PlayStation 3
Moderator: Benq
-
Henry David Thoreau
#1626 Re: PlayStation 3
Je li ikada postao moguć jailbreak super slim PS3?
- Rothmans
#1627 Re: PlayStation 3
Sta bi moglo biti razlog da cesto zaledi igra na ps3 superslim ? Cipovana je konzola
- arnes_king
#1628 Re: PlayStation 3
Da, koliko znam sada se sve PS3 verzije i modeli mogu cipovati.
Tesko ce ti neko bas ovako znati, osim da nagadja. Provjeri da li se konzola pregrijava a po mogucnosti nanovo instaliraj custom firmware, tako ces bar sigurno znati da lli je do softvera ili ne.
-
Armin2013
#1629 Re: PlayStation 3
Pozz, da malo živnem temu 
Ne koristim playstation pa se ne razumjem, pa ako neko može pomoći da probam riješit problem bio bi zahvalan
U pitanju je PS3, čipovan, greškom spojen na internet i sada nema igrica, ustvari ne mogu se igrati
Kada uđem u profil i odem u folder s igricamama one su tu,
Ne znam odakle da počnem riješavat problem, pa samo ako neko može da me uputi šta da radim a ja ću po netu tražiti kao to odradit
Hvala unaprijed
Ne koristim playstation pa se ne razumjem, pa ako neko može pomoći da probam riješit problem bio bi zahvalan
U pitanju je PS3, čipovan, greškom spojen na internet i sada nema igrica, ustvari ne mogu se igrati
Ne znam odakle da počnem riješavat problem, pa samo ako neko može da me uputi šta da radim a ja ću po netu tražiti kao to odradit
Hvala unaprijed
- PlusSA
#1630 Re: PlayStation 3
Pa jednostavno "usrao" si ga da valjaArmin2013 wrote: ↑14/11/2025 07:21 Pozz, da malo živnem temu
Hvala unaprijed
Cim si spojio se na net tu je sve otislo u helac jos ako si uradio update sistema onda si donji.
Uglavnom znas kako to ide npr
Cipovanje ili jalibreak naprave i izbace PS3 hen nekad se zvao do sistema 4.7.0.
Sony izbaci 4.7.1 ti ako to skineš ili ako se spojiš na net odradiš update i taj PS3 hack koji radi na 4.7.0 ne vazi više tj sony ga zakrpio.
Šta ti preostaje nemoj više da se spajaš na net a kamoli instalirati update sistema, ako nisi dizao sistem postoji šansa da nekako ponovo "hakuješ" PS3 ali zaboravi na internet vidiš i sam.
Davno nekad sam petljao sa hakovanjem dok sam imao PS3 nije komplikovano USB stick tutorijala na youtubeu i lagano.
-
Armin2013
#1631 Re: PlayStation 3
Ma nisam ja dijete.PlusSA wrote: ↑14/11/2025 09:18Pa jednostavno "usrao" si ga da valjaArmin2013 wrote: ↑14/11/2025 07:21 Pozz, da malo živnem temu
Hvala unaprijed![]()
Cim si spojio se na net tu je sve otislo u helac jos ako si uradio update sistema onda si donji.
Uglavnom znas kako to ide npr
Cipovanje ili jalibreak naprave i izbace PS3 hen nekad se zvao do sistema 4.7.0.
Sony izbaci 4.7.1 ti ako to skineš ili ako se spojiš na net odradiš update i taj PS3 hack koji radi na 4.7.0 ne vazi više tj sony ga zakrpio.
Šta ti preostaje nemoj više da se spajaš na net a kamoli instalirati update sistema, ako nisi dizao sistem postoji šansa da nekako ponovo "hakuješ" PS3 ali zaboravi na internet vidiš i sam.
Davno nekad sam petljao sa hakovanjem dok sam imao PS3 nije komplikovano USB stick tutorijala na youtubeu i lagano.
Uglavnom riješio sam, vratile se i igrice.
Hvala
- Rothmans
#1632 Re: PlayStation 3
Izgleda jel pipnes ps3 temu odma i na fejsbuku nabacaju kamaru ps3 reelsa, slika, objava. Uglavnom, u jednoj objavi frajer skida igru sa ps stora na ps3 . Zar je moguce ?