzeti krivicu, reci da su se u stranci bunili protiv njegovih ideja i da je pogrijesio jer ih nije poslusao. Stranku ce se samo tako moci spasiti nestanka. Ne moze se entitetski dug uduplati (a s ciljem ekonomskog porobljavanja) a da citava stranka stane iza toga i onda k'o s poslom ponovo izadju pred narod trazeci povjerenje. Meni je drago zbog hapsenja Novalica i trebalo ih je uhapsiti jos (a drago mi je zbog SDAovskog hapsenja Budimira i Lijanovica po diktatu Covica). Ali se i SDA-ovac Novalic pokazao kao bolji domacin od ovih parazita koji pripremaju teren za placanje dugova Elektroprivredom i Telekomom. Nasa Stranka nece opstati ako stane iza ovog sto je do sada uradjeno i Forto, ako je patriota, treba abolirati Stranku insistiranjem na tom da je on bio taj ko je forsirao pogresne poteze.
- aktivno podrzati stvaranje siroke i privremene koalicije kojom bi se na predstojecim izborima HDZ-u uskratilo mogucnost blokada. U ovoj bi se koaliciji morali naci kako Konakovic tako i Bakir, kako Komsic tako i Niksic. Prica kako ce se nekog odobrovoljiti pustanjem HDZ-ovca u Predsjednistvo je djetinjarija. HDZ treba suzbijati gdje god je to moguce i ako Nasa stranka sa tim udje u predizbornu, stvorice se i preduslovi da stranka opstane do nekih boljih vremena.
- JoseMujica
#3621 Re: Naša stranka
šta se ovo habaju među sobom "liberali" u Fortinom kabintetu?
ko bi reko, kobili se nado
ko bi reko, kobili se nado
-
Seawolf
#3622 Re: Naša stranka
Odlična preporuka za Našu stranku, da ide u koaliciju sa SDA.Skijaš wrote: ↑15/11/2025 06:22 ....
Ti ih baš ne voliš. Birači bi to objeručke dočekali.
I, objasni kako bi koalicija SDA, SDP, DF, NiP, SzaBiH i NS, umanjila broj mjesta koje će HDZ imati u oba doma Federalnog parlamenta i ukupan broj mjesta koje će HDZ i SNSD imati u oba doma državnog parlamenta.
-
Novak20
#3624 Re: Naša stranka
Zar nisu Budimir (Predsjednik F BiH) i Lijanović (ministar u Vladi F BiH) uhićeni 2013. i 2014. kada su bili "partneri" SDP i SDA u tzv "Platformi" ?Skijaš wrote: ↑15/11/2025 06:22Evo, skoro dvije godine nakon ovog pocetnog komentara, ulazi se u predizbornu i za ocekivati je da ce svi poceti djelovati kao zajebano, patriote. Medjutim, nebulozu kako se sa Dodikom i Covicem u stvari moze i da je SDA ta kljucna prepreka napretku drustva tesko da ce se zaboraviti. Ta je laz sluzila kao potvrda velikosrpske i velikohrvatske propagande a Nasa Stranka, ako zeli ostati relevantna, treba ....Skijaš wrote: ↑31/01/2024 19:57
Valjda su odradili svoje zadatke u interesu bošnjačke politike pa su ih drugovi ekspresno eliminirali kao nepotrebne. Budimir je i oslobođen optužbi na kraju. I jednog i drugog, s pravom su odapinjali bošnjački mediji pod kontrolom SDP sa posebnim užitkom, a na radost HDZ koji im u tim godinama nije mogao ništa.
Valjda su Hrvati koji dobiju 2 - 5% glasova hrvatskog biračkog tijela iz ovoga izvukli neku pouku o položaju ku.tona kojim bi se udaralo po gloginjama hrvatske političke većine.
Što se NS tiče, ponavljaš ono što Bakir i Džaferović govore duže vrijeme, a to je da se sve bošnjačke stranke okupe pod mudrim vodstvom SDA radi novog pokušaja prcanja HDZ kada se već u RS ne može ništa napraviti.
Pitanje je hoće li NS opstati kao što je SDP opstao nakon koalicije sa SDA uz cijenu transformacije u etnički skoro čistu stranku.
-
HelaS
#3625 Re: Naša stranka
NS nije bošnjačka stranka, šta vam jeNovak20 wrote: ↑15/11/2025 11:03.SpoilerShowZar nisu Budimir (Predsjednik F BiH) i Lijanović (ministar u Vladi F BiH) uhićeni 2013. i 2014. kada su bili "partneri" SDP i SDA u tzv "Platformi" ?Skijaš wrote: ↑15/11/2025 06:22Evo, skoro dvije godine nakon ovog pocetnog komentara, ulazi se u predizbornu i za ocekivati je da ce svi poceti djelovati kao zajebano, patriote. Medjutim, nebulozu kako se sa Dodikom i Covicem u stvari moze i da je SDA ta kljucna prepreka napretku drustva tesko da ce se zaboraviti. Ta je laz sluzila kao potvrda velikosrpske i velikohrvatske propagande a Nasa Stranka, ako zeli ostati relevantna, treba ....Skijaš wrote: ↑31/01/2024 19:57
Valjda su odradili svoje zadatke u interesu bošnjačke politike pa su ih drugovi ekspresno eliminirali kao nepotrebne. Budimir je i oslobođen optužbi na kraju. I jednog i drugog, s pravom su odapinjali bošnjački mediji pod kontrolom SDP posebnim užitkom, a na radost HDZ koji im u tim godinama nije mogao ništa.
Valjda su Hrvati koji dobiju 2 - 5% glasova hrvatskog biračkog tijela iz ovoga izvukli neku pouku o položaju ku.tona kojim bi se udaralo po gloginjama
Što se NS tiče, ponavljaš ono što Bakir i Džaferović govore duže vrijeme, a to je da se sve bošnjačke stranke okupe pod mudrim vodstvom SDA radi novog pokušaja prcanja HDZ kada se već u RS ne može ništa napraviti.
Očito da je NS trn u oku kleronacionalističkim strankama u BiH i da im provocira ovakve snovePitanje je hoće li NS opstati kao što je SDP opstao nakon koalicije sa SDA uz cijenu transformacije u etnički skoro čistu stranku.