Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JalijaJalijasima wrote: ↑13/11/2025 12:33
Raja, može li preporuka za nekog autolakirera? Pouzdanog, koji neće "posuđivati" dijelove iz auta koji mu se svide, jer sam načuo da se i to radi kod našeg "poštenog" naroda.
I ja ću morat isto, tražit na ovom mom zlatnom parkingu što Belfy kaže da je dobar. Neko mi je auto ključem iscrtao. Lepir sam čuo da radi dobro, ali da je skuplji.
Last edited by xPaco1337 on 13/11/2025 14:08, edited 1 time in total.
Raja, može li preporuka za nekog autolakirera? Pouzdanog, koji neće "posuđivati" dijelove iz auta koji mu se svide, jer sam načuo da se i to radi kod našeg "poštenog" naroda.
hvala
Jasmin Kavaz tel. 062 503 501
Dva puta lakirao ogrebotine kod njega i zadovoljan sam
hvala
hvala
Pošteno radi momak
Gdje se nalazi
Naselje Lokvine
Ako budeš išao neka ti pošalje tačnu lokaciju viberom ili neka ti pojasni da ne lutaš, al nije ga teško naći
Ci-Nick wrote: ↑13/11/2025 13:48
Upravo taj kojeg spominješ i koji je već otišao je kažu imao 10.000 maraka platu. Plus sto je je Mehta svojim miljenicima isplaćivao bonuse od 50.000 pa naviše.
Ima tu vjerovatno i muljaža pa će biti sretni ako ne bude kakvih istraga.
Ci-Nick wrote: ↑13/11/2025 13:48
Upravo taj kojeg spominješ i koji je već otišao je kažu imao 10.000 maraka platu. Plus sto je je Mehta svojim miljenicima isplaćivao bonuse od 50.000 pa naviše.
Ima tu vjerovatno i muljaža pa će biti sretni ako ne bude kakvih istraga.
V.K.?
Ne znam mu ime, ja imena ne pamtim, neko iz prvog safa, neko ko je stajao iza hodže.
I ja ću morat isto, tražit na ovom mom zlatnom parkingu što Belfy kaže da je dobar. Neko mi je auto ključem iscrtao. Lepir sam čuo da radi dobro, ali da je skuplji.
meni je drago kad me se sjetite, ali mi nije drago kada se laze. ja nikada nisam rekao da je taj parking dobar, nego sam govorio da ti previse zakeras i imas prevelika ocekivanja. no, lakse je reci ovo sto si rekao, iako nije istina i trpas mi slova u tastaturu, jel tako?
reciklazno dvoriste Alba, ubaci u vozilo pa kad ti bude usput. ja ispravan glanz crt monitor donio. U sustini toga ima na tone, sad da ti neko otkupi ono za neku tebi povoljnu cijenu ne ide jer fakat tih starih komponenti ima na milion i za rezervnih dijelova. jedina vrijednost ti je u tezni sta se od toga moze reciklirat, mozda dvi tri marke i to je pitanje.
reciklazno dvoriste Alba, ubaci u vozilo pa kad ti bude usput. ja ispravan glanz crt monitor donio. U sustini toga ima na tone, sad da ti neko otkupi ono za neku tebi povoljnu cijenu ne ide jer fakat tih starih komponenti ima na milion i za rezervnih dijelova. jedina vrijednost ti je u tezni sta se od toga moze reciklirat, mozda dvi tri marke i to je pitanje.