Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ↑12/11/2025 15:29
Ni sami ne znaju objasniti zbog cega ne moze uci, al mu svejedno brane ulazak
Hrvatska je isprdak od drzave.
Mislim da nisu ni duzni granicari mu objasnjavati. Samo dobijes odbijenicu. Pa kasnije procedurom dobijes papir sa razlogom.
Ovim potezom vlasti Hrvatske su poslale jasnu poruku da nisu u stanju podnijeti bilo kakvu kritiku njihove destruktivne politike prema Bosni i Hercegovini.
Ovo je nova faza u odnosima Zagreba i Sarajeva i kao takvu je treba jasno prepoznati.
Sad su stvari malo jasnije.
Gowna se ne smiju ni nazvati pravim imenom, ne smiju se ni kritikovati, odmah se ljute i brane ulazak
Odavno mi se gadi to sovinisticko prkno od drzave.
Smijemo se nesto Srbiji i Vucicevim idiotima koji brane glumcu Stukanu ili Selmi Bajrami ulazak u drzavu...a ovi katolibani isto to tade Avdicu.
Nema tu neke razlike...odlika fasistickih rezima - ko god ih kritikuje, automatski ga proglasavaju nepozeljnom osobom
Last edited by LSD on 12/11/2025 15:49, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑12/11/2025 15:29
Hrvatska je isprdak od drzave.
Mislim da nisu ni duzni granicari mu objasnjavati. Samo dobijes odbijenicu. Pa kasnije procedurom dobijes papir sa razlogom.
Mozda sumirova SOA zna nesto o Avdi sta mi ne, recimo da je sluzbeni suradnik Osmice prema tome spijuncina? Naravno, ne kazem da jeste, niti gibetim, samo iznosim jednu od mogucih teorija.
Jer'vo nije Avduka nas solidni nista mnogo pricao protiv susjeda niti njihovih ispostava u odnosu na mnoge ostale koji mogu regularno putovati.
Avdić je jutros na graničnom prijelazu Gradiška pokušao prijeći granicu i ući u Hrvatsku, ali je vraćen nazad, potvrđeno je za Klix.ba.
Granični službenici mu nisu pojasnili razlog zašto mu je odbijen ulazak u državu, ali su mu kazali da se nalazi u nacionalnoj evidenciji osoba kojima je zabranjen ulazak u državu.
Avdić je jutros na graničnom prijelazu Gradiška pokušao prijeći granicu i ući u Hrvatsku, ali je vraćen nazad, potvrđeno je za Klix.ba.
Granični službenici mu nisu pojasnili razlog zašto mu je odbijen ulazak u državu, ali su mu kazali da se nalazi u nacionalnoj evidenciji osoba kojima je zabranjen ulazak u državu.
LSD wrote: ↑12/11/2025 15:44
Smijemo se nesto Srbiji i Vucicevim idiotima koji brane glumcu Stukanu ili Selmi Bajrami ulazak u drzavu...a ovi katolibani isto to tade Avdicu.
Nema tu neke razlike...odlika fasistickih rezima - ko god ih kritikuje, automatski ga proglasavaju nepozeljnom osobom
Složila bi se da je Hrvatska isprdak od države.
Loša im je sezona bila ove godine, njihovom krivicom, budući da su nabili cijene a samim tim se sa obzirom na kvalitet usluge preračunali.
Zato im je sada svako kriv, od ono malo Srba što je ostalo, "jugokomunjara" do Avde Avdića.
Loša im je sezona bila ove godine, njihovom krivicom, budući da su nabili cijene a samim tim se sa obzirom na kvalitet usluge preračunali.
Zato im je sada svako kriv, od ono malo Srba što je ostalo, "jugokomunjara" do Avde Avdića.
Ja se ne bih slozio da je HR isprdak. O Srbiji bi se dalo raspravljati, ali ponajvise zbog cjelokupnog sistema koji vlada zadnjih 15 godina i svog zla koje su nanijeli.
Ulazak u HR je ulazak u Šengen zonu. Tako da, ne mora značiti da je vraćen zbog HR.
A razlog postoji, i mislim (ne tvrdim) da je prije vezan za nekoga ko je dobijao zabrane ulaska u Šengen a porijeklom je iz BiH.
Tako da SDA demokratija, Dodikci i kompanije... niko ne dobije zabranu ulaska zato sto je piškio pored šolje
Ja se ne bih slozio da je HR isprdak. O Srbiji bi se dalo raspravljati, ali ponajvise zbog cjelokupnog sistema koji vlada zadnjih 15 godina i svog zla koje su nanijeli.
Ulazak u HR je ulazak u Šengen zonu. Tako da, ne mora značiti da je vraćen zbog HR.
A razlog postoji, i mislim (ne tvrdim) da je prije vezan za nekoga ko je dobijao zabrane ulaska u Šengen a porijeklom je iz BiH.
Tako da SDA demokratija, Dodikci i kompanije... niko ne dobije zabranu ulaska zato sto je piškio pored šolje
Pa piše vam razlog.
Predstavlja prijetnju javnom poretku i unutarnoj sigurnosti...bla, bla, bla
Last edited by JovicSA on 12/11/2025 16:57, edited 1 time in total.
Pa piše vam razlog.
Predstavlja prijetnju nacionalnoj sigurnosti...bla, bla, bla
Kako sam i rekao, veza sa nekim ko je pod sankcijama i vec poatojecim zabranama ulaska